Přejít na obsah

Bzučení ovladače světel?


Doporučené příspěvky

Zdravím fórum,
již cca měsíc mi bzučí spínač světel (mrkni na video - omlouvám se za kvalitu, ale pro znázornění postačí) a to jen když už neběží motor, je vyndán klíč ze spínačky a otevřu dveře a světla pomalu zhasínají na funci AUTO (coming home) a pak když poté ještě přepnu spínač co polohy 0 (jako na videu). Co to způsobuje? Vadný spínač světel? Nějaký zkrat? Pojistková skříň? Prosím o pomoc, nerad bych za chvíli vyhořel :-)
Díky, Petr

 

link na video

Odkaz ke komentáři

Pánové tak je to zvuk z pojistkové skříně. Spínač jsem vyndal ven (ale neodpojil) a poslouchal a zřetelně ten zvuk jde od pojistek - to se mi potvrdilo ještě když jsem odendal kryt pojitkové skříně. Tento zvuk nastane jen v případě, že mám otevřené dveře, co s tím? Problém dveřní jednotky? Pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku.

Odkaz ke komentáři

To je těžko říct je jich tam pár...tj. nutno sundat celý plast(5 šroubů, jeden je ze strany u pojistek, 2 nad pedály a 2 za těmi ozdobnými lištami) co je nad pedály a poslechem najít...pak jej i případně vytáhnout zda to ztichne. Nejspíš to bude 4H0 951 253(má na sobě číslo 100).

Odkaz ke komentáři

Tak jsem koupil toto relé http://www.cc-autodily.cz/rele-kontaktu-x-c-100 a zkusil jsem ho vyměnit za relé na pozici 1 a i 4 (na fotce) a stejně to stále bzučí.... ale když už jsem to měl rozebraný, tak jsem pozorněji poslouchal odkud přesně ten zvuk jde a přijde mi, že to jde přímo z tý pojistkový skříně, že to bzučí odněkud z panelu za pojistkami...Každopádně asi zajedu na diagnostiku a tam se dozvím víc.

post-24587-0-70511700-1419431255_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...