lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Otázka je či tá predFL mala origo xenóny alebo dobastlené HID-ky ktoré svietia aj všade okolo a oslňujú oprotiidúcich.. videl som HID v klasickej parabole v predFL a svietilo to všade okolo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Určite to boli origo, lebo ten lom svetla typický pre xenóny tam bol. Jednoducho žiara ako sviňa a potom lom a tma, typické pre xenóny. Uvidíme, Osram (Xenarc) Night Breaker Unlimited sú objednané, k tomu H1 do dialkových tak isto Night Breakery Unlimited, uvidíme čo to bude za kombináciu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 pak dej vědět jak jsi spokojen! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 (upraveno) Tak H1 do diaľkových už sú doma, spolu s Diadem-ami do smeroviek vzadu . Ale s tými výbojkami stále váham medzi Osram Cool Blue Intense a Night Breaker Unlimited . Stále sa neviem rozhodnúť a dnes ich chcem objednať, nech môžem v Útorok meniť.. Ale vzhľadom k tomu, že často jazdím v noci a vo všemožnom počasí, tak pôjdem do NBU, kedže pri tých 5500k u CBI toho v daždi a snežení asi moc vidieť nebude :D . // EDIT: Osramy (Xenarc) Night Breaker Unlimited objednané Upraveno Leden 25, 2015 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Ahoj ahoj. Tak po dlhšej dobe bol čas na nejaké tie "vylepšeníčka", resp. praktické vecičky. Keďže mi pravá výbojka začínala svietiť na fialovo, bol čas na výmenu. Zvolená kombinácia Osram Night Breaker Unlimited H1 do diaľkových a Osram Night Breaker Unlimited Xenarc D1S do xenónov je perfektná. Keďže výbojky boli ešte pôvodné a to konkrétne Osramy obyčajné, tak sa mi nepodarilo nejako nafotiť rozdiel, pretože fotky na bielej bráne vyzerali vždy rovnako, bez rozdielu expozície na zrkadlovke. Reálny rozdiel bol spoznať až na ceste, a efekt je bravúrny! Ja, ako nefajčiar nikdy reálne nevyužijem popolník pred radiacou pákou. A kedže v Octavii je vážne problém odložiť 5,5" telefón, tak som popolník vyhodil von a nahradil ho kúskom kobercu, ktorý som našiel. Výsledný efekt je výborný . Ďalšia je na rade návšteva Vaši v Prostějove Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Ahoj, dá se koupit origo kobereček 1Z0 857 938 C. Ve škodovce mě stál 109,-kč ;)Koukl sem do Etky a podražili na 117,-kč :) Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Tak to som netušil, dobré vedieť. Ten kobereček tam mám vložený iba tak a je zapretý rámčekom radiacej páky. Ale vidím že navštívim pobočku škody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Taky sem ho dával ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Objednané A tú kovovú "pacičku" si odvrtal hej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Odřízl sem tu bradavku na který držela. Nevím jak to je přesně řešený u FL ale asi stejně jako u před FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Tu na FL to bolo kovové, resp. zatavený kov. Tak som to odvŕtal, koberček príde zajtra . Vďaka za radu, som ani netušil že niečo také existuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Není zač. Já to dělal už před pár pátky ale pamatuji si že sem nějakým udělátkem (děda jich má plnou dílnu) odřízl nebo odryl tu natavenou hmotu, ale to je buřt. Na kolik tě u vás kobereček vyšel? Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Objednával som telefonicky, ráno si pre to idem. Cenu mi povedali cez telefón 4,5 € s DPH. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 To je přijatelná cena jako u nás a sedne to tam jak zadel na nočník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Inak ja mam cely nefajciarsky popolnik, dokonca aj v tvojom dekore, co mi tu len zavadzia :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) @Kyselinka a aky je rozdiel medzi mojim popolnikom + ten kobercek a medzi tvojim komplet nefajciarskom? :D Ide mi o to, ze ten moj je skaredo poskrabany. Minuly majitel asi zavadil klucami :( Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Neviem presne aky tam je rozdiel, ja som v ruke este nemal fajciarsky popolnik. Ja len, ze mi tu zbytocne zavadzia. Aj ten moj je trosku skrabnuty, ale uplne hore, cize to ani neni vidno, pod ramcekom okolo climatronicu :) Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Já popelník mám, pořídil jsem si jej namísto toho koberečku, abych měl kam házet odpad. Je to identické, jen bez té vložky a pro popelník je tam takový kovový nesmysl, zatímco pro kobereček ne. Teoreticky sundat ten kov a natáhnout kobereček, je to totéž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Prakticky je to to samé, v tom plastu jsou pro kobereček i otvory, ofiko cena si 130 Kč u dealera Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 Tak som si dnes vyzdvihol ten origo koberček zo Škody (4,52€ s DPH) a pekne odvŕtal tú kovovú "pacičku" vo fajčiarskom popolníku, ktorá drží vložku nadoraz. A hľa, 5,5" panvica na telefonovanie tam zapadne ako ušitá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 JJ, jako originál co?:D Já to mám zatím bez koberce, dávám tam klíče... a pěkně mě to točí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Ty jo, ten kobereček si také koupím popelník je mi k ničemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Ja to pouzivam jako odpadkovy kos:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) Tak H1 do diaľkových už sú doma, spolu s Diadem-ami do smeroviek vzadu . Ale s tými výbojkami stále váham medzi Osram Cool Blue Intense a Night Breaker Unlimited . Stále sa neviem rozhodnúť a dnes ich chcem objednať, nech môžem v Útorok meniť.. Ale vzhľadom k tomu, že často jazdím v noci a vo všemožnom počasí, tak pôjdem do NBU, kedže pri tých 5500k u CBI toho v daždi a snežení asi moc vidieť nebude :D . // EDIT: Osramy (Xenarc) Night Breaker Unlimited objednané Ahoj, co jsi prosím tě dával za ledky do směrovek? Jsou i s odporem,aby nehlásily chybu? Taky na to mám zálusk, i předek :) Dík. Jinak to máš moc pěkné, ty km bych jí fakt neřekl, super. Už vím, po čem ve Zlíně hledět :-D Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) Je to výborná vec , ten popolník mi bol fakt k ničomu. Telefón sa mi tam nedal a kľúče tam hrkotali a lietali . @napajedlak - Ahoj, v smerovkách LED nemám, aj vpredu aj vzadu mám Osram Diadem ;) . Skúšal som jeden krát nejaké tie LED oranžové, ale stáli za prd. A btw - vďaka za pochvalu . Ve Zlíně se nejčastěji pohybuji kolem Jižních svahů Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 tak to jsem špatně četl Takže říkáš, LEDky do směrovek nic moc jo? to je škoda Tak třeba se někdy potkáme, taky tam jezdívám, když beru kolegu do práce do Otrokovic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Ak nevadi, dam sem video s LED smerovkami (BAU15S CREE 30W). Ci to za to stoji, si kazdy uvazi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Za mě dobrý, mě se to líbí. Bohužel projížděl jsem aliexpress atd. a našel jsem jen žluté nebo červené, oranžová nikde... a hlavně žádná canbus, aby nehlásila chybu mrknu se ještě až budu mít víc času 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Kyselinka, vľavo LED, vpravo klasika? Vyzerá to dobre . Nejaký odkaz by sa nenašiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 (upraveno) @Pejp: ano, vlavo je LED a vpravo klasika. Cez den tam rozdiel moc nevidno, ale v noci to je vidiet. Ratam tak cca 15-20% v prospech LED, a krajsie to blika :D @napajedlak: oranzove nie su, do smeroviek idu zlte :) Ja som objednaval presne tieto, no vtedy bola cena za par 16€, cize spolu 32€: http://www.aliexpress.com/item/Best-selling-12V-30W-PY21W-BAU15S-Car-LED-Bulb-Cree-LED-Chip-From-US/1720479672.html Treba to tam prehladat, su tam aj lacnejsie. A ci maju odpor netusim, ale mali by mat, aspon tie co mam ja. Dobre by bolo pred objednavkou napisat predajcovi a popytat sa na to, ak to neni uvedene v ponuke. Len podotknem, ze za tu cenu sa to moc neoplati... Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.