Přejít na obsah

Pejpova silver lady!

Pejp

Doporučené příspěvky

Na aute po pol roku zháňania pribudli strieborné hangusy, a autu to myslím pekne prospelo :wub:

Strieborny FL kombik je sam o sebe top...mas to pekne :palec:

P.S: to tesnenie si mohol nechat dlhsie a potiahnut to az k tym gumovym zarazkam, alebo co to je....ale inak celkom to aj pomaha :)

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak.. a už môžu padať tie biele ho*ná :loool:

A ked už sme u toho - čaká má výmena komplet spojky aj s dvojhmotou, lebo už je počuť vcelku intenzívne. A kedže ma za 8000 km čakajú rozvody, tak to chcem rozhodiť aspoň na nejaký ten časový odstup. Akú značku mi odporúčate? Sachs? LuK? :blink:

post-39107-0-17450600-1446215348_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pejp
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Auto jazdí, a jazdí a je špinavé všade kam sa človek pozrie, ale čo už - musí slúžiť :lol: .

Menší update k fotke kúsok vyššie. Konečne dorazil volant s červeným šitím, takže hneď aj nahodený a vyzerá suprovo, konečne interiér vyzerá podľa mojích predstáv :palec:

post-39107-0-70711700-1447255514_thumb.jpg

A ako inak, prišlo nevyhnutné :lol: podstúpili sme "ladenie" u chlapcov v MM Racingu. Výsledok 142 PS a 330 nM. Auto néskutočne ožilo a je radosť mu dupať na krk :prcprc: . Pravdepodobne asi zatiaľ najlepšia investícia. Graf dodám až neskorej, kedže pojdem ešte na jedno meranie skrz "habrujúcu" reguláciu turba. Akonáhle ju vyčistím, pôjdem ešte na jedno meranie a výsledný graf sem hodím :palec:.

post-39107-0-84935700-1447255798_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pejpe, takže ty si koupil řadičku i s manžetou z O3 a sedla ti do O2? Já chtěl právě měnit řadičku, ale dočetl sem se že nepasuje rámeček od manžety (to by nebyl problém, dala by se použit manžeta z O2), ale pak sem se dočetl že se musí i zkracovat řadící tyčka. Jak to teda je? :)

Odkaz ke komentáři

Mrkni na ten odkaz, čo som dal vyššie. Kúpil som to od toho borca komplet, ako mi prišla, tak som ju nahodil. Nič som neskracoval, nič som nerezal, nič som neriešil. Iba som dal dole starú páku, vycvakol ju z rámika, nahodil na rámik novú, nasunul na tyč a vybavené :)

Či tie manžety vyrába on doma na kolene a potom k nim dopasovává hlavice z O3 netuším. Ale všetko je kvalitné, kožené, niť perfektne spracovaná a všetko sedí ako má :palec:

Odkaz ke komentáři

No podľa servisnej histórie to vyzerá na pôvodné :D normálne by som na to neprišiel, kedže minulý rok sa menili iba predné aj s kotúčmi (a senzor je iba vpredu), akurát už to trošičku vydávalo podivný zvuk, podobný "kovu o kov", tak mi to nedalo a nahodili sa nové TRW :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...