Pejp Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Vďaka :). Manžetu spolu s hlavicou som kupoval spolu, konkrétne TU. Cena bola spolu tuším 30 € sa mi zdá? Ale bolo v tom už komplet, menil som iba kus za kus, starú von, túto novú nasadiť a hotovo, žiadne šitie a dopasovávanie :). Bral som červené prešitie + hlavica 5° z O3, sadla výborne. Akorát som skalpelom musel vyrezať dieru pre DefendLocka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Ahaa, hezky, to bych byl byval taky koupil komplet :D ja jsem tam supnul celou z O3, i jsem musel kousek odvrtat aby to tam pasovalo... tak to neva, zkusim napsat do nejakeho leatherservice jestli to zvladnou presit podle te stare, kazdopadne diky za odkaz, snad se bude hodit nekdy jindy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Kedže sa mi ešte z lakovne Zenithy nevrátili, idem si pre ne až v útorok, tak aspoň zopár aktualizáci ešte pred prezutím na letné :) Tento týždeň naskočili pekné kilometre, takže auto už mám relativne v zábehu Počasie nám vyložene praje, takže som sa pustil do jarnej údržby bŕzd - znovu namalované strmene a vyčistené podbehy po zime Na sezónu mám odložené u Gracha eibachy, na ďalšom zraze v PN, takže na leto sa pôjde o 30mm k zemi. V prípade, že sa mi podarí predať Zenithy za fajn cenu, tak leto strávíme na 8Jx18 ET41 SEAT diskoch zo Seatu Exeo. Každopádne, za každú cenu sa do 18" nehrniem :). Ak budú ostávať Zenithy, tak dopredu pôjdu 10mm a dozadu 15mm podložky. A nazáver, konečne po pol roku som sa dostal k tomu vyfoťiť trošičku kvalitnejšie interiér komplet v červenej niti . A minulý týždeň som mal návštevu v podobe 4x4 Superba Scoutíka, s 125 kW TDi motorom odladeným na 154 kW a v spojení s DSG to bola šupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Fajne to mas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Tá červená linka v tom introši sa mi páči :) Tiež mám doma tú linku,ale zase sa nechcem moc opičiť... Ale možno raz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Potrebujem vašu radu a váš názor. Včera mi prišli Zenithy z lakovne, avšak lakýrník bol (asi) amatér a absolutne netrafil striebornú farbu, takú akú som chcel. Výsledok? Nazvyme to "sivo-modro-šedou pastelovou metalízou" . Chcem sa vás týmto spýtať na váš názor, či ich mám nechať tak, alebo ich mám dať opieskovať a znova prelakovať k niekomu inému, ale už na originál farbu (myslím 0005??) . Zároveň Vás aj prosím o kontakt nejakého lakýrníka, ktorý by bol ochotný expresne nalakovať do origo striebornej farby. Len pre úplnosť, auto pôjde na Eibachy -30 mm, dozadu 15 mm a dopredu 10 mm podložky. Zenithov sa určite tento rok nevzdám. Ide mi teda iba o farbu. Díky páni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Je to nějaké mdlé .. Nech to jen přebrousit a přelakovat na tuto barvu.. Podle mě je pískovat zbytečné. Kdekoli v lakovně ti to udějají. Je to rychlé a levné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Mne sa to celkom paci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Nie je to vyslovene zlé... skoro taká šedá Steel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Je to jednoducho iné . Jednoducho jak som povedal - sivo-modro-šedo pastelová metalíza. Ten lakýrnik čo ju miešal musel byť zrejme :asie: Uvidíme 17.4. PN čo na to poviete . Ak sa jednohlasne zhodneme že to stojí za ho*no, tak idú na origo postrek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 me se to nelibi ani trochu, vypada to celkem lacine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 No hele vypadá to jako základovka, nepískoval bych to jen zbrousit a hodit navrch barvu, kterou chceš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Blbosť, ktorá poteší a ušetrí čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) Ešte pred včerajším zrazom v PN som nahodil dopredu 10 mm a dozadu 15 mm podložky. Predok je perfektne asi 2 mm zastrčený, tak ako som si predstavoval.. aby mi pneu prípadne nehádzala bordel na dvere. Zadok je síce mierne zasunutý, ale kedže som si z PN priviezol od Gracha suvenír, tak po znížení a geometrii zadok vylezie kúsok von a bude to presne podľa predstáv . Zajtra idem na montáž A áno áno, 1.5. veziem elektróny na prelak na originál 0005 striebornú farbu :) A po ceste do PN sa mi vďaka mojej milej fotografke, podarila takáto ukážková fotečka Upraveno Duben 18, 2016 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Květen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2016 Zas a opäť s pôvodnou farbou diskov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Mnohem lepší... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 Na aute sa síce nič nové nedeje, jazdí, papá naftu a vodu do ostrekovačov a pomaly líže hranicu 250 000 km :). Jedine čo sa popri klíme (prudké schladenie plastov v interiéry) ozýva, sú nepríjemné vŕzajúce a rezonujúce zvuky z palubky v oblasti pred spolujazdcom. Rádio aj výduchy som mal vonku, nepomohlo :( Čo je však ešte komickejšie... neviem čo k tomu povedať "asi jinej gang" Neviem síce, čo to Eclipse má za motor, ale vzadu sú bubnové brzdy a tá Jetta je 1.9 TDi 66 kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 (upraveno) Trochu to tu oživím :). Stále hltáme naftu, vodu do ostrekovačov a jeden kilometer za druhým. Aktuálne sa blížim k 255 000 km. A keď už sa blížia tie Vianoce, tak som sa rozhodol vymeniť komplet spojku aj so zotrvákom, vysúvacou pákou, strunami, kompletné odvzdušnenie spojky a základné nastavenie rýchlostí :palec:. Nie že by to bolo vyložene nutné, ale 255t km na pôvodnú spojku (z toho 30 000 km na chipe) už bolo poznať... buchotanie a občasné prešmykávanie už bolo pozorovateľné. Po demontáži bol zotrvák relatívne ešte OK, ale prítlačák už bol riadne opotrebovaný, takže to prišlo načas :palec:. Okrem toho som sa konečne dostal k tomu vyskúšať "zázračný" olej od Millers oil, zatiaľ mám na ňom nejakých 1000 km, takže uvidíme po nejakom čase, či bude vidno rozdiel. Filtre samozrejme nakompletku originál A na základe odporúčaní ľudí ako Lubinob a spol. som sa rozhodol vyskúšať aj originál viacúčelové aditívum od VW, takže celá flaštička išla do plnej nádrže a uvidíme čo to spraví :rolleyes:. A keď už je reč o Vianociach... tak pribudol menší darček :wub:. Upraveno Prosinec 18, 2016 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Pekne si jej doprial pred vianocami :palec: Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 to preto že ju chce predať [emoji14] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Únor 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 (upraveno) Dneska svojpomocne nahrané najnovšie dostupné mapy do Columba, V14 West.. hneď ako bude East, tak nahravám východ :palec:. Takisto zmenené logo a nahraný stabilný FW 5238. Vďaka Lubino-vi za rady :jager: :pivo: P.s. ma niekto skusenost s FW 5274? Mam Gckoveho Columbusa a ten by mal ten 5274 zvladnut. Upraveno Únor 5, 2017 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 dobrá práce, nový logo je pěkný, taky bych si to rád přehrál ale nemám na to koule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Veľká vďaka za pomoc s tým logom :)Petr nemáš sa čoho báť,pejp mi poslal súbor,ktorý som vypálil na CD a za pár minút bolo logo nahrané v Columbe :) Dávnejšie som sa už o to pokúšal,ale nevyšlo to nejak a teraz úplne bez problémov :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 No ja myslel komplet novej sw, mapy a logo toho se bojim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Únor 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 [emoji41] Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 ale ale ale... na tom sa pridem odviezt [emoji14] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 26, 2017 Sdílet Odesláno Únor 26, 2017 ják sa lesknú, to je podívaná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 (upraveno) Ale ale? Takze namiesto silver lajdy bude blue beast? Upraveno Březen 2, 2017 uživatelem Kocina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.