šulda Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 to si osobne zažil? Já ne, ale píše tu o tom MINIOS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MNIOS Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Já si myslím taky, že tohle z huby nemohl nikdo v autorizáku vypustit a je to jen kec. Řekl mi to přez telefon hlavní servisní technik. Prostě se podívá do historie auta...a řekne servisní interval ten a ten mění se tohle. Nic jinýho ho nezajímá. Jinak : Nacvakal jsem si to na eshopu. To, za co mi rekli v servisu 6500,- se da koupit fakt tak za 2,5 ... silenost. Otazka je kdo mi to vymeni vsechno odborne...kdyz to nakoupim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 co pořád řešíš? pokud jsi manuálně zručný, tak si kabinový a vzduchový filtr vyměníš sám, olej ti vymění za cca 300-400 Kč někde v rychloservisu na počkání a budeš si u toho brzdovku a palivový filtr si nech udělat u někoho, komu věříš, případně od kluků tady z clubových servisů P.S. při nákupu oleje z e-shopu opatrně .... zrovna Castrol je dost pančovaná značka, když se podíváš na stálé nabídky tady na fóru, tak najdeš i ověřeného prodejce olejů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Potřeboval bych poradit. Nyní zakoupená Yeti 7/2015 má ještě zaruku 2,5roku. Jenže já nejsem zvyklej jezdit do autorizaku. Všechny oleje a filtry jsem kupoval u Jeldy v CC-autodílech a nechal měnít u nás. Vyšlo to suprově. Nemám ponětí kolik stoji vyměna v autor.servisu ,ale když tam nepojedu ,tak záruku asi ztratím co??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Přesně tak, záruka je vázána záznamem v servisní knížce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Kup si olej v CC a nech vyměnit v autorizáku. Většina jich to akceptuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 vzdyt pise ze uz to nechal vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 u starého auta, u nového se rozhoduje .... záleží jaký tam máš interval, pokud dva roky a 30.000 km, tak bych vždy po 15.000 km vyměnil sám a pak po 30.000 km případně dvou letech v autorizáku jak padne záruka, tak už jen sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 před 8 minutami, jar_da napsal: u starého auta, u nového se rozhoduje .... záleží jaký tam máš interval, pokud dva roky a 30.000 km, tak bych vždy po 15.000 km vyměnil sám a pak po 30.000 km případně dvou letech v autorizáku jak padne záruka, tak už jen sám To by bylo nejlepsi řešení. Auto je koupeno ve Strakonicich jezdím tam často. Zajdu do Skodovky pro vypis z elektr.servisky. Už jsem s něma mluvil telefonicky a poslední servis tam byl před 4 měsící. Puvodni majitel Je Němec koupil ho u nás a jezdil tam i na servis. Ted tam má objednaného Karoga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 před 38 minutami, italik napsal: Potřeboval bych poradit. Nyní zakoupená Yeti 7/2015 má ještě zaruku 2,5roku. Jenže já nejsem zvyklej jezdit do autorizaku. Všechny oleje a filtry jsem kupoval u Jeldy v CC-autodílech a nechal měnít u nás. Vyšlo to suprově. Nemám ponětí kolik stoji vyměna v autor.servisu ,ale když tam nepojedu ,tak záruku asi ztratím co??? výměna v Hradci stojí cca 4000Kč včetně daně (5W-40 olej, filtr, vzduch. filtr, kabin filtr) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 A není problém, když tam najdou pak jinej oil filter a že tam bude jinej olej? Jako kdybych při tom zkrácení na 15tkm to mezi 30tkm nechával měnit jinde. Zvažuju, jestli to má cenu, aby pak Ford nedržkoval. Ve Fordu výměna oleje do 5 tis., u kámoše do 2500. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Nic nepoznají, respektive to nikdo nebude zkoumat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Já jen aby, kdyby se něco během těch 5 let záruky něco vysralo, aby mi pak neřekli, že jsem tam dal jinej filtr a olej a proto se to posralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Kdyby dovolili vlastmi olej nebylo by co řešit,tam je největší rozdíl v ceně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 V Moste ve skodovce ti bezne udělají praci s vlastními dily a zapis do servisky samozrejme taky. Kolega tam takhle nechal dělat rozvody na SII. Svuj materiál od Jeldy a prace jejich. Razitko mu normálne dali. Ale je to autohouse od autohouse, protože to provozujou soukromé subjekty. Nekmu to nevadí, bo ma peníze alespoň za práci a nekdo to nedela bo prostě nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 I takhle me uctuji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 I kdybych si přinesl vlastní olej, tak furt se pak můžou vymlouvat, že tam nešel ten správnej olej, ten jejich a tudíž neuznávají záruku, protože to je následek mého oleje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 To není pravda, ford předepsal normu kterou má mít olej, něco jako jsou vw normy třeba 505.01. Pokud dodržíš tuto normu, tak nemůže nikdo říct ani popel, protožel tam dáváš olej kterej výrobce schválil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Teoreticky by to takto mělo být, ale v praxi se pak dohaduj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Hele jak u škodovky tak u mercedesa mi řekli, pokud olej splňuje normu kterou má tak nemají vůbec problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 No, specialne skodovka tyhle svinarny kolem oleje uplatnovala jeste par let zpatky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Ale houby, pokud dáš vlastní olej a se správnou specifikací, tak ti nic nehrozí .... pokud jim totiž správnou specifikaci nedáš, tak ti ji tam ani nedají, to samé je olejový filtr, kde dělali problém, to bylo v případě, kdy jsi nechal olej vyměnit mimo autorizák. Pokud si olej vyměníš v mezidobí sám, tak to ani nevědí a olej není schopen nikdo poznat a filtr si můžeš koupit u nich, ale také to nikdo nebude zkoumat. Před pár lety ti neumožnili donést vlastní materiál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Co jsem obvolával tak Louda Choťánky a Boura Činěves vlastní olej bez problémů. Jen se platí cca 300 Kč likvidace a v servisce je razítko vlastní olej. Auto Jarov vlastní olej ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 S autem, které má 18 let, opravdu jezdit do autorizáku nebudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 (upraveno) Ono taky u auta který má 18 let budeš těžko uplatňovat záruku což ? Upraveno Březen 4, 2018 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Ano a které je dovezeno z Itálie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 24, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2018 Tak nevím před dvěma měsíci oprava klimat. na záruku a je zase nefunkční . Ještě se přidalo otvírání kastlíku za jízdy Nevíte jak se řeší když ta klima nepujde zas. Jak jeto když je třikrat stejná závada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Říjen 24, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2018 Hele a není to tím, že bylo pod 5°C? Já taky myslel, že mi odešla klima a ona se prej pod touto teplotou nespouští 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 24, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2018 Ne ne nechci tady probirat technicke věci ale když jí mam zapnutou tak zase jdou takove kovove zvuky z palubovky a nechladí ani kdyz to dam na max. Autom.klima. Byl jsem dnes v jinem autorizovanem servisu Skoda ale poslali mě zpatky kde jsem byl prvně aby mi to opravili zase tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.