jar_da Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 ono těch koncových zařízení s wifi ac zatím moc není no Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Nebudu to brát jako pravdivou informaci, ale dle tech. parametrů Samsungu má mobil b/g/n/ac 2.4 i 5 Ghz. 5 Ghz i věřím, neb ji máme v práci a tu vidí bez problému, stejně tak i notebook. Ale jestli mají obě zařízení AC, to nevím. Obojí mám už pár měsíců / let a tak nevěřím, že by AC podporovaly. A k mé spokojenosti by nestačilo full Nko na 2.4 Ghz? Jsem už z toho jelen. I když má ten kabelový modem od UPC jen stovkový porty, je vidět, že kabelem cca těch 100 Mb/s pustí do mého wifi routeru D-Link (ten má taky jen stovkový porty). A ani ten nemá problém pustit skoro 100 Mb/s kabelem do notebooku. Stále nechápu to "omezení", kdy před zvýšením mi wifi pustila cca těch 40 Mb/s, ale po zvýšení na 100 Mb/s mi wifi pouští o mnoho méně. Mám to chápat jako nějaký druhý level rychlostí, které prostě wifi nerozumí a tak pustí jen cca její třetinu, a tím se tak nedostanu ani na původně vyzkoušenou rychlost s nižším internetovým tarifem? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 To je blbost s tím druhým levelem rychlosti :D Modem máš s routerem propojenej 100 Mb/s kabelem, což je standard a nic se na tom nezměnilo. To, že ti UPC pustí vyšší rychlost koaxem do modemu je čistě záležitost modemu, s routerem to nesouvisí. A pokud ti router pustí na LAN portech těch cca 100 Mb/s, tak je všechno v pořádku a rychlost přes WiFi je omezená čistě možností toho bezdrátovýho přenosu. Pokud došlo k poklesu rychlosti na WiFi ze 40 Mb/s na 25-30 Mb/s, hledal bych problém ve zhoršení kvality signálu. U toho tvýho routeru je maximální teoretická rychlost na WiFi 150 Mb/s, když se koukneš na vlastnosti připojení, je to spárovaný skutečně na těch 150 Mb/s? Když začneš něco stahovat, nedochází k poklesu té rychlosti? Někdy se může stát, že to kvůli špatnýmu signálu snižuje tu rychlost a pak samozřejmě padá i propustnost. PS: Já jsem včera zkoušel doma reálnou propustnost na WiFi N 2,4 GHz při spárování na 300 Mb/s (dvě antény) a běželo to kolem 100 Mb/s. Takže pokud se ti to spáruje na 150 Mb/s (jedna anténa), mohlo by to reálně dosahovat kolem těch 40-50 Mb/s, víc z toho nedostaneš. A to za předpokladu, že to nebude nic rušit a bude to mít vhodný podmínky. PSS: Co všechno máš na té domácí WiFi napojený? Není tam nějaký starší zařízení, který nepodporuje ani těch 150 Mb/s. Pak by to mohlo padat do nějakýho compatible režimu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Do D-Linku mi vede kabel z TV, ale ten tam je už dlouho. A je to připojený kabelem, ne přes wifi. Na wifi běhají pořád stejný zařízení - mobil, notebook, občas nějaká návštěva. Zkusil jsem wifinu v práci a docela čumím, co mi tu skáče za čísla, i když se dost mění jak diskotéka. Z toho usuzuji, že notebook umí kde co. Ale v tuto chvíli jsem omezen rychlostí internetu v práci, kde se dostanu na max cca 12/12 Mb/s při měření na speedtest.net. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 No vidíš, takže bys doma určitě profitoval z výměny routeru za něco, co umí těch 450 Mb/s (tři antény). Jinak kdyby sis do toho D-linku nahrál ten dd-wrt FW, tak bys viděl, jak jsou na tom jednotlivý zařízení s kvalitou signálu a jaký mají reálný TX rate / RX rate (na jaké rychlosti skutečně komunikují) a propustnost dat. On ten ukazatel ve Win je spíš orientační ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Sledujete nekdo ted tenis? Ty rozhodci hazej Raonicovi pekny klacky pod nohy!! Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 http://www.cas.sk/clanok/343329/nedajte-si-ujst-uzasne-vesmirne-divadlo-zbadate-to-co-nevidel-ani-kopernik.html :lol: a oni už videli kopernika??? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 jako "náš" Koperník by to snad i vidět mohl ..... možná Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Po pár lahvích Jégra vidí člověk kde co :jelen: Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 http://blog.autobazar.sk/40034-slovaci-na-motokarach-vam-ukazu-peckovu-zimnu-jazdu-ktoru-budete-chciet-skusit Hmm... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 To by se těm baterkám z BVV asi nelíbilo :D BTW, kolik stojí taková normální benzinová motokára?? Jestli by se nám nevyplatilo koupit si vlastní clubovou :P Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Skajo myslim ze to bude aj dost... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 http://motorky.bazos.cz/inzerat/57003091/Zavodni-motokara-Birel-TM-125-KZ-10.php 80k Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tak když bychom měli uspořádat ještě pár tréninků v BVV ... záleží, kde bychom s tím mohli jezdit Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Jé, zrovna Birel nechci, to je to nejhnusnější, co jsem pil Ale jinak to není zas taková pálka, kdyby na to přišlo. Ale samozřejmě by byl problém s dráhou a časomírou, kdyby to chtěl člověk jezdit jako "turnaj". Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Porad mi lip vychazi Ondruv R32 :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 tu clověk chvili nevleze a už je z toho kartklub jo? já myslím že nej by bylo si něco postavit ne? :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 A jééé, už začínáme stavět :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Cožpak o to, ale postavení je teprve začátek. Důležitý je, aby to pak mělo ten správný spád a odpovídající zakončení :P Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 a kdo se hlásí jako project manager? :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Jako na to stavění nebo na zázračný zbohatnutí?? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Tak to zázračný zbohanutí asi nebude jen tak. Už vidím, jak se platí clo za dovoz a vývoz :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Je fakt, že celníci jsou schopní se v těch zásilkách někdy hrabat i měsíc, než to pustí, takže to by mohl být problém :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 což mi připominá že nedošla Lucce z chiny klíčenka na oktu :( Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 jakej dovoz? žádné imperailistické součástky :D pekně doma na koleni :D tak kdo pučí garáž, kdo má svářečku, a kdo to nakreslí? ted bylo v článku LR defender, že první návrh vznikl náčrtme v písku, tak máme kde začít :D ne neberte mě vážně, mě už z té práce asi fakt hrabe Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Z čičíny mi zatím došlo vždycky všechno a bez problému - deklarovaná cena samozřejmě "Gift" a nikdy nebyl problém Ale před vánoci jsem čekal na jednu věc z USA, papíry samozřejmě deklarovaný podle pravdy a stejně zásek: 8.12. to DHL převzalo v SAN FRANCISCO 9.12. to odcházelo z LOS ANGELES - GATEWAY 10.12. to prošlo přes LEIPZIG - GERMANY a bylo přijato v PRAGUE - CZECH REPUBLIC 11.1. to došlo do cíle v rámci ČR Takže doprava z USA do CZ trvala 2 dny a pak to leželo měsíc u celníků :D Teď čekám na další balík, tak se snad zase nesekne Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Neuvěřitelný, už mám ten balíček doma...čumim jak puk. Takhle rychle nefunguje doprava pomalu ani po ČR :jelen: 2.2. Shipment picked up WEST PHILADELPHIA, PA - USA 3.2. NEW YORK CITY GATEWAY - USA EAST MIDLANDS - UK 4.2. Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY 2:30 AM Processed at BRATISLAVA - SLOVAKIA 5:54 AM Arrived at Sort Facility BRNO - CZ 8:43 AM Clearance processing complete at BRNO - CZ 8:47 AM Delivered - BYSTRICE NAD PERNSTEJNEM 12:34 PM Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky