raym0n Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Slusnej masakr to Lipno, kterej den jsi tam byl? (a v jakym stavu byl park?) A k nehode - verim, ze cislo toho protokolu ti PCR da, az kdyz maji inicialy toho, co to provedl, takze bych se nebal, ze budes skodnej. Kazdopadne ted uz to auto neprodas, je bourany Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Však co, stočí tachometr, nechá to naleštit a půjde to do áček jako zánovní po důchodci Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Stočit tachometr budu za chvíli potřebovat Přibývá to rychleji, než jsem před koupí plánoval. Já jel cca těch 400 km jen a čistě kvůli stezce, nelyžuju, nejezdím na snowboardu apod. Takže pro někoho úlet, pro mě kulturní výlet s protáhnutím Golfa. Nahoru jsem byl vyvezen stezka busem, stezka v oblacích paráda, opravdu jsem koukal jak něco takovýho drží po hromadě. Bohužel výhled do dálky se moc nekonal, mlha a mráz jako prase. Na vrcholu stezky opravdu klendra, dokonce byly cítit i mírně výkyvy stavby. Dolů z Kramolína pěkně po cestě podél sjezdovky a lanovky, ale totálně zabahněným terénem. Cesta pohodička, takový to lážo plážo. Popravdě jsem až k bobové dráze dole kousek od parkoviště po cestě nikoho nepotkal. Ale kdo žije zimními sporty, jako víkendovka naprosto ideální. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 u nás tii to bude likvidovat čp, pokud jsem správně pochopil že to byl cizinec a pak si to vymůže z jejich pojistky ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Tak jsem byl na služebně a už mám i Potvrzení o účasti na dopravní nehodě a Základní informace pro oběť trestného činu (dopravní nehoda s alkoholem). Nicméně on byl pod vlivem 1.5 promile a tak se musí čekat na nějaký jednání a do té doby jeho pojišťovna ani servis nic neopraví. Jo opraví, za moje. Policie mi řekla, že budu informován dopisem, stejně tak mě má kontaktovat jeho pojišťovna, až se to pohne. U té jsem to už nahlásil (ČSOB pojišťovna). Mám jen škrábance, ale mít třeba totálku tak je nevinný člověk trestán za co? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Je to tak, no. Bohužel čekáš, než to pojišťovna nějak prošetří a rozhodne o plnění. Ale pokud je to seriózní pojišťovna, tak to zbytečně protahovat nebude. IMHO je to jednoznačný případ - on byl nalitej a způsobil nehodu, ty jsi v tom jednoznačně nevinně a nemohl jsi to nijak ovlivnit. Asi tam není moc co řešit. On má pojištění u nějaké české pojišťovny, nebo zahraniční?? EDIT: Už to vidím, ČSOB. Tipl bych si, že s ní nebude problém. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 29, 2016 Sdílet Odesláno Únor 29, 2016 Čekat nemusíš, už jsem to tu psal vícekrát, nech opravit ze svého havarijního, zaplatíš spoluúčast a máš to hned, až to pojišťovna dořeší, tak ti spoluúčast vrátí a neboj o bonusy taky nepřijdeš ..... proto si havárku platím, protože jak píšeš, totálka nebo auto nepojízdné a viník s alkoholem případně bez povinného ručení je pak k zbláznění Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Dobrý kaskadér, aneb proč je nutné si před jízdou omést sníh i ze střechy Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 To setře :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Trošku se bojím, že na takovou vrtvu nemají stěrače šanci. Ale zase si s takovou vrstvou může postavit sněhuláka :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Jelikož oficiální cestou se to sem (opět) nedostalo, tak si dovolím hodit link osobně :jelen: 4. Aktivně relaxační sraz Balloon Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Výjimečně jsem si vlastního tématu všiml, nicméně vzhledem k termínu bohužel. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Já začal házet do kalendáře všechny letošní akce a zatím dobrý, žádná kolize Březen: Vepřové hody Balloon :jelen: Květen: Wrangler sraz CZ Červen: 4. ARS OC Červenec: Wrangler sraz SK Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Pěkný to máš, každý měsíc něco. Ještě si můžeš na červen naplánovat Legendy s Wrcckem. Vypadá to, že jaro je tu. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Vidíš, na Legendy jsem zapomněl Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Jinak se musím podělit o tyto dvě fotky jedné velmi zajímavé Oktávky. Atypická barva a tak trošku skládačka, zřejmě Elegance / Style (dle chromových lišt kolem oken) se zadním RS nárazníkem. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Hmm, vypadá dobře Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Uřezat ruce... stalo se na Ústecku, nicméně se může stát asi kdykoliv a kdekoliv :o A zase, kdo nemá havarijko nebo pokud se pachatel nenajde, nezbývá než to dát do kupy z vlastních peněz... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Tak to je mazec, někdo šel zřejmě po kapotách :o Je to taková dvojsečná věc škodovek (a koncernu) - na jedné straně člověk sežene spoustu věcí na vrakáči za pár korun, na druhé straně se ty auta hodně kradou na díly Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Hustý Ještě včera bylo zeleno a najednou si člověk připadá jak na horách To je letos poprvé, kdy můžeme říct, že skutečně přišla zima. Kéž by to tak měsíc vydrželo :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Tak u vás je to pěkný a bílý, Praha jen srajdy plný vody, čvachtanice a pochmurno. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) Jj dneska sníh super, opět mě to do Horní Malý Úpy bavilo jak malyho kluka Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Opravdu moc pěkný ? Nemáš to i snížený? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 sníženo origo z výroby -15 mm sport podvozek Golf má kola v blatníkách akorát, to není jako Škodovka ..... i to tehdy převážilo při rozhodování Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Pořád tu tvoji fotku zkoumám a působí to na mě, že u tebe ty 17" mnohem více sedí s blatníkem (rozdíl je v tom, že ty máš 7,5x17 ET47 a já 7x17 ET49). U mě jsou i tak pořád mírně zalezlé. Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 G6 je na to trochu inak ako G7 s blatníkami... a je o cca 8mm viac von Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Jo, to dává smysl http://www.novinky.cz/auto/397203-v-singapuru-pokutuji-elektromobily-za-neekologicnost.html Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 ŘSD přišlo letos s novinkou. Nejen, že opět rozmrdali to, kde se vrtali už minulý rok, že vyhrožují radary, ale dokonce nasadili blokovací vozidla. To jsem zvědavej, s čím přijdou dál. Možná povolají na pomoc armádu a nasadí Pandury :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky