jar_da Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Pořád tu tvoji fotku zkoumám a působí to na mě, že u tebe ty 17" mnohem více sedí s blatníkem (rozdíl je v tom, že ty máš 7,5x17 ET47 a já 7x17 ET49). U mě jsou i tak pořád mírně zalezlé. hele já s tím ET a šířkou ráfku laboroval dlouho, dokonce došlo i na olovnici a vodováhu .... to už na mě málem volali v salonu Chocholouška ..... Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 https://www.slevomat.cz/sleva/981167-jizda-v-motokare-na-nejdelsi-indoor-trati-v-brnejdete do toho někdo? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Sem narazil na sousedním fóru na pěknou hlášku týkající se motoru: "Porodníma bolestma si už prošel. Je už v řadě koncernových aut a funguje dobře. Na tak malej motor má slušný parametry." Co se mi na tom tak líbí? Bylo to fórum amerik a týkalo se to 3.6 V6. Holt všechno je relativní :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 ...a já si myslel, že to bylo na Brouka :lool: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 :D hafo se smejem v kanclu, dik, cekal jsem 1.2TSi, prijemny dejovy zvrat :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Pro Svycarsko je jen rocni dalnicni znamka? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Nevím jak teď, ale dřív bývala bez RZ. Takže se dala následně střelit nebo koupit od někoho jetou ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Starline brzdy? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 JJ, tak je jen rocni a bez SPZ, za 700kapriku s tim, ze 10.4. pujde zase o dum dal :) chjoooo, asi bych chtel moc, kdyz bych chtel, aby to v CR taky takhle stalo... navic letosni kulata je zcela bezkonkurencne nejosklivejsi znamka za poslednich 5 let. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 700 je nejak malo ne ? ja si pamatuju cenu 40 CHF Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Vsak nikdo taky nerikal, ze moje auto bude prvni, na kterym byla :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 ... navic letosni kulata je zcela bezkonkurencne nejosklivejsi znamka za poslednich 5 let. To teda, ta roční mi hyzdí sklo. A ještě týdenní je svým tvarem opravdu na hlavu, ale měsíční je zcela normálního tvaru... Nechápu tu logiku prostě. Už aby přišla krabička nebo nejideálněji elektronická známka. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 tak než krabička nebo elektronická, tak raději hnusnou nalepovací .... ona je totiž anonymní, ty ostatní tě budou sledovat a sledovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Hele Martine jen tak pro pořádek jsi si jistej že Švýcaři tam nemají stejnou vychytavku jako Rakusaci že jsou schopni poznat prelepovanou známku? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Vypada v kondici, uvidime :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 To já se klidně nechám sledovat. Dokonce bych rád koukal na nějakou svoji historii z mýtných bran apod., kdy jsem kudy projel atd. Třeba Googlem nechávám sledovat telefon zcela dobrovolně. Nejednou se mi hodilo hledat, kde jsem byl ten den v tolik hodin. Kalendář prázdný, a Google historie polohy mi hned napověděla. Ale ta el.varianta známky by vyřešila kde co. Od čištění skla, po nějaký řešení při výměně skla (i když existuje legální postup výměny přes poštu), tak třeba přes to, že se s nálepkami kšeftuje. Takže pěkně férovka a kdo chce jezdit, ať si ji koupí a je vše pěkně evidováno. Taky by se tím mohl rozšířit způsob pořízení - přes internet. Tedy kdykoliv si vzpomenu, koupím, zaplatím a vyjedu pěkně přímo z domova. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 no vidíš, a mě to tak nějak vadí a Google mi do telefonu nesmí, pokud bude jiná alternativa .... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Nejsi sám, znám plno lidí v okolí. Nicméně všechno jde vypnout. Takže pokud nejsi fanda Windows Mobile či jak se to dnes jmenuje v telefonech, a iOS ti třeba nesedí už jen kvůli ceně, tak si u Androidu tu jednu fajfku vypni. Pokud teda mluvíme konkrétně o Google a sledování polohy. Já bych si osobně nejradši koupil Ajfouna, ale i když jsem to zkoušel uz nejmíň 3x, vždy jsem se vrátil k Androidu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Vypada v kondici, uvidime :) ty mrchy rakousky na to maji nejakou UV lampu okem to nepoznas Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Dneska jsme měli firemní turnaj na motokárách BVV, bohužel akce musela skončit předčasně, jednoho borca odvezla sanitka. Takže pohár nemám. Každopádně musíme víc trénovat, příští rok chci útočit na bednu :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Asi to nebylo nic vážnýho, ale nějak blbě napálil do mantinelu a zlomil si nohu. Já tu ránu přímo neviděl, takže přesně nevím, jak se mu to stalo. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 haló, haló http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=377&page=108&do=findComment&comment=1622308 zítra kafčomycí sraz 18:00 slatina kauflad Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Jime, oprav si to v denicku, Hviezdoslavova 1173/1b, AVIA! ;) Je to tam lepsi, je to par metru vedle. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 njn furt vybuřujou, co s váma já se tak těšil na akci v kauflandu :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 hele Jime ja myslim ze se oni si pro ten olej dojedou i k tomu kauflandu, hlavne to musime prelit driv nez djedou a nezapomenou skryt ty PET od Lukany Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Lukana je dobrá. Kdybych si ji od vás taky koupil, dostanu na to nějaký certifikát?? ...Pokud jo, mohli by mi odpustit silniční daň ...Jinak CHáčko teda vůbec nemusím, ale dostal jsem za kvalitně odvedenou práci lahvinku od Jožky Šmukaře a klobouk dolů, luxusní materiál. Neskutečně chlastací víno Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) Lukana rostliny a když bliká mazání dodas tam 3-4 lžíce ceresu a je klid;)Náplň do 150 Kč a nemusíš platit drahý oleje:)))))) Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky