Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

Je to benefit zaměstnance firmy s růžovým logem a ten má k dispozici na rok několik voucherů, které může dát komukoliv. Voucher pak opravňuje dotyčného si vzít nové tel.číslo/převézt od jiného operátora/prodloužit smlouvu, musí se upsat na 24 měsíců a pak si stačí vybrat jakýkoliv tarif a uplatnit onen slevový kód z voucheru = sleva 50% na měsíční paušál zvoleného tarifu po dobu 24 měsíců. Mi to v lednu končí a budu prodlužovat. Dokonce teď mají akci, že dávají 1.5 GB + 1 GB + neomezené SMS + neomezené volání. Samozřejmě k tomu lze vzít i telefon/tablet/modem dle akt. nabídky. Jinak tarif je na RČ a nemá s osobou, která vouchery dala jakékoliv propojení apod.

Odkaz ke komentáři

Než jsem se dostal k tomuto, dostal jsem od Vodafone tzv.retenční nabídku, když jsem jim hrozil, že odejdu. Už nevím přesnou částku, ale bylo to víc (myslím, že to bylo okolo 490 Kč taky na 2 roky. Jestli si dobře vzpomínám, tehdy si to vzal i P2P a KALIC). Pak se mi však vyskytlo tohle a i s pokutou 20% zbývající částky paušálu do konce smlouvy se mi to vyplatilo. Tak jsem zaplatil a odešel k T-M. Je na to i nějaké fórum na mobilmanii a tam jsou jistě aktuální možnosti a nabídky

Odkaz ke komentáři

Otázka, kam jezdíš. V EU jsou dnes hovory a SMS velmi dostupný - mám v mobilu SMS z Rakouska, Německa a Velké Británie (všechny jsou se stejnou cenou):... I tady mate hovory, SMS a MMS za ceny, jako kdyz doma volate nebo pisete na cisla mimo T-Mobile. Pripocitavaji se k nim jen tyto male priplatky: + 1,65 Kc / min. za odchozi volani, + 0,37 Kc / min. za prichozi hovor a za SMS + 0,65 Kc.

Proti takové Ghaně, kde byla zóna 3 a to je trošku jiný kafe: Vitejte v Ghane. Do CR volate za 69,00 Kc/min, prijimate hovory za 49,00 Kc/min, SMS za 14,60 Kc. Pripojeni na internet stoji 360,00 Kc/MB (uctujeme ho po 10 kB). MMS za 21,60 Kc.

Nicméně nic ti nebrání si v dané zemi koupit jejich služby - to jsme měli v Ghaně. Jejich předplacenou SIM na místní volání a pak SIMku s datovým tarifem pro nějaké to serfování

Odkaz ke komentáři

No, poreseno pro jednu cast rodiny, nejaky hadry, alkoholtester, nadobi, co si vysnili pro druhou to bude domaci robot, stul do obyvaku, pro polovicku asi tablet, chtela ctecku, pro sebe jsem chtel webasto, ale Rolba uz letos nepremava, rozhoupal jsem se pozde :facka:

Takze neco nakoupeno, neco namysleno, ale jako takhle zabaleno a poreseno, tak to mi pada brada!!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...