SKAJA Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Technická: Nevíte o někom, kdo umí / má možnost pájet SMD součástky? Potřebuju vyměnit pár LED modulů (původní svítí žlutě a chci tam dát bílý) a nechce se mi kvůli tomu kupovat pájecí stanice. Samozřejmě to nechci zadarmo. Link to comment
jar_da Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 S nebo bez DPH?? Ahoj, taky jsem nechal dodělávat Webasto, u Jardy Rolbaře, tak zkus jeho,vyjít by to mělo levněji a bylo by to jako origo, tedy nastavení na maxidotu plus dálka jako přívěšek na klíče Link to comment
SKAJA Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Jardovi jsem psal ;) Cenu mi hodil fakt slušnou, levnější to asi nikde nebude (neřeším +- litr). Akorát teď v zimě nedělá, ale tak to asi přežiju. Beztak mají být minimálně do půlky února teploty nad nulou, takže počkám na březen a skončím u něj :) Link to comment
Ofeig Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 A prozradíš tu cenu? Stačí orientačně, ale přižnávám se, že mě představa vyhřátého auta taky láká :) Link to comment
SKAJA Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Na Beetla mi psal 25-30tis za to dodělání origo řešení. To mi přijde super, tady u nás jsem si nechal udělat nabídku na Eberspaecher a hodili mi nějakých 47tis. Link to comment
wrccko Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Můžeme zkusit, ale nechci sedět v kufru Akurát som videl jednu na Žižkove (ale nepočul) ...interiér osvetľoval velký "iPad" Link to comment
Ofeig Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Přeji pohodový začátek pracovního týdne I když mě teda večer čeká lednový firemní sedánek, tak se obávám, jestli mi ta pohoda vydrží i do zítřejšího rána :jelen: :jelen: Link to comment
SKAJA Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 To já jsem rozhozenej už teď :D Načala mě nějaká umělkyně za volantem a pak mě dorazilo fórum, který se přes víkend svévolně přebarví na modro Link to comment
Ol@f Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 kdyz ja ten Modrej Portugal moc nemusim, ja radeji :jager: Link to comment
technikus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Když je řeč o pití, nedávno jsem v jednom podniku dostal drink, který nejen že dobře vypadal, ale výborně chutnal Link to comment
technikus Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Gin s tonikem a okurkou, nicméně jsem byl zvyklý z jiných podniků na čerstvou okurku, a nyní to byla zmrzlá koule a v ní okurka. Nejen že to mělo vynikající chuť, ale skutečně to velmi pěkně vypadalo. Link to comment
Ofeig Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Já prvně tipoval limetku v ledu, ale tak skoro. No jako na první pohled to nevypadá špatně ;) Link to comment
wrccko Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Njn dedečci už prešli na babské cucání...lepšie to už nebude :D Link to comment
SKAJA Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Asi tak. Nechci tu rozvracet pořádky, ale zlatej bowling na Jeep Academy :jelen: Link to comment
Jim Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 čeče my pijem pořád to stejný zvěrstvo :D Link to comment
technikus Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Dnes jsem na Škoda - Auto objevil vcelku 2 zajímavé odkazy: 1.) aktualizace "chytrých" origo Škoda rádií ZDE 2.) nabídku na Škoda servis ZDE. Na SK již nějakou dobu v nabídce, v ČR novinka od včerejška Link to comment
Ofeig Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Hele bacha, já jsem pořád kapitán, já nezradím partu :jelen: Link to comment
SKAJA Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Ty aktualizace jsou fajn, že to maj takhle veřejně a nemusí se člověk nikde doprošovat A předplacený servis těžko říct, musela by se vidět konkrétní kalkulace a srovnat s klasickým servisem. Ale pokud někdo jezdí hodně a servisuje často, mohlo by to vycházet zajímavě. Link to comment
technikus Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ceník jsem vygooglil, ne teda na origo Škoda stránkách ale jinde, nicméně ceny jsou takové, jaké jsou... (třeba Citigo je dražší jak Fabie nebo Roomster, zvláštní) více ZDE Varianta Standard zahrnuje všechny servisní úkony předepsané výrobcem, tedy zejména pravidelné prohlídky dle intervalu vozu. A to včetně výměny motorového oleje, filtrů či brzdové kapaliny a svíček. Ve verzi Plus pak můžete počítat i s výměnou brzdových destiček a kotoučů, stěračů, doplněním klimatizace a jejím pravidelném čištění. Mimo to počítá rozšířený program rovněž s kontrolou vozu před absolvováním STK a zároveň kryje náhodné poruchy stejně jako třeba prodloužená záruka značky. Obě varianty pak počítají s originálními díly značky a prací nutnou k jejich výměně. Čerpat je můžete u kteréhokoliv z 260 autorizovaných servisních partnerů v ČR. Nicméně je zde zásadní otázka, jestli jsou lidi ochotni hned při koupi zaplatit dalších cca 12 - 70 tisíc za předplacený servis, nebo to raději uhradí po menších částkách při návštěvách servisu... Link to comment
SKAJA Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Tak předplacení by mělo smysl jen v případě, že by to vycházelo citelně levněji. A to se mi na první pohled ani nezdá. Když si vezmu Oktu na 150tis km ve full variantě za 64tis Kč, tak mi to přijde relativně dost. I když...zas je potřeba vzít v potaz, že to funguje zároveň jako prodloužená záruka, kterou by člověk jinak připlácel zvlášť. Link to comment
SKAJA Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Svět se v prdel obrací http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-1-0-tsi-trivalec-vytlaci-motor-1-2-tsi-ze-vsech-modelu-az-po-octavii/ ...mimochodem parádně napsáno, nelze než souhlasit Koukám, že jsem vyměnil vozový park právě včas, už i za mořem chystají změny http://www.auto.cz/chrysler-pentastar-v6-dostane-preplnovani-prime-vstrikovani-84561 Co dodat, snad jen: Link to comment
Jim Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Kurna co zas ten pasgřál vymyslel http://brno.idnes.cz/zavod-silnicnich-motocyklu-v-brne-ohrozen-fjn-/brno-zpravy.aspx?c=A150122_2133282_brno-zpravy_vh Link to comment
SKAJA Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Asi z toho chce taky něco vytřískat, když už se ty prachy podařily z kasičky vysosnout Link to comment
wrccko Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Asi tak. Nechci tu rozvracet pořádky, ale zlatej bowling na Jeep Academy :jelen: njn, treba nejakú akciu ;) hm? Asi z toho chce taky něco vytřískat, když už se ty prachy podařily z kasičky vysosnout s GP v Brne je vždy nejaký problém, asi to inak nebude :) Link to comment
SKAJA Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 njn, treba nejakú akciu ;) hm? Jo, já nikdy nic neodmítnu :D Dalo by se něco vymyslet Link to comment
Ofeig Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nic pánové, tak přeji pěkný začátek víkendu a tradááá z práce domů Link to comment
wrccko Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jo, já nikdy nic neodmítnu :D Dalo by se něco vymyslet No neviem, "já už se necejtím", že Marcel :D Link to comment
Recommended Posts