Přejít na obsah

Dodatečná aktivace zobrazení dopravních značek

Doporučené příspěvky

Asi nás není tolik. Máme Lane assistant (tedy "velkou" kameru) a nemáme navigaci. K tomu jsme si dokódovali (nebo nechali dokódovat) zobrazení značek na displeji. Má zkušenost:

1. Asi 3 minuty po zapnutí zapalování přijde chybová hláška, která se ale pak již neopakuje.

2. Dodatkové tabule mi to nezobrazuje, byť mám příslušnou řádku aktivovánu.

3. Když zachytí a zobrazí omezenou rychlost a následně není značka konce tohoto omezení, tak zůstane svítit na displeji i když už dávno neplatí (např. z důvodu křižovatky). To chápu, protože nemá k dispozici ta navigační data.

Ale ta značka se vypne za nějaký čas, nebo ujetou vzdálenost. Nevím. Připadá mi to jako náhodný proces. Ještě jsem neodpozoroval pravidlo. Proto se ptám, na vaše zkušenosti a třeba to pravidlo vypnutí společně nalezneme.

To by byl první krok, jak tu dobu zobrazení třeba nakódovat (dle mě by bylo optimum třeba půl minuty).

Odkaz ke komentáři

no hlavně řešíte něco, co vlastně bez navi fungovat nemá a vy o tom auto přesvědčujete, to není nikdy dobré a nebude to 100% funkční,

nevím, k čemu vám čtení dopravních značek vůbec je a už vůbec ne v takovéto polovariantě,

co takhle koukat na cestu a provoz za předním sklem a k tomu trochu přemýšlet ....

Odkaz ke komentáři

Je to zase jen "asistent", takže to má pomoct řidiči, samozřejmě se dá jezdit bez toho.... dle mě to ale není úplně marná funkce.....

Jinak mám Columbus, tedy to čte i data z mapy... a úplně na 100% to taky nefunguje... občas to ukazuje nesmysly... a to mě hlavně v případech, kdy kamara značku nepřečte (buť tam není nebo jí zakryje např. nějaké větší auto co jede zrovna kolem) a tak to vezme data z mapy a ty jsou třeba jiná než je realita.... vy jako uživatel nepoznáte co přečetla kamera a co je uloženo v navigaci.... takže pokud se tím řídíte, je přestupek na světě....

Takže v některých připadech muže být navigace pro tuto funci i nevýhoda...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahojte, ja mam na OIII lane assist aj navigaciu columbus, nemal som vsak aktivovane citanie znaciek. Dodatocne som si to dokodoval, ale mam rovnaky problem. Po par minutach mi infotainment vyhlasi chybu: rozpoznavavie znaciek je obmedzene. Prejavuje sa to tak, ze aj po prejdeni krizovatky sa znacka s obmedzenim rychlosti jednoducho nevypne a zostane stale aktivna. Nevedel by mi niekto poradit co s tym. Vdaka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...