Přejít na obsah

Výměna lanek ruční brzdy kotouče.

Guest GaGy

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, na technické mi řekli že mám špatné lanka a určitě špatné budou protože to nebrzdí bůh ví jak dobře ,ale prošel sem :P ale i tak bych to chtěl vyměnit ,jen ted bádám kterého vyrobce bowdenu, lanek zvolit. Stačí česko, nebo original ?? ...Ty mé jsou opravdu špatné protože když je teplota pod nulou a nemusí být velká zima tak už mi to zamrzá a bohužel sem parkrát zapoměl a jel sem s přibržděnými koly.

A to lanko se kupuje předpokladám dvakrát na L + P stranu že ?

http://www.autodilyplus.cz/lanovody-brzd-a-rucni-brzda-grp-800215?carId=10270

Btw: a je někde návod jak to vyměnit ? :)

Odkaz ke komentáři

těch lanek je víc durhý, na konci je buď kulička, nebo váleček, délka je jiná pro kotouč a buben a asi bude problém je protáhnout zpět do kabiny přes ty trubky co jsou dole, bývají zarezlé, tak jeslti se s tím nechceš moc drbat tak kup i ty trubky, já si ze starého lanka udělal něco jako kominickou štětku a čistil jsem tak ty trubky

Odkaz ke komentáři

Kup si lanka dle sveho modelu auta,jak vidim v tvem podpise tak mas kotuce.Pokud si s tim pohrajes tak je to hracka,samozrejme to protahovani pres trubky Ti zabere nejvic casu.Delal jsem to jiz pred rokem a navod neni treba pokud si zapamatujes postup demontaze,opravdu nic sloziteho

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...