312 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Cau kluci mam takovy problem vcera mi delal autoelektrikar vymenu mikrospinace nesvitilo svetlo stropni na maxidotu a bocni ve dverich. Tak sem ve skodovce koupil mikrospinac on ho vymenil a pry vse fungovalo.Dvere dalkovym ovl.zamknu otevru to same jde udelat i uvnitr auta a problem je ten ze nejdou otevrit dvere zamek cvaka a dvere nejdou otevrit. Moje podezreni je ze asi tam vypadlo to lanko pomoci ktereho lze otevrit dvere. Tak snad mi to nekdo potvrdi a jeste poradi jak sundam tapec kdyz jsou dvere zasekly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Mikrospínače jsem si měnil taky, je možný, že ti špatně nastavil napínací lanko co je pod krytkou vedle madla dveří zvenku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Přesně tak, to lanko bude moc napnuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj kluci diky za info zitra na to mrknu snad to dam dohromady a bude to fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 vypadá to jak říkaj ostatní někdo to lanko moc napnul http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14915 zkus dlouhým špendlíkem či slabším pevným drátem se dostat mezi kliku a tu záslepku-fabku z boku tý kliky je žlábek a v něm posazenej konec toho lanka de to v tý klice pošoupnout a pak ty dveře otevřeš v tom odkazu sou náký fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Ahoj tak sem to mel dnes v servisu u kamose. Jinak sem ty dvere otevrel stylem bouchnuti z venku pod klikou a sly dvere otevrit a kzmos v servisu to rozebral neco tam steloval a zatim to funguje a rikal ze je to zamek a ze se to bude muset pak vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.