Radas Odesláno Listopad 3, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2021 Na tomto fóru není povoleno inzerovat s přihazováním, nabídky patří do bazaru tohoto fóra které jsou podmíněné i pevnou cenou, bazar je zde na fóru Jinak si to můžeš hodit na Aukro nebo Ebay s přihazováním 1 Citovat Odkaz ke komentáři
ice22222 Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 (upraveno) Dodělával jsem čínskou parkovací kameru do osvětlení SPZ na Octavia 3 MY2016 s Bolero ale nejede to jak má. Prosím o tip jestli je to problém v kódování obrazu kamery (nevím jestli mi číňan poslal PAL nebo NTSC) nebo problém elektrického zapojení. Video níže, fotky v příloze. Díky za rady! Youtube - Octavia 3 - parkovací kamera - poskakuje obraz + je černobílý pararalelní dotaz: po tom co se rozjedu vyskočí hláška parkpilot nedostupný. Dá se to taky nějak řešit? Auto je bez parkovacích senzorů. Upraveno Únor 4, 2022 uživatelem ice22222 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ivos_2017 Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Ahoj, musí se to dokódovat do řídící jednotky, mám doma tu věc kterou se to dělá, jen se to připojí do sběrnice a hotovo zase se to uklidí. Zbylo mi to a mám to navíc. Přenechám za drobné 🙂 Tak se kdyžtak ozvi 608715400. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ice22222 Odesláno Únor 7, 2022 Sdílet Odesláno Únor 7, 2022 Kamera byla opravdu PAL. Vzal jsem druhou shodnou od kamaráda, co ji měl na VW, prohodil jen na konektorech a obraz je barevný a ok. Číňan mi tedy poslal PAL verzi. Řeším tedy už jen to, že po tom co se rozjedu vyskočí hláška parkpilot nedostupný. Dá se to taky nějak řešit? Auto je bez parkovacích senzorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wooodycz Odesláno Červen 16, 2022 Sdílet Odesláno Červen 16, 2022 zdravím lidi, třeba mi tu dokážete někdo poradit, mam Octavia 3 předfl, a highline kameru 5Q0980568A, která samozřejmně v předfl nikdy nebyla a zřejmně díky tomu mi nechce odis pustit automatickou kalibraci. Nemá někde návod jak kalibraci udělat manuální? díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
groubr Odesláno Červen 4, 2023 Sdílet Odesláno Červen 4, 2023 Ahoj pomohl by mi někdo aktivovat přes VCDS kameru na Octavia 3 FL radio amundsen? Jedná se přesně o tuto kameru. Najde se někdo v okolí Opavy nebo Ostravy s diagnostikou? kamera je namontovaná a zapojená. Jedná se o tuto kameru : https://es.aliexpress.com/item/4000230897829.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.69082e0elDTQ7h přesně tento typ montáž i kodování na videu zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
groubr Odesláno Červen 7, 2023 Sdílet Odesláno Červen 7, 2023 No nic odpovím si sám, po nakodování kamera stále nefunguje. Zapojená je správně takže je asi chyba v kabeláži nebo v redukci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 7, 2023 Sdílet Odesláno Červen 7, 2023 V redukci ne, když na ní druhá kamera jede. Tak že buď kamera, nebo kabeláž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dura Odesláno Březen 5, 2024 Sdílet Odesláno Březen 5, 2024 Ahoj Chlapy. Taky bych rád dal couvací kameru do Auta. Ale mám Radio Bolero bez navigace Octavia 3 rv 2015. A mám možnost Koupit z bouračky celý komplet. Dá se to tam do Radia na implantovat.? Případně Nějaká rada kdo by pomohl.? Díky za Info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.