Přejít na obsah

osvětlení kliček led diodou

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Zdar dnes jsem chtěl osvětlit kličky vnitřních dveří jenže nemůžu najít v zadních a spolujescových dfeřích + a - dělá mi to rotiku když jsem to zapojil podle návodu co jsem tu našel (jenže ten návod je na starší model ) tak zadní okna po otočení klíčku mají snahu postupně sjíždět dolů nevíte jak zapojit :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
ja to resil napojenim primo v ovladaci na stahovani okynka,pribodnul jsem to k led v ovladaci a je to super(viz navod od Beduina)kdyz potrebuju sundat tapec oddelam ovladac oken spojecne s podsvitem klicky a nemusim nikde nic rozpojovat.

No to jsem udělal taky napojil jsem to na šedomodrý a zeleno modrý drát a což o to svítí to jenže se mi jakoby po impulsech stahuje okno jediné kde to funguje bez problémů jsou řidičovo dveře

Odkaz ke komentáři

Já když jsem si dodělával podsvícení kliček podle Beduinova návodu, tak šlo vše jak po másle (musel jsem si jenom pohlídat správné káblíky), ale pro jistotu jsem si ty káblíky, kde jsem napojoval ty diody otestoval multimetrem, jestli to zapojuji dobře. Určitě jsi musel někde udělat chybu...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Já když jsem si dodělával podsvícení kliček podle Beduinova návodu, tak šlo vše jak po másle (musel jsem si jenom pohlídat správné káblíky), ale pro jistotu jsem si ty káblíky, kde jsem napojoval ty diody otestoval multimetrem, jestli to zapojuji dobře. Určitě jsi musel někde udělat chybu...

Už to maká mohl za to ovladač oken u řidiče byl nějakej špatnej po výměně vše ok :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o měsíc později...

Ahoj dělal jse si osvětlení na předních dveřích a u řidiče vše ok ale u spolujezdce i když mám vypnuté osvětlení tak jakoby decentně svítí i po vyndání klíčku ze zapalování a asi po 10 sekundách zhasne a za jízdy bez osvětlení to taky decentně svítí.... jako by tam byl nějakej zbytkáč....... nesetkaly jste se stim uz nekdo? prosím o radu dík moc

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Kde najdu planek zapojeni od Beduinova??chci si taky udelat podsviceni klik,,poradte.

Zdar dnes jsem chtěl osvětlit kličky vnitřních dveří jenže nemůžu najít v zadních a spolujescových dfeřích + a - dělá mi to rotiku když jsem to zapojil podle návodu co jsem tu našel (jenže ten návod je na starší model ) tak zadní okna po otočení klíčku mají snahu postupně sjíždět dolů nevíte jak zapojit :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...