Guest chipmann Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Zdar dnes jsem chtěl osvětlit kličky vnitřních dveří jenže nemůžu najít v zadních a spolujescových dfeřích + a - dělá mi to rotiku když jsem to zapojil podle návodu co jsem tu našel (jenže ten návod je na starší model ) tak zadní okna po otočení klíčku mají snahu postupně sjíždět dolů nevíte jak zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 A jak jsi to vlastne napojil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 ja to resil napojenim primo v ovladaci na stahovani okynka,pribodnul jsem to k led v ovladaci a je to super(viz navod od Beduina)kdyz potrebuju sundat tapec oddelam ovladac oken spojecne s podsvitem klicky a nemusim nikde nic rozpojovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Asi jako Romario podle návodu od Beduina a žádný problém s okny nebo něčím jiným, to nevím jak si to mohl jinak zapojit? tady je kdyžtak o tom téma na SH a řeší tam nějaké problémy s podsvícením kliček právě. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=912446 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 ja to resil napojenim primo v ovladaci na stahovani okynka,pribodnul jsem to k led v ovladaci a je to super(viz navod od Beduina)kdyz potrebuju sundat tapec oddelam ovladac oken spojecne s podsvitem klicky a nemusim nikde nic rozpojovat. No to jsem udělal taky napojil jsem to na šedomodrý a zeleno modrý drát a což o to svítí to jenže se mi jakoby po impulsech stahuje okno jediné kde to funguje bez problémů jsou řidičovo dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Já když jsem si dodělával podsvícení kliček podle Beduinova návodu, tak šlo vše jak po másle (musel jsem si jenom pohlídat správné káblíky), ale pro jistotu jsem si ty káblíky, kde jsem napojoval ty diody otestoval multimetrem, jestli to zapojuji dobře. Určitě jsi musel někde udělat chybu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Já když jsem si dodělával podsvícení kliček podle Beduinova návodu, tak šlo vše jak po másle (musel jsem si jenom pohlídat správné káblíky), ale pro jistotu jsem si ty káblíky, kde jsem napojoval ty diody otestoval multimetrem, jestli to zapojuji dobře. Určitě jsi musel někde udělat chybu... Už to maká mohl za to ovladač oken u řidiče byl nějakej špatnej po výměně vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak hlavně, že jsi na to přišel kde byla chyba a nemusel jsi to zapojení diod celé rozebírat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Ahoj taky jsem si udělal podsvícení klik podle návodu co tady uvádíte, ale při rozsvícení diod nejde stahování oken pomocí panelu který je u řidiče. Ovládání u každého okna zvlašť však funguje. Nevíte někdo čím to může být??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 špatně zapojené :) zapojil jsi to určitě na + a - ? Nezapojil jsi to na špatné kabely ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nightwish.x Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Ahoj dělal jse si osvětlení na předních dveřích a u řidiče vše ok ale u spolujezdce i když mám vypnuté osvětlení tak jakoby decentně svítí i po vyndání klíčku ze zapalování a asi po 10 sekundách zhasne a za jízdy bez osvětlení to taky decentně svítí.... jako by tam byl nějakej zbytkáč....... nesetkaly jste se stim uz nekdo? prosím o radu dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest camp6 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Kde najdu planek zapojeni od Beduinova??chci si taky udelat podsviceni klik,,poradte. Zdar dnes jsem chtěl osvětlit kličky vnitřních dveří jenže nemůžu najít v zadních a spolujescových dfeřích + a - dělá mi to rotiku když jsem to zapojil podle návodu co jsem tu našel (jenže ten návod je na starší model ) tak zadní okna po otočení klíčku mají snahu postupně sjíždět dolů nevíte jak zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 camp6: tady máš návod jak na to http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/osvetleni-klicky-otevirani-dveri-octavia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.