Přejít na obsah

Velká spotreba oleje

Guest octavian 1989

Doporučené příspěvky

Guest octavian 1989

Zdravím, Potřeboval bych radu. Auto mi začalo brat dost oleje 1/1000 mozná i o trochu vic. Auto bylo u dvou mechaniku a nic nezjistili. Motor byl napojen na PC a bez chyb. KOukal sem na koncovku vejfuku a je celej od oleje. Napadá nekoho čím by to mohlo bejt? auto ma najeto cca 189 tis. je tam dávané nové turbo. Ale myslim si že to turbo neděla. Je divné že ten olej jde rovnou do vejfuku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tento problem mam aj ja. cca na 600km 2dc oleja. Egr ventil je od oleja ale podla mna to nebude tym. mam pocit ze to bude turbo. mam 205000km a sanie je od oleja. momentalne som v Prahe a budem. nevie mi niekto pomoct alebo poradit mechanika? bol by som rad kedy sa niekto povozil na mojom aute lebo sa mi tam par veci nezdaju. Jedna sa o O II 2006 1,9 77kw 4x4 dez DPF

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Prosiim pomooc :( olej se ztraci cca 3-5tis km na 1l oleje turbo je v dobrym stavu auto kouri jen pri velke akceleraci netesnost take nikde neni tak nechapu :( mam sice chip na 125kw ale rok bez problemu a najednou olej se zacal stracet vic a vic ;( ve vode olej taky neni nevim napada vas neco ? Dekuji moc opravdu davat 1068kc za 1l oleje me nebavi i kdyz kupuji uz z dovozu za 220 l akorat neni cz nalepka ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...