Jonas.Kaspar Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Ahoj borci, mám dotaz ohledně převodovky. Před nějakou dobou jsem spozoroval, že při roztáčení motoru na 5 převodové stupni (podřazení) se ozývá "kňučení". Po roztočení je už všechno potichu jak v zátahu tak při brždění motorem. Dělá to jen, když ten motor roztáčím. U ostatních stupňů (mám 6-ti kvalt) se nic neozývá, řazení jde hladce, auto se chová naprosto normálně, standartně táhne a jede!Máte někdo nápad, co by jí mohlo scházet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/fotogalerie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 To je radost! A poradí mi někdo ještě, jak to je závažné? Chci říct, jestli auto do servisu na vymontování dojede samo nebo ho tam budu muset nechat odtáhnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Já s tím jezdil nějakých 100 tis. km, potom jsem převodovku vyměnil. Kolega to taky neřeší a jezdí. Záleží na tobě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 taky jsem to řešil, nakonec jsem převodovku vyměnil a je po problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 a kde jsi sehnal převodovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 sehnal jsem ji na internetu po inzerátech a stála asi 6 tisíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Já s tím jezdil nějakých 100 tis. km, potom jsem převodovku vyměnil. Kolega to taky neřeší a jezdí. Záleží na tobě... A můžu se zeptat na kolika se ti to ozvalo? Já to zatím nechávám být. Mechanik mi řekl, že na svém autě by to neřešil a že pokud se to rozletí, max. nepůjde zařadit ta 5-ka, ale zbytek převodovky by mě měl pohodově dovézt zpátky. A teda hlavně, že počítá, že kdyby to měl opravovat teď nebo po tom co se to rozletí, vyšlo by mě to stejně na cca 20tis. (i ostatníma věcma, co mu bude líto tam vracet...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Kolem 250tis. jsem to začal vnímat, potom jsem se snažil vyvarovat podrazovani na pětku. Jenže potom už začala spatne radit jedničku a zpátečku, tak jsem ji vyměnil ve 400tis.km a ted mam klid a mam přes 715tis.km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.