Holy Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Sem budu dávat nějaké ty informace o našem novém kočárku. Pro začátek: MB 220CDI, 125kW (170PS) Combi, manuál, r.v. 8/2009, do provozu 1/2010 - Belgie. Ukončený operativní leasing, najeto 165.000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 fešák ;) at slouží, budu bedlivě sledovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Truchu jiné MB-čko než jsem čekal ! No pěkný kočár , ať slouží. Tohle bude zcela jiná liga..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Až na naftu dobrá práce. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Nějaká ta meducína.... TomasB: Nafta je nafta B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Vitej odpadliku:) Ode dneska budes pravidelne "zamerovan" :) Jake jsou prvni dojmy? Riso proc nakonec jsi dal prednost MB pred Bawem jak jsi mi psal ze jdes do trojky? Velikostne to je stejny asi s trojkou to same co se tyce tridy. Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 To jsem si Romane taky říkal, ale pak jsem si do Céčka sednul a šoupal jsem si sedačku blíž k volantu, abych nohama došáhnul na pedály. A to se mi v moc autech nestává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) pěkný auto Tomáš píše že si kupuješ naftu a sám v ní jezdí, tak to je logika :D nafta je ok, pokud ji využiješ a vyhovuje člověkovi... Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ona je nafta a nafta ze jo... :) Radeji vyzkouseny trilitr v nafte nez cokoliv jineho v benzinu. Po pravde nevim co bych koupil ted. Fakt bych nevedel do ceho jit. Nemuzu si pomoct. Jirko takze je vetsi a pohodlnejsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Jsem seděl v tom starším modelu a fakt tam bylo neskutečně místa. O dost víc jak ve trojce. Jinak mně nafta taky nijak nevadí, prostě ji zase mám:-). Jen bych teda celkem bral ten třílitr. Stejnak je to kus od kusu. Vždycky jsem měl naftu, nikdy nebyl sebemenší problém, pak jsem si jednou koupil benzin a jak jsem dopadnul....... Každopádně na naftovej třílitr vzpomínám dodnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Vitej odpadliku:) Ode dneska budes pravidelne "zamerovan" :) Jake jsou prvni dojmy? Riso proc nakonec jsi dal prednost MB pred Bawem jak jsi mi psal ze jdes do trojky? Velikostne to je stejny asi s trojkou to same co se tyce tridy. Je to tak? Pročítal jsem recenze na tyhle dvě auta a Mercedes vyšel líp. I co se týká toho agregátu 2.2CDI. Sbíral jsem informace od mechaniků a dokonce jsem se zaregistroval na BMW a Mercedes klubu a kladl dotazy. V BMW klubu mi sami řekli, že tahle trojka má často problémy s rozvodama a sloupkem řízení a že vůbec to není to co byla předešlá generace. Naopak u Mercedesu je oproti předešlé generaci posun kupředu a ty motory se dávají i do dodávek a podobně, takže jich je poměrně dost a nd jsou dostupný. Tvarově je to asi jedinej MB kterej se mi líbí, hodně lidí mi doporučovalo E klasse, ale ta se mi nelíbí tvarově a je pro mě zbytečně veliká. (asi jako 5er od BMW). Takže po dvou měsících zvažování pro a proti jsem se rozhod pro hvězdu. Jestli to byla dobrá volba ukáže čas. Je fakt, že uvnitř je víc místa než u BMW. A je pohodlnější. BMW je zase víc o emocích. Jedna zajímavá myšlenka zazněla od známýho, kterej říkal. Podívej se do německa, rakouska, belgie...kdo si koupí BMW 3....mladej kluk, kterej to honí, lítá a až to vylítá dá to do bazaru. A kdo si koupí MB? Starší táta od rodiny, kterej k autu přistupuje jinak než nevylítanej mlaďas. Jasně, nedá se to paušalizovat, ale něco na tom je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 jj, dvoulitr od BMW v roce 2007-2011 se moc nepovedl, konkrétně verze 130 kW, tam to celkem dost často skákalo. Na druhou stranu měl tenhle motor kamarád v X1, najel na tom 180 tis.km, nikdy žádný zahřívání, dochlazování, olej běžně přejížděl o pár tisíc km.....a nikdy žádnej problém. Každopádně bych do tohoto motoru nešel. Tuhle 2,2ku od Mercedesu mám ve služebním Vitu a jede to krásně, na to, jak velká krabice to je. Myslím, že jsi zvolil dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 pěkný auto Tomáš píše že si kupuješ naftu a sám v ní jezdí, tak to je logika :D nafta je ok, pokud ji využiješ a vyhovuje člověkovi... Ano, nafta na velké ježdění, ale takové to domácí žvýkání na pár km jedině benzín. A předpokládám, že s tím víc jak 15-20tkm ročně nenajede, takže benzín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Hele já taky víc km ročně soukromým nenajedu a mám naftu. A nemyslím si, že by to auto nějak trpělo, jelikož to nejsou žádný couračky. A že to auto stojí třeba týden bez pohybu si myslím nevadí;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Jezdím těch 20k km ročně, ale nafta mi max. vyhovuje. Než rozvezu děti do školy a pk do práce, najedu nějakejch 30 km. Jezdím denně. Benzíňáky jsem taky měl, ale naftu mám radši. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 jasně. já jsem měl zase samý benzíny a teď naftu a nenajedu moc, cca 15 tis/rok. Autem nejezdím, na přesuny mám mýho Specialized Epica a když už do auta sednu, jedu min 100km. A že mezi tím 1 - 2 týdny stojí v garáži, myslím, že to nevadí. Jinak máš parádní stroj, kde jsi sehnal tu kosmetiku, resp. kdo ti to doporučil? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 No, kliknul jsem tady na téma detailingu a začal pročítat. A jak jsem se dostával hloubš a hloubš tak jsem se rozhodl, že tu péči autu věnuju. Ostatně i Octavii jsem se věnoval a je to pěknej pocit, když se tě ostatní ptají, jak to děláš, že máš lak jak novej. Takže ty lahve na lak, kůži, motor jsou od Mr. Beana z Detailingshopu a ty nano přípravky jsem dostal jako "všimné" od výrobce, kterýmu jsem dohodil kšeft. Jen jsem to na Octavii už nestihl použít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Dneska jsem privez mazlika :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 tak nahoď nějaký fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Počkej, já myslel že už ho máš doma. Nebo jsi ho dával někam na servis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Měl jsem ho u známýho v servisu. Měnil mi přední a zadní kotouče a destičky, olej a komplet filtry. V tom motoru je 6,5L oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Já mám 8L oleje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 a že vás trumfnu , jestli vlezu do skladu tak to bude určo přes 300 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Voe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ja mel v Audine 10l:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Taky jsi mel podstatne vic valcu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Jj, litr na valec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Dneska dorazil od Jeldy termostat, takže uz to bude hřát na těch 90 a ne na 60 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Jj, litr na valec Tak to jsem na tom poměrem objem oleje/počet válců lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.