Přejít na obsah

Holyho "embéčko"


Doporučené příspěvky

Prave ze provoz nebrzdim. Jeli jsme tri auta, Ford Smax 2.0 TDCI, Ford Smax 2,2 TDCI a ja. Oba byli se spotrebou vejs, ten mensi o cca 0,5L ten vetsi o 1,5L, ale jsou to o dost vetsi auta. Jeli jsme co nap predpisy povolovaly, takze dalnice 120 - 130, silnice a v obcich podle mistnich predpisu. Zastavky po cca 2,5 az 3 hodinach - v jednom Fordu jelo 3 mesicni mimino, takze podle potreby kojeni a prebalovani. Nechytli jsme zadnou "stau" a vubec, jeli jsme na pohodu.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Tak... Přesně před rokem jsem zažíval mdloby, vztek, rozhořčení a já nevím co ještě....

Dneska je to na den přesně ( a v době psaní tohodle příspěvku i na hodinu ), kdy nám ukradli naší Octavii a už jí nikdo nikdy neviděl. Včera jsme měli posezení v hospodě s bývalými kolegy z KV Areny, které nový, politickou stranou dosazený, jednatel propustil, stejně jako mě. Když jsem se dneska ráno vzbudil, první cesta vedla k oknu....stojí tam venku auto? Vím, je to dost nepravděpodobné, že by se stejná věc stala znovu, ale znáte rčení "Lomikare, Lomikare, do roka a do dne..." a ať člověk dělá co chce, v hlavě to zůstane.

Auto naštěstí stojí tam kde jsem ho dneska ráno v jednu zaparkoval, takže si můžu v klidu udělat čerstvě mletou kávu, sednout do sedačky a v klidu se věnovat dětem, které přesně před rokem obě brečely, protože i jich se krádež dotkla. A ty dětské slzy mě ve finále bolely mnohem víc, než ztráta plechového miláčka.

Odkaz ke komentáři

Díky Romane.

Zatím nic na hpp nemám, dělám revize na žl, ale ve finále vydělám víc než jsem měl v práci. Na hpp se něco rýsuje, dokonce podle posledních informací z pátku, je všechno na nejlepší cestě, odsouhlasenej plat, služební auto a další, chybí jen podpis ředitele. Ale dokud nemám v kapse podepsanou smlouvu, tak to beru jako že to neni. Takže zatím nic nemám, jen ty revize, ale je vyhlídka že od 1. 1. 2016 bych mohl už hpp mít ve firmě, pro kterou ty revize dělám a která mi ty revize dala jako zakázku, aby o mě nepřišla a já zatím nechcípnul hlady.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Konečně dneska nepršelo, tak jsem zajel na garáž trochu poladit mazlíka.

Dostal originál nové velurové koberečky, vyčistil jsem komoru sání u ventilátoru pro kabinu, tam byl bordel naprosto hroznej, v motoru je docela pořádek, tam stačí jen utřít prach :smich:

 

Vyčistil jsem sedačky a napustil je sealantem.

 

Příští týden přezuju na letní.

post-25-0-58063700-1458994140_thumb.jpg

post-25-0-61578700-1458994160_thumb.jpg

post-25-0-27869700-1458994171_thumb.jpg

post-25-0-06087700-1458994182_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...