Přejít na obsah

josef1968

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    722
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Auta

Návštěvy profilu

1 906 zobrazení profilu

josef1968's Achievements

1

Popularita

  1. Jiná cena je za auto 300 tisíc a odlišná je za auto v lakovně za milion. To je snad jasny každému malému dítěti.(složitější odstrojování a demontáže jednotlivých dílu apod.) Horší je kvalita lakoven a je to jedno zda se jedná o autorizovanou čí Franta Omáčka. Opět jako vše je v lidech.
  2. Tak folie udělala svou práci a lak zachránila. Lakování jednoho dílu neboli předního nárazniku v autor.servisu počítám 10 až 15 tisíc? Oprava folie do dvojky? Jen je blby že ta folie má reálnou životnost zhruba 6 až 7 let ale každopádně se to vyplatí i proti vandalizmu - protáhnuti laku třeba klíčem.
  3. Ono celkově moc skladovky nejsou a když tak jsou v omezené výbavě 😞 Bude to asi čím dál horší a nic s tím nenaděláme. Já chtěl čtyřkovou Octavii a opravu problém něco vybrat v současné době.
  4. X4 a Touareg se asi nedá moc porovnávat. Vždyť to jsou rozlišné vozy. X5 nebo 6 už se k tomu trošku přibližuje i když BMW nemá vzduch na zadku.
  5. Na kolik může vyjit cenově komplet vybavené auto z té zakázky 66 vozů? Na milion jedno? To bude asi mnohem víc...
  6. Porovnávat předchozí generaci s novým modelem? To už člověk musí mít něco po kůží 😂 👇
  7. Tak snad neočekáváš že dostanou 70 vozu s m-packetem 😁 když je tam příplatková výbava třeba za 300 tisíc 😂 Ty sedačky z autobusu jsou opravdu ale šíleny 😳
  8. Ale momentálně nemaji auta s ocejchovaným tachometrem nebo se pletu? Na Baworáky jestli nebudou mít nějaké praktické spec.školení tak z celkového počtu jich asi moc nezbyde. To jsou 540i a to už trochu asi pojede.
  9. Hodně záleží na kvalitě kůže (materiálu) když to je koženka tak samozřejmě kvalita je velmi špatná, to se nedá porovnávat s kůži třeba z Porsche. Dříve se kůže dávala jen u luxusních aut 😊
  10. Ale já neporovnávám látku se světlou kůží ale světlou a tmavší (černou) kůži.
  11. Když v tom autě nevozíš děti tak je to pohoda v opačném případě jsi otrokem. Ona je kůže a kůže. Taky velký rozdíl co se týče kvality.
  12. Kolik může vážit to cabrio? To musí být těžká kráva ne? 1700 / 1800kg?
  13. To video kdy se dostalo k policii tak si myslím že by se tím někdo zabýval. Bohužel takových idiotu je na silnici čím dál víc 😞
  14. Všechno šlo nahoru. Jen ve srovnáni dřiv stačila jedná stravenka za 100 a ted? A bude hůř. Řijen listopad ...lock? Budeme doufát že ne.
×
×
  • Vytvořit...