do-luck Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 tak sem dneska podle rad chemicky sundal chrom z masky. No zacalo to trochu vtipneji, protoze kamos co jel do mesta, tak sem ho poprosil at mi koupi 2l solny a 1l kyslicniku a v drogerii po nem chteli obcanku, ze to musi zapsat, kdyz to prodavaji, coz sem necekal a on se vratil trochu mrzutej :D. Pak sem teda dal masku do upraveny nadoby a 3l chemie stacili abych potopil masku celou. No mel sem stesti ze mne napadlo udelat to v praci za garazema, kdybych to udelal doma na zahrade, tak mne zabily. Jo pravda s kyslicnikem hukot, ale ten kour a smrad, sem zamoril celej dvur. No ale k mi mule se to nespalilo cely, uz sem sel domu z prace, takze to mam ponoreny a necham to do zitra a uvidim a doufam ze to sleze vsechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Bude to dole celý. Vykoupej to pak v mejdlový vodě. S tou občankou to slyším poprvně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 prave ta obcanka mne zaskocila taky, asi zahadna drogerie :D no tak sem dneska koukal a uplne to jeste neslezlo, odpo kdyz sem sel z prace jeste kousek tam byl, ale to asi byl jen spatnej dotyk, asi jak to lezelo v ty vynicce na igelitu tak se to dosta nemachalo, tak snad zitra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Chlapi na pochromované části na plastovém podkladu je nejlepší chlorid železitý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Nejlepsi je v galvanovne za par korun, doma date za chemii min. 150 ... chlorid zelezity je dobry na med, ktery je podkladem chromu na masce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Potřeboval bych prosím poradit jak vyndat z masky pouze ten chromovy rámeček. Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 vycvaknout, poradne na to koukni a uvis takove zobacky, na kterych je vrsek chromu zacvaknut ... sroubovakem odcvaknes a je to ... spodek je na oboustrance ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest TomiRS Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Chlapci, tak jsem se do toho také včera pouštěl a musel jsme použít víc litrů chemikálií a rozdělit to na víc pokusů, každopádně jsem se párkrát lehce nadýchal a večer jel na pohotovost protože jsem se dávil, kašlal a nemohl moc dýchat :D. Dnes už je to snad dobré a chrom je sundaný, ale příště si na takové věci beru minimálně plynovou masku :D a to jsem měl i roušku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Tak ted alespon vis jak bylo vojakum v zakopech prvni sevetove valky, jo chlor, to je zuzo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 (upraveno) Před srážkou se sviní chlupatou jsem si to dělal taky do laku no a teď doladění masky do černé matné pomocí Plasti Dipu proběhlo v úterý. Chtěl sem "hrubší" povrch tak sem stříkal ze vzdálenosti cca 15-20cm, dneska sem dal staronový znak a s výsledkem jsem max. spokojen. Teď se ještě uvidí trvanlivost :) Mám tam nultou (rychlou základní) vrstvu + dalších 8 tak to snad bude OK. Na auto to asi prásknu až o víkendu. Foto pouze z mobilu. Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 To zebrovani je taky strikane? Nebo jen ten chromovy ramecek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Já se zeptám opačně :) Když jsem si dával nový znak, tak jsem si malinko poškrábal chrom okolo. Myslíte, že když koupím chromový sprej, že by se ty rýhy jim zalily? A jestli to bude stejné jako chrom na masce, když to trošku stříknu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 chrom je jen ramecek a bojim se ze cimkoli opravovat ten chrom bude videt ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Asi máš pravdu. Oprava jedině to zbrousit a stříknout znova. Ale kašlu na to, ty rýhy nejsou z dálky vidět. Jen když kouknete zblízka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 To zebrovani je taky strikane? Nebo jen ten chromovy ramecek?Stříkal sem to tentokrát komplet celý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Já to ručně oloupal a nechám nalakovat lakýru, bude toho lakovat stejně víc, po spočítání si času a ceny materiálu se to absolutně nevyplatí to stříkat sprejem a výsledek je vždycky na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Sprejem jen věci do interiéru, dá se udělat pěkný povrch. Ale nemá to tu odolnost, venku, kór na masce, stačí kamínek a je tam kráter jak kráva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 právě a když to lakýra udělá za 500,- tak jen sprej, základovka, bezbarvej, šmirgle atd. a seš na té ceně taky a stejně odolnost nula nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 S tátou máme truhlářskou dílnu a i lakovnu, že. Takže jsem si vždycky všechno lakoval sám pistolí :) (masku, kapotu, kufr...) Kdyby měl někdo zájem okolo Jindřichova Hradce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rica Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Poradíte kde si Brně nechat potáhnout folii ten chrom na masce a zda je nutné sundat znak zrovna jsem tam dal nový tak se mě moc nechce.....díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.