Papik Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Tak Vás tu zdravím, už nějaký ten pátek si projíždim forum a tak jsem si řekl že sem hodím i tu moji mršku :) . Vybral jsem si oktávku asi hlavně kvůli spotřebě, praktičnosti a dobře dostupných dílech (Měl jsem před tím Alfu 147 a to byla teprve sranda shánět něco :D ) . Pořád jsem přemýšlel jakou vzít, Hodně se mi líbilo Rso ale pro mé potřeby to byl nesmyl (aspoň vzheldově se trošku přibližuju :) )a navíc jsem chtěl minimálně rok 2010. A díky tomu jsem si koupil 1,6 TDi v eleganci. Před koupí jsem si samozřejmě projel vše co bylo možné tahle dopadla nejlépe ze všech a tak se ze mě stal hrdý majitel :P ... Výbavově měla vše co jsem chtěl tzn : climatronic, světelný/dešťový senzor, výhřev sedaček atp. Samozřejmě mám furt v sobě to že ji chci dovybavovat a dovybavovat. A jak jsem si projížděl forum tak nejsem jediný :D :D ... Až bude čas dopíšu co měla a co bude mít :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ahoj, pěkná, ale poradím vymaž si SPZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 moc hezká mám stejně podsvícenou masku a dal jsem honeycomb a vypadá to super jen to mám i na tu vrchní. O těch podsvícených čočkách uvažuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Děkuju, já jsem o tom snil už jako malej kluk tak sem si to musel splnit :D David46: děkuji za poznámku, opraveno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Pekna octavecka a pekne upravy...prajem vela bezproblemovych km Kolko mas najazdene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tibos Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Pekná , a farba tiež pecková ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Ta barva s kombinaci cerne strechy je hodne dobra... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Diky chlapi, potesi to :) Kyselinka: najeto cca 115 xxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Vsetko je povodne? Neboli zatial ziadne problemy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Jo jo po motorove strance i te mechanicke je vse puvodni mimo podvozku, ten jsem dal stavitelny :) snad to tak dlouho vydrzi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Ty světla jsi dělal ty? Nemůžu to najít ale uz je to někde viděl to je jen ledka za čočkou ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Jo jo, inspiroval mě tady návod :) .. Ale já si k čočkám dal RGB led pásek kolem dokola, plus ten nárazník a to vše na dálkovej oladač pro srandu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 super! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Když takhle vidim ty černý světla, říkají na to něco policajti, nebo jim to je jedno? Na pár faceliftech jsem je už takhle černý viděl a není to špatný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 koukam, ze taky proslo dost peknymi upravami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Díky kucí :) TommyGun: hele zatim nic neřikali :) , má to jen o něco málo menší svítivost ale nic tragickýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Mensiu svietivost z akeho dovodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Mám na mysli to jak tam neni chrom tak diky tomu ale žádńy velký rozdíl, za tmi není problém jezdit ani když prší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Konečně někdo s mojí barvou :P Světla mám taky a rozdíl v tom neni,spíš když v tom byly halogeny,tak to nesvítilo,po nandání hid sady to dost pomohlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Mám na mysli to jak tam neni chrom tak diky tomu ale žádńy velký rozdíl, za tmi není problém jezdit ani když prší :) Ved tam je cocka, viditelnu odrazovu plochu tam potrebuje akurat dialkove nie? Nemal by tam byt ziadny rozdiel po zatmaveni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Ved tam je cocka, viditelnu odrazovu plochu tam potrebuje akurat dialkove nie? Nemal by tam byt ziadny rozdiel po zatmaveni... Mě to tak přijde ale může to být jen osobní pocit :) , jako teoreticky by to nemělo mít vliv. Jinak bych měl lidi dotaz, potřeboval bych delší kolové šrouby o cca 1,5 cm, nevíte jaké? koukal jsem a je jich celkem dost druhů. Nevím ani označení, nic na těch mích neni :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Mě to tak přijde ale může to být jen osobní pocit :) , jako teoreticky by to nemělo mít vliv. Jinak bych měl lidi dotaz, potřeboval bych delší kolové šrouby o cca 1,5 cm, nevíte jaké? koukal jsem a je jich celkem dost druhů. Nevím ani označení, nic na těch mích neni :( najdi si to v nejakým e-shopu kde prodávají podložky pro kola mají tam i šrouby pro typ vozu no a octavka má myslím kouli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Tak jsem se pídil a už objednáno :) , díky za nasměrování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wén@ Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Neni,svítí to stejně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Tak už se konečně pracuje na změně podsvícení ze zelené na bílou :-) , zatím jsou hotový tlačítka na stahování oken, řidičův panel a štelování zrcátek, dneska snad udělám přepínač světel :) fotku mam jen od zrcátek, zbytek jsem nevyfotil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Dobre ides 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Tak bohužel práce na prd páč ledky co jsem koupil měli být bílé ale jsou do žluta takže k ničemu :( , ale aspoň jsem tu moji uličnici umyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Vypadá fakt dobře, ty černý světla udělají velkou parádu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Souhlasím, černý světla vypadají fakt hodně dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Pekna je panacku...jeste vetsi kola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.