motorpower Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Flashnout to pochopitelně umím, up i down podle potřeby. Někdy se i toto hodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Tak jsem z toho úplný jelen, moc tomu o čem se tu bavíte nerozumím :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 O revizi sw na nejnovější verzi, odstraní problémy s EGR, má však jak jsem zjistil zase jiné mouchy. Prostě dnes si člověk nevybere, vše je svázané ekounijními normami. Nejnovější verze sw má jedinnou výhodu, a to tu, že v servise jednotku nepřeflashují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Přemýšlím, že bych masku hodil do matné černé (Plasti Dip), co vy na to? Vypadalo by to nějak takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 jo moc pekny i s tim dtm spoilerem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Tak jak je to s tím chipem? Kde by jste mi ho doporučili... Ještě jsem na něm nebyl jelikož jsem cpal finance do jiných sfér... A to s tím EGR ventilem když odejde a flashuje se nový je tedy pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Chip jednoznačně ano..pokud na něj máš, není o čem přemýšlet..leda bys měl auto v záruce. Já mám od Funa, najeto x10.tis km a bez jediného problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 (upraveno) Tak jak je to s tím chipem? Kde by jste mi ho doporučili... Ještě jsem na něm nebyl jelikož jsem cpal finance do jiných sfér... A to s tím EGR ventilem když odejde a flashuje se nový je tedy pravda? Odesláno 04 March 2015 - 12:13:05 Koukám, že už to řešíš 3 měsíce... Upraveno Červen 3, 2015 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Řeším no, strkal jsem zlaťáky někam jinam než do vozu... Mám něco našetřeno tak tuto problematiku řeším... Otázka je kde to nechat udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Tak tady se pořád omílají dokola 3/4 lidi, co to udělají dobře..TdiFun (Morava/Slezsko), Dieselpower/Motorpower (Čechy)...a je tu o tom několik témat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Doporucuju dieselpower, osobně ho na voze nemám, ale známý ano a nikdo zatim žádný problém :) všichni čip rok a déle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Tak dnes jedu konečně na ten chip, nakonec jsem vybral AutoChip, máte někdo nějaké zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Ty jsi blázen..proč se ptáš na doporučení, když stejně vybereš to cos vybral...zadej si autochip do googlu a uvidíš ty recenze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Už jsem se koukal, recenze jsou rozporuplné ale převažují spíše ty negativní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 No právě..já jsem je četl jen okrajově, ale pokud Ti chip neudělají na brzdě a přímo pro tvůj motor, nemá to smysl..řekne Ti to každý zodpovědný úpravce..a i tak není záruka, že chip od nich bude kvalitní. Většinou to dopadá tak, že Ti chip udělají (ABC,AutoChip - všichni stejní), ty zaplatíš a pár km jsi spokojený (v lepším případě). Pak ale přijdou problémy (turbo KO, padání do nouze, cukání v tahu), které než opravíš Tě budou stát dardu a stejně pak vysolíš dalších 7tis za kvalitní chip od někoho z výše jmenovaných.Je to jen o tom, kterou cestou se dáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Chtěl bych jít zajisté pouze tou kvalitní... Koukal jsem na mnoho firem provádějící úpravy řídících jednotek... tato mne zaujala cenou ale v tomto případě člověk tolik na peníze koukat nemůže pokud chce ten chip kvalitně provedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Pokud nemáš peníze na kvalitní chip tak na to kašli, na tomhle se šetřit proste nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Přesně tak, pokud chip, tak opravdu kvalitní. Na tomhle bych rozhodně nešetřil ;)....koukni třeba na tdi fun, nebo diesel power. Těmhle bych já osobně chip svěřil, ale třeba sem ještě někdo další napíše nějakou alternativu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 A co treba mereni-vykonu v praze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Evidentně radu nechceš, když ti tady každý píše osvědčený firmy a ty přijdeš s nějakou no-name. BTW dieselpower je taky v Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 už jsme ti to psali. dieselpower, motorpower nebo profituning praha(mvolesko)... jed si kam chceš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tak po dlouhé době pořádně umyto u vyluxováno :-) Hned vypadá lépe :-) Po roce vlastnictví jsem na autě nechal udělat folie na zadní okna, nechal si stříknout kapotu a přední nárazník (oprýskané od kamínků) a ke vší smůle i zadní nárazník (nabourali v autosalonu) :-( k tomu jsem si nechal měnit zadní 5 dveře jelikož pod osvětlením SPZ se vyskytla koroze, v autosalonu nafotili, poslali k posouzení do MB a za měsíc byli nové dveře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Ke vší smůle po 3 měsících mám o5 korozi u osvětlení SPZ, dnes jedu do salonu kde to stříkali a opravovali... Jsem zvědavý co mi k tomu řeknou :-( Nevím z jakého důvodu se tam objevuje rez :-( žárovky zkorodované, rez kolem nich a otvoru pro světlo... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 :o vies to dofotit, kde sa objavuje korozia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Mohu, nyní jsem ještě v práci ale až budu doma tak přiložím foto... Jinak je to u obou lampiček pro osvětlení SPZ, v Prosinci 2015 jsem dostal nově nalakované dveře, je konec Března a mám tam opět zkorodované lampy + náznak rzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Tak jsem byl včera v autosalonu.Řekli mi, že mne objednávají na servis kde dveře rozeberou a podívají se zda jsou chycené dveře nebo zda korodují pouze lampičky. Nicméně fotografii bohužel nemám jelikož jsem se k tomu nedostal tak alespoň přihodím fotografii lampičky z venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Ahoj, tak dnes proveden chip :-) dle brzdy 108 kW a musím říci, že jsem čekal že auto bude živější od nižších otáček, ožije až něco málo přes 2 000 ot/min. Je to normální či ne? Zátah je oproti sérii znatelný, jede hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Říjen 3, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 tak kolem těch 2 tis. spíná turbo, to je normální. Kde jsi nakonec čipoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Říjen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2016 Dělal mi to mvolesko z profituning Praha, zítra přihodim graf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Tak přihazuji graf. Jak jsem již psal, auto jede znatelně lépe, jen jsem si myslel že pojede lépe už od nižších otáček ale asi díky tomu turbu ne serie.pdf po úpravě.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.