Drobek_CZ Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Dobrý den, mám Octavii 1.6 rok 1999 předface a pod volantem mám pouze připravenou díru na OBDčko a nikde tam dole není, ani za všema plastama. Poté jsem chtěl najít tedy ŘJ aby se diagnostika mohla zapojit natvrdo-podle známého by měla být v motorovém prostoru před řidičem, ale i ta chybí.... Zřejmě chtěly předchozí majitelé zabránit krádeži, ale zapoměly poslat zprávu kde se teď nachází :/ Proto bych se chtěl zeptat jestli nemáte nějaké zkušenosti kde by mohly být tyto 2 věci ukryté..... Předem děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Určitě zkus kontaktovat předchozí majitele a vyzvědět, kam to zašili, než začneš rozebírat palubovku a interiér na součástky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Bohužel, měl jsem už vyndaný celý kryt pod volantem a spolujezdcem a nic jsem nenalezl... měl jsem to ale nedávno v servisu na pročištění a nastavení klapky tak mě napadlo se zeptat tam.... A ještě mi teď začalo neco rezonovat za palubkou u spolujezdce tak doufám že tam bude zašitá ŘJ. Zjistím víc a podám info. Od predchozich majitelu nic nezjistim, protoze ten poslední prý netuší, protože se autech absolutně nevyzná, před ním to měla jeho matka a první majitel je z Hradce Králové a to je jak-si z ruky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 ŘJ se nachází pod plasty předního okna -zvenčí. Najdeš ji, když se podíváš vedle mechanismu stěračů - více ke středu auta. Všechny kabeláže z motorového prostoru jsou standardně vedeny přes průchodku u A-sloupku řidiče - pokud jsi měl rozebrané plasty, bylo asi nejjednodušší jít po svazcích. buď bys našel konektor, nebo nějaké napojení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Mě by ale zajímalo, jak seřídily tu klapku bez OBDčka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORAF Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Zdravím, mám stejný problém. Po půl roce vlastictví vozu jsem potřeboval napojit diagnostiku, ale zásuvka ani kabel nikde. Poprosím o radu, kde je nejpravděpodobnější místo ,,úkrytu´´? Předchozího majitele jsem kontaktoval, ale ten ví akorát , že to byla Octavia :D Zatím jse prolezl prostor pedálů ale nic. Díky moc za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Měl jsi to odkrytované? Není jen zamáčklá dovnitř? Nedokážu si představit, že by tu zásuvku někdo ustřihával nebo natahoval jinam :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORAF Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 odkrytováno jsem měl u řidiče vše. Prohledal jsem to kopmlet i u pedálů atd. Nikde prostě není.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 napadají mě asi nejdostupnější místa - u nafty u relé předehřevu (nevím jestli benzín má taky) v motorovém prostoru, nebo za rádie, případně v kastlíku u spolujezdce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) Hledal jsem ji v Polu a byla v popelníku za vytahovaci vložkou Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORAF Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Tak jen pro info. zásuvku jsem našel v hlavním kabelovém svazku co jde od řídící jednotky do kabiny a koncovka byla natažena směrem nahoru aby nebyla vidět...konečně si můžu udělat diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Ještě aby byla pravá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.