Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

No, máš to hodně hodně nízko, to musíš škrtat úplně všude ne? Já mám normální podvozek a uvažuju o snížení tak o 3cm, ale pořád nejsem na 100% rozhodnutej, protože se bojím, abych někde neurval spodek a ty to máš skoro na zemi.

Už jsi přezul na letní kola? Já o tom taky přemýšlím, ale asi radši 2-3 týdny počkám.

Netreba se bat, 3cm jsou prd..ja mam RS stocenou asi o 4,5cm a je to v pohode...Za sezonu jezdeni jsem si skrnul tak 3x, 4x a to az na zimakach.. ;)

Vojto, jinak opet bombice..Taky premejslim, ze to pustim jeste o ten centacek dolu,az budu prezouvat..No uvidime, necham se prekvapit sam.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Proběhlo jedno velké jubilejno bohužel jsem jel zrovna po dálnici takže fotky nic moc :wallbash:

a jako dárek k narozkam jsme včera s Garnym nahodily dvoudílný přední silentbloky od Superpro... Musím říct že rozdíl je znatelnej. jsou nastavený aby na předních kolech nebyl tak velký odklon tudíž se to chová mnohem líp v zatáčkách a celkově je řízení kolem středu citlivější a v zatáčkách mi to přijde tužší :) :pivo:

IMG_1538.jpg

81.jpg

82.jpg

83.jpg

84.jpg

IMG_1544.jpg

Odkaz ke komentáři

nene mam kuze - alcantara coz me prijde nejlepsi kombinace. Ta alcantara telo krasne udrzi, ty kuze bych se treba bal v zatackach atd. nehlede na to, ze se v tom v lete upecenes, ta latka je precejenom prijemnejsi .-)

Vidim to stejne..Sedi se na tom fakt paradne..Ja bych celokuzi taky do kary nechtel.. :(

Nicmene Vojto,ty cerny RS sedaky sou bombice!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...