Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

Gratuluju k vyberu vitej v klubu barev podobnych kave ci pisku nejak se mi ten napad zalibil. Pod dojmem moji vcerejsi SC s 1.9 TDI si teda dovolim rict, ze si jsem jistej tim jestli by 2.0TDI z 07 byla vetsi vyhra, ale ja jsem zase odchovanej na 2.0TDI, takze bych to videl ze dobrej chip budes shanet prvne. Tak pokud tamu nalozis 110kW tak posefuj trocha brzdy. Jinak z Michelinem taky u me bodujes je videt ze vis co je dobre.

Jinak gratulace, pokud to neni uplne tajne muzes do SZ cenu za kterou jsi koupil ? Delam si takovej malej pruzkum trhu ojetin.

Odkaz ke komentáři

to Ol@f: díkes za přívítání no patent na to nemám :rolleyes: s tím motorem je to různý no někdo řiká 1,9 neber někdo zas 2,0 neber ten chip to asi ve finále chtít bude protože proti bráchově oktě to moc nejede :lol:

To vitto: jj mikuláš si s tím poradí ale nechám to na jaro/léto teď v zimě by to moc dobře nedrželo ta fólie... a na okna neeee to se mi nelíbí... :-)

Odkaz ke komentáři
okna pomahaji v lete teplotne a i proti corkarum, nebud blbec

suhlas, taky se chystám dávat folie, už jsem dnes předběžně volal do SystemCaru a v nejbližších dnech chci využit

jejích služeb :smich: .....

hlavni důvod je to, aby každej čórkař co půjde okolo hned neviděl co mám v autě .....

Odkaz ke komentáři
a být zlodějem, tak mě o to víc zajímá, co se tam schovává za těma tmavýma oknama...:palec:

... tady jde o ty podřadnější zloděje jako jsou různí feťáci a pod., kteří jdou kolem auta a vidí tam kabelu, nebo zapomenutej mobil a hned rozflákají okno. Tento druh zlodějíčku určitě nebude jen tak cvičně rozbíjet okno jenom

pro to, že jsou černý a mohlo by tam něco být. Nebudou riskovat, že je někdo chytne, když nemají jistotu, že tam něco

je.

Odkaz ke komentáři
... tady jde o ty podřadnější zloděje jako jsou různí feťáci a pod., kteří jdou kolem auta a vidí tam kabelu, nebo zapomenutej mobil a hned rozflákají okno. Tento druh zlodějíčku určitě nebude jen tak cvičně rozbíjet okno jenom

pro to, že jsou černý a mohlo by tam něco být. Nebudou riskovat, že je někdo chytne, když nemají jistotu, že tam něco

je.

O tom mi povídej...

Odkaz ke komentáři

to wrccko: jojo to jsem taky zkoušel ale nelíbilo se mi to :smich: teĎ mám v hajzlu notebook tak to nemůžu nehrát....

to: Storm: díkes to jsem taky zvědav tvoje okta je parádní :smich:

jinak už odvčera konečně jezdím na zímních a za to patří veliký dík panu prezidentovi OC :smich:

no zítra čeká oktu konečně odlehčovací kůra od zbytečností jako jsou rámečky na spz a nápis na kufru... plus se pokusím to vevnitř vyčistit pořádně a vyleštit koncovku do chromu :smich:

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři
chjetjov: vedel by si spraviť virtual aj s takouto maskou na tvoju cappucino? Vyzerá to dobre v kombinácii s čiernou strechou :smich: Aj keď je pravda, že na bielej to viacej vynikne :smich:

PS: chápem že nie každému sa páči lakovaná maska :smich:

705984_29.jpg

vies o niekom kto by mi vedel takto virtualne zafarbit moju masku? :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...