MartinRS Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Gratulace Vojto at to šlape atd....:-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Hezká II tak ať jezdí a dělá radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 díkes kluci!! dneska přišla zelená karta tak ještě ty zimáky ať mužu jezdiiiiiit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Gratulace, ať slouží, na tu střechu jsem hodně zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 díkes kluci!! dneska přišla zelená karta tak ještě ty zimáky ať mužu jezdiiiiiit Co tam hodíš na zimu za gumy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 nějaký michelliny asi 195/65 R15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Gratuluju k vyberu vitej v klubu barev podobnych kave ci pisku nejak se mi ten napad zalibil. Pod dojmem moji vcerejsi SC s 1.9 TDI si teda dovolim rict, ze si jsem jistej tim jestli by 2.0TDI z 07 byla vetsi vyhra, ale ja jsem zase odchovanej na 2.0TDI, takze bych to videl ze dobrej chip budes shanet prvne. Tak pokud tamu nalozis 110kW tak posefuj trocha brzdy. Jinak z Michelinem taky u me bodujes je videt ze vis co je dobre. Jinak gratulace, pokud to neni uplne tajne muzes do SZ cenu za kterou jsi koupil ? Delam si takovej malej pruzkum trhu ojetin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 pneusky uz jsou objednany a budou to michelin alpin a3 jinak strecha je jasna tu budou delat kluci ze systemcaru osobne bych k tomu navrhovaljeste ty folie, vzadu tmavsi vpredu svetlejsi..at to ladi se strechou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 to Ol@f: díkes za přívítání no patent na to nemám s tím motorem je to různý no někdo řiká 1,9 neber někdo zas 2,0 neber ten chip to asi ve finále chtít bude protože proti bráchově oktě to moc nejede To vitto: jj mikuláš si s tím poradí ale nechám to na jaro/léto teď v zimě by to moc dobře nedrželo ta fólie... a na okna neeee to se mi nelíbí... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 okna pomahaji v lete teplotne a i proti corkarum, nebud blbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 A jsou i čirý folie, co tohle umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 okna pomahaji v lete teplotne a i proti corkarum, nebud blbec suhlas, taky se chystám dávat folie, už jsem dnes předběžně volal do SystemCaru a v nejbližších dnech chci využit jejích služeb ..... hlavni důvod je to, aby každej čórkař co půjde okolo hned neviděl co mám v autě ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 do těch čirejch bych možná šel nebo do nějakýho malinkýho procenta... mě ty světlý auta s fóliema připadaj jak hračka od matchboxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 a být zlodějem, tak mě o to víc zajímá, co se tam schovává za těma tmavýma oknama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 a být zlodějem, tak mě o to víc zajímá, co se tam schovává za těma tmavýma oknama... ... tady jde o ty podřadnější zloděje jako jsou různí feťáci a pod., kteří jdou kolem auta a vidí tam kabelu, nebo zapomenutej mobil a hned rozflákají okno. Tento druh zlodějíčku určitě nebude jen tak cvičně rozbíjet okno jenom pro to, že jsou černý a mohlo by tam něco být. Nebudou riskovat, že je někdo chytne, když nemají jistotu, že tam něco je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 do těch čirejch bych možná šel nebo do nějakýho malinkýho procenta... mě ty světlý auta s fóliema připadaj jak hračka od matchboxu http://www.srandaweb.com/skoda-superb-vs-z...2010010209.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 ... tady jde o ty podřadnější zloděje jako jsou různí feťáci a pod., kteří jdou kolem auta a vidí tam kabelu, nebo zapomenutej mobil a hned rozflákají okno. Tento druh zlodějíčku určitě nebude jen tak cvičně rozbíjet okno jenompro to, že jsou černý a mohlo by tam něco být. Nebudou riskovat, že je někdo chytne, když nemají jistotu, že tam něco je. O tom mi povídej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 pěkna octa .tak hlavně at slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 olaf : micheliny m objedal starsi bracha ;) mame na ne paradni cenu a i vysledky maji dobry :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 chjetjov: vedel by si spraviť virtual aj s takouto maskou na tvoju cappucino? Vyzerá to dobre v kombinácii s čiernou strechou ;) Aj keď je pravda, že na bielej to viacej vynikne :( PS: chápem že nie každému sa páči lakovaná maska :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Čau, vítej u O2. Jsem zvědavý co z toho vytvoříš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 chjetjov: vedel by si spraviť virtual aj s takouto maskou na tvoju cappucino? Vyzerá to dobre v kombinácii s čiernou strechou ;) Aj keď je pravda, že na bielej to viacej vynikne :( PS: chápem že nie každému sa páči lakovaná maska :( Presne tuhle jsem stormikovi posilal v noci na icq :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 (upraveno) to wrccko: jojo to jsem taky zkoušel ale nelíbilo se mi to teĎ mám v hajzlu notebook tak to nemůžu nehrát.... to: Storm: díkes to jsem taky zvědav tvoje okta je parádní jinak už odvčera konečně jezdím na zímních a za to patří veliký dík panu prezidentovi OC no zítra čeká oktu konečně odlehčovací kůra od zbytečností jako jsou rámečky na spz a nápis na kufru... plus se pokusím to vevnitř vyčistit pořádně a vyleštit koncovku do chromu Upraveno Leden 27, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 maximální úprava zespoda přilepenej sucháč tak snad to bude v zatáčkách držet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 hrozný Aby ti to brzy někdo "neodlepíl", lidi jsou kkty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 hrozný Aby ti to brzy někdo "neodlepíl", lidi jsou kkty. jj taky jsem si řikal aby mi kvůli tomu nějakej blbec nevymlask okno... přitom ten model stojí 189 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 chjetjov: vedel by si spraviť virtual aj s takouto maskou na tvoju cappucino? Vyzerá to dobre v kombinácii s čiernou strechou Aj keď je pravda, že na bielej to viacej vynikne PS: chápem že nie každému sa páči lakovaná maska vies o niekom kto by mi vedel takto virtualne zafarbit moju masku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 maximální úprava zespoda přilepenej sucháč tak snad to bude v zatáčkách držet Brutální úprava :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 vies o niekom kto by mi vedel takto virtualne zafarbit moju masku? Skús ViktoraMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Brutální úprava :-) jj :( jinak už mám vyhlídnutej komplet stavitelnej podvozek od Weitecu tak snad to vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.