Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

tak člověk se musí neučit kličkovat a vyjíždět vždycky tak o 15 minut dřív no... :) všechno se dá..¨.

jinak ty brzdy už jsem řešil s Petrem řikal že by to šlo ale vyšlo by to zhruba na 10... já se v tom moc neorientuju věděl by někdo co všechno by bylo potřeba vyměnit? :palec:

Odkaz ke komentáři
tak člověk se musí neučit kličkovat a vyjíždět vždycky tak o 15 minut dřív no... :palec: všechno se dá..¨.

No nevim, přidej k tomu holky v jarní smrtící odlehčený kombinaci oblečení a myslim, že kličkování můžeme vynechat a rovnou si bookovat každej týden hodinku v pneuservisech :)

Odkaz ke komentáři

bratre ja ti dam jednou vazne pres drzku, koukej si koupit neco poradnyho, zavolej tomu bobikovi jak jsem ti rikal a hotovo.

dyt se s jako blazen, nejdriv tady blbnes s vmaxxem a ted tyhle sracky, kup si proboha neco poradnyho ja ti snad radsi neco pujcim a budes mi to splacet ale rozhodne si nekupuj nejaky levny shity, brzdy s podvozkem a pneu jsou to nejdulezitejsi v bezpecnosti...pak se ti tahle mrdka podela ve 150 a co budes delat, budeme te sbitat z boleslavsky dalnice...neblbni...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...