DanTe Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) DanTe: stribrna O1 vzadu Rs kridlo maska bez znaku? Tu tam vidim vzdycky kdyz tam jedu :D Tak to je přesně ona To víš, když člověk maká od pondělí do pátku furt stejně, tak tam i furt stejně stojí :D Upraveno Září 11, 2012 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Zabiak: Hele,ja na tehle styl moc nejsem,ale ty oranzovy v realu vypadaj o dost lip,nez na fotkach, fakt.. ;)Dik za info Vojto, Sterny.. ;) Jeste mi reknete,je tvarovatelna teplem,nebo je to poddajny?Jinak Sterny, se nedivim,ze je to znat na tvym aute, pac OI s H4 vubec nesviti,natoz,kdyz na to neco das.. :( Martine to víš no halogeny prd svítěj a proto tam mám tu nejsvětlejší kdybych tam dal tu nejtmavší tak vidim ho.no.... :o :D :( ještě že se poohlížim po xenonec a ty taky polepím tou nejsvětlejší... :D jinak tvarovatelná je dobře stačí ti na to fén... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dotaz pasujou zadni tapeci z combi na liftback? vím že jsou trochu kratší v tom rohu ale to by ničemu vadit nemuselo ne? Nebo me napada rozebrat tapec na horni a dolni cast a prohodit je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Pasuje, prohozeni je taky mozny, bude to pracny ale bude to asi lepsi, nez kdyz ti bude roh chybet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Dikes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Neplánuješ výměnu? , tyhle jsou petelice... http://aukro.cz/skoda-octavia-kozeny-interier-bezovy-ivory-luxus-i2668245322.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 No neco jsem zase nasel ale tohle neni ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 taky jsem podlehnul novým znakům :D plus trocha vlastní modifikace a sice leskle černý podklad fólií aby ladil s lesklýama lamelama v masce :) zatím jen vpředu, na zadní čekám až bude stejně velikej chci to mít v tom otvoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Ze aky luxus ! Som zvedavy ako to bude vyzerat na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Dik akorat to uvidis az na jare, tohle je totiz letni mrizka :) na aute mam ted starou popraskanou zimni masku kde mam taky novy znak, ale neni podlepeny leskle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 No naka novinka po dlouhe dobe, nak nemas inspiraci ze, uz neni tam mista :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Tak už jsem ve fázi v který jsem chtěl být ;) takže teď už si jen užívám žádný velký novinky už nebudou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 leda nejaky novy kolesa coz? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 no a o kupci na ty soucasny bych vedel :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Už chceš zase jiný kola B)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Novy kolesa bych mozna bral, ale musely by to byt opravdu pecky, protoze s temahle jsem maximalne spokojen co se tyce vzhledu. Jenom mi trochu vadi vaha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 bych sel do nakych AMG :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 AMG jsou vetsinou moc chromovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Kdyz uz tak neco s limcem a dozadu alespon 9" sirku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 pekny Vojto!Kura uz to vsichni chystate na zimu jak tak vidim! ;-) Taky bych bral nejake s lestenym limcem! ;-) znak pecka Vojto! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Odporucam vziat aj dozadu predny znak zo Citiga. Ja som tam dal zadny a v hornej casti to presne nelicuje, Citigo ma asi rovnejsie 5. dvere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Jj v tematuo znacich to tak vyplynulo ze by dozadu mel taky prijit predni. Ale ja bych chtel ten zadni znak mit v tom prolisu a ne pres nej... Proto cekam, nekde jsem se docetl ze od 45KT by meli mit nove znaky i fabie a roomster tak to by mohlo treba pasovat presne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Dik akorat to uvidis az na jare, tohle je totiz letni mrizka :) na aute mam ted starou popraskanou zimni masku kde mam taky novy znak, ale neni podlepeny leskle :D Sakra ! No nic, nevadi. Mna vzdy fascinuju tieto zimne dizajny potunenych aut. Kamarat meni na zimu vzdy oba narazniky, masku, kolesa + zvysenie a na prahy dava akesi nadstavce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 tak až tolik to nehrotím, dělám jen toto: přezuju kola zvednu podovzek vyměním mřížky v nárazníku a masku prohodím koberečky nandám zadní zástěrky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 ty blaho,pekne to chystate na zimu ja letos dam tu kozenku na kapotu bo to mam uz obyte od kaminku tak to vyzkousim! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7916&view=findpost&p=1285862 prubezne k sobe sypu fotos s bratrem co jsme o vikendu udelali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 U mě žádná velká změna, už asi tejden přezuto na zimáky, čekám na nové znaky do nich a všechna letní kola už jsou zase zpátky stříbrná :) a jedna pěkná spotřeba po cestě do boleslavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Dneska jsi byl viděn, tak nízká cappucino octa na zimácích nemůže být žádná jiná než ta tvoje, Praha 8 Karlín, šel jsem akorát na oběd do Hamburku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 ano ano souhlasí jel jsem do práce ;) zimáky už jsou nějakej pátek, ale podvozek mám pořád dole, nějak není čas to zvednout... Tvojí jsem taky dneska viděl zaparkovanou po levý straně naproti ty nový budouvě ČPP :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.