Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

........ tak jsem si udělal radost zvedacíma bodama doporučenýma Vaškem. Parádní věc konečně pohodlně zvednu auto :)

Ta instalace teda v mém případě nebyla až tak snadná musel jsem auto podložit třema prknama a ještě heveru amputovat kolečka abych to tam dostal :lol:

Čau, to chceš říct , že se tam ten hever nedostane bez toho , že najedeš na desku ? :blink: Tento zvedák mám už dlouho , ale vůbec jsem ho nepoužíval, protože se tam "dááko nezmestí" , tak jsem byl rád , že jsem zbytečně vyhodil peníze. Teď jak jsem uviděl ty zvedací body, zaradoval jsem se , že pro něj konečně najdu využití.

Jak je to vysoko nad zemí, přední/zadní ? A koupil jsi ty dražší s těma krytama na těch předních ?

Odkaz ke komentáři

Nemůžeš se přece srovnávat s Vojtovou výškou podvozku :palec:

No to sice jo,ale já mám ty H&R -55 a na tom dvoulitru (hlavně mám na mysli předek) to šlo níž trochu víc , než jsem čekal a než jsem viděl na fotkách některých lidí , co je mají .Myslím , ale buďto na 1.9kách nebo na benzínu 1.8 , na 2.0 TDI jsem tyto asi předtím neměl možnost vidět.A ony se dělají jenom jedny, a to pro všechny motorizace (Octavia 1Z).

Jak vidím na cestě nějaký ten zpomalovací retardér, nebo hrb , tak mne hned zašimrá na břiše, jak se leknu. Protože ten plastový kryt zespoda auta, na konci s tou odtrhovou hranou je PROKLATĚ NÍZKO :o

Tak proto jsem se ptal , jestli tam ten hever vleze .

Odkaz ke komentáři

To máš nepřesné informace, dělají se dvě verze podle zatížení přední nápravy, ale -35mm .Pak jsou tam ještě nějaké pro 4x4 atd., to se ale tohoto netýká.

To největší snížení -55 jen jedna verze pro všechny motorizace . Než jsem je obědnával , jsem na tohle téma hledal všechno co se o tom kde psalo .A obtelefonovával několik prodejců , kteří následně ověřovali toto u výrobce.Odpověď "ta výška se bude trochu lišit podle motorizace" . Mají tam ale taky u těch pružin uvedeny dvě hodnoty .Navíc je k nim obsáhlý katalog . Ta nízká verze je jenom jedna.

Odkaz ke komentáři

Mám ty jediné, co pro motorizaci 2.0 TDI jsou. Až budu na počítači, klidně ti dám foto krabice se štítkem s jejich označením. Nicméně to je debata ve stylu ja o kozy a ty o vozy. Ptal jsem se jestli tam ten hever jde šoupnout bez těch podložek(desek) pod koly.

Myslím, že to je mimo téma dotazu, a neni vhodné to řešit na něčím vlákně. ;)

Odkaz ke komentáři

Mám ty jediné, co pro motorizaci 2.0 TDI jsou. Až budu na počítači, klidně ti dám foto krabice se štítkem s jejich označením. Nicméně to je debata ve stylu ja o kozy a ty o vozy. Ptal jsem se jestli tam ten hever jde šoupnout bez těch podložek(desek) pod koly.

Myslím, že to je mimo téma dotazu, a neni vhodné to řešit na něčím vlákně. ;)

Proste jsem se spletl, chtel jsem jen upozornit, at to nekoho nemate, myslel jsem ze jsou dve varianty. Chybu jsem uznal. Dal to rozvadet ani nechci, tak nevim, co resis. Priste radeji budu mlcet a nic nerikat. Ja napsal kratky prispevek, pak jsem jen uznal svoji chybu, tvoje odstavce to tu zasiraji podstatne vice ;) . Vojtovi se omlouvam, klidne moje prispevky smazte. Me ten hever taky zajima, tak proto jsem to tady sledoval a jak jsem videl neco o H&R a myslel jsem, ze se mylis, tak jsem se jen vyjadril. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Me je to burt mazat nic nemusime ;)

Hele kdyz jsem tam ten hever zkousel dostat tak jsem byl vepredu zhruba -75 oproti serii a ani bez kolecek to tam nedam. Takze u tebe by to mohlo vyjit ;)

Ty kotvici body mam ty lepsi s tema krytkama, instalace v pohode, akorat ta guma ma asi 6cm takze tam potrebujes dostat hever a nad nim mit jeste tech cca 6cm coz byl u me trochu problem :D

Odkaz ke komentáři

Hele kdyz jsem tam ten hever zkousel dostat tak jsem byl vepredu zhruba -75 oproti serii a ani bez kolecek to tam nedam. Takze u tebe by to mohlo vyjit ;)

Ty kotvici body mam ty lepsi s tema krytkama, instalace v pohode, akorat ta guma ma asi 6cm takze tam potrebujes dostat hever a nad nim mit jeste tech cca 6cm coz byl u me trochu problem :D

Díky , a teď když je tam už máš nasazené , je to od zemi v jaké výšce (na tvém autě). Já mám ten hever už dost dlouho , ale nakonec jsem se na něj vysral , protože pod přední nápravu se to nedalo dostat vůbec , ani bez koleček .Na zadek jo , ale když už jsem to zvedal na předu s tím orig. , tak pak už je to jedno zvednout i zadek.

Je k té sadě i nějaký ten protikus co vložíč do té misky na heveru ?

Odkaz ke komentáři

Vašek: dělal jsem to podle toho videa od ECS tam to taky dělají najednou ;)

Peťas: nic nepotřebuje naopak ta guma krásně sedne do toho heveru. Výšku ti změřím, ale teĎ už jsem o další 2 cm vejš. Předevčírem jsem to zvedal s Petrem. takže bych měl být teoreticky nějakých -55mm

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Asi mas pravdu,o kolik to mas dole,myslim ze jsem u tebe cetl o 7cm?Ja snad kvuli ty tvoji kare hodim na jare jinou folii na strechu,ta tvoje se mi libi daleko vic nez ten muj mat,pokud to auto snizim priblizne tak jak to mas na te fotce,budu blahem v nebi a uz bych asi vubec nic vic nechtel :palec:ty mugela meli et35 co vim,ja budu mit et 42,snad to bude vypadat k svetu...

post-8583-0-53776600-1361088878_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...