milis258 Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) Zdravím, mě zas pro změnu něco drnčí ve dveřích řidiče, takový zvuk jakoby se klepalo okno, ale dovřené je tak nevim co :(. A když zatočím volantem prudčeji, je jedno na jakou stranu, tak něco lupne, jde to jakoby od sloupku řízení nebo tam odněkud :( Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem milis258 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Asi rok resim takove gumove vrzani z prave strany palubky. Vcera jsem konecne prisel na to kde to je. Ten koberec ktery zprava od spolujezdce kryje stredovy tunel se tre o podlahovy koberec takze jsem mezi ne strcil kus molitanu a je po pazvuku :D treba to nekomu taky pomuze ;) Diky to me taky delalo :-D Skoda ze jsem si precetl az potom co jsem rozebral celou palubku a vypodlozil, ale aspon uz nevrzu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Už delší dobu řeším drnčení někde z palubní desky. Nejvíc to dělá po zahřátí, lehkém přidávání plynu a zatáčení doprava. Ozývá se to někde z prostoru pod čelním sklem, ale tím si nejsem úplně jistý. Teď jezdím bez všech možných plastů, rádia, přihrádky a středních ofuků... a pořád to dělá. Všechno ošahávám, ale nemá to vliv. Ventilátor to není. Už mně z toho hrabe. Děkuji za každý nápad, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Tak jsem to nevydržel a částečně demontoval palubku. Úplně to nešlo, protože tam mám přilepený display od handsfree. K hliníkové trubce pod palubkou je z přední strany přišroubovaná spousta věcí. Před řidičem je tam takový plech, viz fotka, který měl hodně povolené šrouby, tak snad to bylo ono. O víkendu to složím a pak dám vědět. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Tak to nebylo ono :-( V dílenské příručce jsem narazil na díl, který se jmenuje frekvenční vzpěra, je to v prostoru za budíky. Nevíte, k čemu to je a případně, jak se nastavuje? Děkuji, J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Doufám, že to nezakřiknu, ale zdá se, že je to pryč. Asi ten pazvuk dělal plech přišroubovaný přesně uprostřed centrální trubky pod palubní deskou (na předchozí fotce není bohužel vidět). Dá se na něj dosáhnout dírou při demontovaném čidlu oslunění. Zajímavé je, že mačkání na palubní desku vůbec neměnilo ten zvuk. Vložil jsem tam kus molitanu mezi plech a palubku a zatím je klid. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Me zase drnci když přidám prutceji plyn,tak to čidlo nebo co to je uprostřed palubky a nevím co s tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 To by mohlo být ono, zkus do té díry sáhnout a pod palubkou směrem k sobě, tedy dozadu, nahmatáš plech. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Tak to vyzkouším zítra,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Zdravim. Zistil som ze mi vrzga/drnci pravy ofuk na pristrojovke. Nevrzga jeho ramcek ale samotne lamely ktorymi sa nastavuje smer fukania. Pri ich zatlaceni vrzganie prestane. Neriesil to niekto? Slo by to opravit inak ako len vymenou celeho praveho ofuku? Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Vzhledem k tomu ze stoji par korun tak ho vymen a mas klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radajz Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Zdravím všechny, mám dotaz. Při jízdě mi něco cvrliká v palubovce někde u spolujezdce. Když zatáčím doprava, tak to přestane. Mění to i intenzitu při zrychlování. Zvuk připomíná ventilátor, ale ten jsem měl vyndanej a stejně to furt dělá. Měl jsem z palubovky oddělanou i přihrádku u spolujezdce a vypadá to, jakoby to vycházelo z topení (ta černá plastová bedna úplně vepředu pod palubovkou.) Nevíte jestli tam je něco, co by to mohlo dělat? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Ahojte, mam podobny problem, z pravej strany palubky pocujem uplne jemne vrzganie, ako keby mi cuchala palubla o celne sklo, skusil som ju pritlacit a prestalo to, moze to byt palubka o celne sklo? Jw to sice taky tichy ale neprijemny zvuk, mate niekto taky problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Prosim Vas ako demontujem ten kastlik v strede v pristrojovke? Podtym mi tam nieco stale vrzga. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 Poradil by mne někdo, co způsobuje zvuky, které jsou na videu od cca 30 vteřiny? jedná se OII FL, 2012 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 pustil som si to viackrat, ale toto som este nepocul. To ti robi normalne na rovnej ceste? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 na rovné ne, stačí trochu nerovností a dělá to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dudo1987 Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 a diagnostika hovori nieco ci nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 na diagnostice nic. toto dělá jen při přejetí nerovnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 ventilátor běží? Ono tohle bude chytání duchů, ale občas to může udělat nějaký binec v průduchách (papírek). Potom, kolik věcí se dodělávalo v autě pod palubkou? Není volný nějaký svazek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Tyto zvuky to vydává i když je ventilátor vypnutý. Co byste mne poradili? přístrojovku dolu a podívat se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Setkal se s tímto drnčením někdo z Vás? servis škoda také moc už neví od čeho by to mohlo být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
becks2e Odesláno Prosinec 13, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2016 Martan mam uplne stejny problem..koukal jsem na video a mam to stejne...dela to jented v zime..pres leto klid.. je to nejak spojene s vyhrivanim sedacek,ne? Neporadi nekdo? Jsem z toho zoufaly :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomastrnka Odesláno Únor 1, 2024 Sdílet Odesláno Únor 1, 2024 Mám stejný problém, dělá to jen za nižších teplot (pod 10stupnu) a v létě zase klid. Už víte co to způsobovalo? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.