mikyna87 Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Zdravím, mohl byste mi někdo poradit s isofixem u Octavie I. Dají se do ní nějak dodělat úchyty? Pochybuji, že tam jsou z výroby. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Podívej se na zadní sedačky (jsou mezi sedákem a opěradlem), řekl bych, že téměř všechny OI mají ISOFIX už ve standartu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Podívej se na zadní sedačky (jsou mezi sedákem a opěradlem), řekl bych, že téměř všechny OI mají ISOFIX už ve standartu ;) Jedničkové octavie mají Isofix? S rokem výroby 1999?Se mi nechce ani věřit.Zítra se hned mrknu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Ano, ja mam rok 98 a isofix mam z vyroby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Tak jsem koukal a našel jsem pouze držáky na opěradlo.Držáky na isofix nikde, tak nevím.Co jsem se dnes ptal kolegy z práce co má Octávii, tak ten říkal, že sundaval sedačky už několikrát a držáky na isofix tam též nemá.Je možné, že majitel před tebou si je tam nechal dodělat. U pasata to jde.Namontuje se za sedačku konzole a je to.Bohužel nevím, jestli to jde i u octávky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Mohl bych mít prosbičku???Mohl bych tě požádat o fotku,jak to na té octávce máš řešené.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Konnyho fotka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Tak já nevím. Já to mam pod tím opěradlem, když sundám sedák, bez těch ok.To nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Konnyho fotka :D Díky Peťo, dost jsi mi to usnadnil, protože bych to musel jít znovu vyfotit ;) , se divím, že tu fotku máš....? :D Tak já nevím. Já to mam pod tím opěradlem, když sundám sedák, bez těch ok.To nechápu. Myslel jsem, že Isofix byl u OI téměř jako standart, ale ne každá octa ho má, takže tam spadáš i ty... Proč to ale některý OI nemají, to netuším a jestli to jde dodělat taky nevím, ale origo Isofix je pevně přivařený ke kastli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 To je mi jasné, že jsou oka přivařená.Mám OI v základní výbavwě, tak to třeba dělali ve vyšších výbavách.No nic. Moc díky za pomoc oběma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Aha, to bude možná tím, já mám střední výbavu GLX :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 No právě a já mám jen LX. Navíc pro upřesnění, kdyby to někdo hledal, tak jsem obvolal škodovku a tam mi bylo řečeno, že žádná přestavba a ani případné navaření ok na Isofix se u OI nedělá kvůli bezpečnosti, takže kdo to v autě nemá, tak má smolíka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Tak to bude tím, že máš jen LX... Jinak pro druhé je to dobré vědět, že to dodělat nijak ''legálně'' nejde, ale v tomto případě asi nemá cenu něco vymýšlet, když jde o bezpečnost :O . Bohužel budeš muset buď změnit auto nebo se s tím smířit, že Isofix nebudeš mít... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Auto měnit nebudu, jelikož je po tchánovi.Holt přežijem bez isofixu s lepší sedačkou.Nemá cenu riskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.