Přejít na obsah

1.8T chyba 17963

Doporučené příspěvky

ak by mal popraskane hadice vedenia vzduchu a fucalo mu to,tak nikdy nedosiahne pozadovany tlak a tu chybu by mu nevyhodilo.

Ano N75 moze byt vadny, ale to by asi vypisalo aj chybu N75. Ale moze to byt aj nim.

Odmeral by som odpor na N75, ci je v tolerancii. Cital som uz aj problem s N75, ktory sa ukazoval az ked bol motor zahriaty. Chalan zistil az po case, ze ak sa N75 zahreje, odpor uz nie je v tolerancii.

odmeral to tak,ze najprv odmeral studeny N75 , potom ho ponoril do vriacej vody na chvilu, vytiahol a uz mal iny odpor - len taka pikoska.

Zameral by som sa aj na dva snimace tlaku - prvy je snimac barometrickeho tlaku - zistuje tlak okolia.

Druhy je MAP senzor na intercooleri. Staci, ze jeden z nich zle ukazuje, RJ vyhodnoti velky rozdiel v hodnotach a to sposobi nespravny vypocet tlaku , aj ked realne vsetko moze byt s regulaciou v poriadku.

Odkaz ke komentáři

ak si dal chip od niekoho no name, tak nie je to vylucene. Ale po pravde, chipom sa len zvysia naroky na cely hardware a tam sa uz prejavi kazda nedokonalost v systeme. Cize moze byt, ze tu chybu si tam mal uz predtym,ale ukazala sa az po chipe.

no předtím auto i jelo lépe před chipováním, po chipu je to takové divné, maximálně ani ne 210, což mi připadá hodně málo a auto u 5tisíc už nic žádný tah.

Odkaz ke komentáři

A kdo Ti to chipoval?

jeden pán z hranic. ne žádný garážník. Ale prostě pořád mi to připadá nějaké divné, že auto nedá víc jak 210 na max.

Máš v pořádku ventil N75, případně zkontroloval jsi hadice?

hadice jsem zkontroloval, jak poznám že ventil n75 je ok? diagnostiku mám k dispozici. dík

Odkaz ke komentáři

Mělo by to jít přes test akčních členů. Ventil by měl cvakat nebo na dotek by jsi měl cítit, že běhá. Jinak Vag žádnou chybu nepíše? Nebo změř ty odpory, jak píše duke, popřípadě i ty ostatní možnosti.

Duke: Četl jsem právě i o tomto problému způsobeným špatnými haricemu nebo uvolněnými sponami.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

hlavní byl problém, že jsem měl upadnutou kostru a to je vyřešeno, auto nedobíjelo a teď mi to háže navíc ještě tu chybu komfortky

dneska jsem to opět napíchnul a naskočilo mi toto:

01 engine:

17704 - Error in Mapped Cooling System (check Temp-Sensor and Thermostat)
P1296 - 35-10 - - Intermittent
17963 - Charge Pressure
P1555 - 35-00 - Maximum Limit Exceeded
a pak na 17 a 19
01336 - Data Bus for Comfort System
49-00 - No Communications
(okna, centrál, zrcátka fungují, akorát mi blbne zámek zadní dveří za řidičem)
všechno fungovalo a po nahráti sw tohle to

projel jsem test akčních členů na 01, a všechno prošlo jen nevím jak poznám, že N75 je chybná. Hodilo by to nějakou chybu přitom testu těch členů?

Odkaz ke komentáři

no hlavne vyries toto :

17704 - Error in Mapped Cooling System (check Temp-Sensor and Thermostat)

cize teplotny snimac- ten dokaze narobit divy ..pripadne vymenit termostat ak si si vsimol,ze sa zle zahrieva

Ak odstranis toto, potom treba vymazat chyby, pojazdit a uvidis, ci sa chyba s tlakom objavi

ahoj takže tato je odstraněna, bylo to softem a už mi tam zůstala jenom tahle ta

17963 - Charge Pressure
P1555 - 35-00 - Maximum Limit Exceeded
údajně by to mohlo být čidlo tlaku do sání vůbec nevím co by to mohlo být za čidlo nebo prý možná blow off
Odkaz ke komentáři

A jakou 1.8T máš? Jestli AGU, tak ta MAP nemá. Jinak jaký DV/BOV používáš?

K tomu testu akčních členů: N75 by měla cvakat, případně by jsi cítil po doteku, že se tam něco hýbe.

Ahoj je to AUQ

Pouzivam original bovko zatim nemam odvahu jit do nejakeho jineho nez orig

Ted uzjen chybu stim 17963 a hotovo

přikládám log

post-6467-0-50025200-1429256045_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...