Pontiac_CZ Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Otázka na ty, co už sundávali stropnici, popř. jiné vnitřní obložení (sloupky, palubka). Budu měnit anténu včetně kabelu a chtěl bych se tak trochu mentálně připravit a popř. si najít ty správné návody na sundání jednotlivých částí interiéru a chtěl bych se těch z vás, co vědí, zeptat, kudy vede anténní kabel v O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Koaxiální kabel vede levou stranou (na straně řidiče). Pokud budeš dávat novej koax, tak tam ten původní nechej (ničemu nevadí, když tam zůstane) a novej natáhni pravou stranou, protože je to jednodušší. Jinak aby jsi mohl sundat stropnici, tak musíš odmontovat madla, stropní světlo, stínítka a plasty A, B, C sloupků viz. návod http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-stropnice-skoda-octavia . Pokud potáhneš novej kabel pravou stranou, tak si demontuj i kastlík u spolujezdce (drží jen na 5 torxech), pak se pěkně dostaneš zezadu k rádiu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 To je fakt, proč ho tam nenechat. Dobře, vezmu to zprava a odmontuju kastlík, abych se dostal k rádiu. Cenné info. Děkuju! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Červen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Uděláno, bez problémů nataženy nové kabely rádia + CB po pravé straně, je tam karosérie perforovaná, tak jsem to využil a protáhl to cik-cak, aspoň to tam nelítá. Akorát sundávání té stropnice je teda práce pro vraha. :D Ale zkušenost je to k nezaplacení. Jo a díky sundání stropnice jsem zjistil, že jeden ze čtyř svodů dešťové vody od střešního okna byl urvaný, tak jsem ho aspoň znovupřipevnil festovně na místo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.