Přejít na obsah

kudy vede kabel od antény?

Doporučené příspěvky

Otázka na ty, co už sundávali stropnici, popř. jiné vnitřní obložení (sloupky, palubka). Budu měnit anténu včetně kabelu a chtěl bych se tak trochu mentálně připravit a popř. si najít ty správné návody na sundání jednotlivých částí interiéru a chtěl bych se těch z vás, co vědí, zeptat, kudy vede anténní kabel v O1?

Odkaz ke komentáři

Koaxiální kabel vede levou stranou (na straně řidiče). Pokud budeš dávat novej koax, tak tam ten původní nechej (ničemu nevadí, když tam zůstane) a novej natáhni pravou stranou, protože je to jednodušší. Jinak aby jsi mohl sundat stropnici, tak musíš odmontovat madla, stropní světlo, stínítka a plasty A, B, C sloupků viz. návod http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-stropnice-skoda-octavia . Pokud potáhneš novej kabel pravou stranou, tak si demontuj i kastlík u spolujezdce (drží jen na 5 torxech), pak se pěkně dostaneš zezadu k rádiu ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Uděláno, bez problémů nataženy nové kabely rádia + CB po pravé straně, je tam karosérie perforovaná, tak jsem to využil a protáhl to cik-cak, aspoň to tam nelítá. Akorát sundávání té stropnice je teda práce pro vraha. :D Ale zkušenost je to k nezaplacení.

Jo a díky sundání stropnice jsem zjistil, že jeden ze čtyř svodů dešťové vody od střešního okna byl urvaný, tak jsem ho aspoň znovupřipevnil festovně na místo. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...