Mich Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Hlavne v mistech styku s karoserii odiraji lak. Ale na to prijdes :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 RS: jako popravdě to vůbec není vidět, jsou malé, velké jsem nechtěl. Nich: to s lakem skoro ani do styku přece nepřijde :) v rodině to máme všichni, někteří i přes 5 let a bez problému :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 ježiši zástěrky, uplně k ničemu :D radši si na auto kup pořádnou ochranu(tvrdy vosk) a uděláš proto více. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Tvrdý vosk tam mam :)) a nepřijdou mi ty zástěrky zbytečný ;) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Ja som tiež premýšľal že by som kúpil predné zásterky,ale len na zimu :) Momentálne má u mňa na dvore odparkovanú OII sesternicin priateľ z CZ,má vpredu zásterky a teda veľmi slušne mu hnijú odspodu predné blatníky Takže za mňa zásterky áno,ale asi len na zimu a na leto ich dávať dole,nech sa tam nedrží špina a bordel Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Taky je davam na zimu kvuli kaminkum. Pak lak prelestim a vymeju dutiny ktery jsem ted nechal vystrikat pro jistotu. Ale kdyz tam ty zasterky nechas dlouhodobe, ucpe ti odtokovy kanalek a hromadi se tam bordel. Pak jsou taci, co ho po nekolila letech vymyji a jsou hrozne udiveni, ze e tam neco drzi. Ano drzi a drzi se to tam i bez zasterek. Jinak vnejsi plochy se dotykaji a pokid ma nekdo lakovany blatniky tak je blbost to davat, protoze lak, ktery neni z vyroby je mekci a min toho vydrzi. Kdyz to dam jen na zimu cca od prosince do brezna tak to poškrábaný nemam. Na predchozim aute to bylo cca 7 let a auto bylo zraly na lak. Ale delej jak myslis ;) Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 KUci, od kud prostouchnout ty odtokove kanalky? Zhora od sterace , kde to presne je? Nema nekdo foto? Diky Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Ucpavaji se dole blatniky za podbehem. Pak je tam treba 10 cm bordelu a drzi se tam vlhkost. Tak jsem to mel na O1. U O2 to podle fotek nekterych uzivatelu neni vyjimkou. Idealni je zespod to pri kazdym umyvani hadicou vystriknout a mas pokoj.. Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 jj, to vim, to je klasika, ale pry se jeste ucpavaji ty kanalky co jsou od steracu a zjistuji jak je nejlepe protahnout ... Diky Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Pravidelně zástěrky sundavam a bordel v prahu vyfukuji. A popravdě od te doby co je tam mam, se mi tam prakticky vůbec nic nehromadi. Silnice tady jsou všude posypany kamením, mam je tam, abych neměl omlaceny podvozek. Kdyz jsem tam mel 15' tak to tak hrozne nebylo, ale ted s 18' by to trpělo. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červen 28, 2015 Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Máš to pěkný hochu. Od té doby co jsem jí viděl na srazu, hodně velký pokrok :-) Těšim se až jí zas uvidim naživo :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Diky moc chlape :) snažím se pořad upravovat, aby to konečně dosáhlo v mých očích dokonalosti :D :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Pokračujeme ve výměně pogumovaného interiéru :) Spodní miska madla pro ovládání el. oken Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Konečně, dnes jsem vyměnil to, co mě nejvíce v interiéru bolelo a to je víceprvkový spínač světel. Dále výměna spodní části misky madla, s tím souviselo sundání tapece. Ještě mám dotaz: Koupil jsem si novou žárovičku do popelníku ve předu, ale stále mi to nesvítí, nevíte, kde by mohla být chyba? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Chyba je tam ze z vyroby neni zapojeny :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Ahoj, mohl bych pozadat o cisla dilu spodni vanicky ovladacu oken ridice a jeji vrchni kryt? Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Kámo Ty to váliš ;) len tak ďalej. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z1867171d5e2-madlo-dveri-ridice-oe-19704.html Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 @mareczek diky, ale nedari se mi dohledat tu spodni cast madla, na kterou se to zacvakava. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 (upraveno) raymon: Číslo dílu je 1Z1867175C 47H, mají to na cc-autodíly :) http://www.cc-autodily.cz/miska-madla-spodni-dil edit: oprava čísla dílu Upraveno Červenec 2, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Hrubá práce hotova, ještě to chce doladit :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Daj uz rovno koncovky z RS :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Přemýšlel jsem nad nimi, ale chci ty sroubovane, jenže ty jsou vidět, ze tam nejsou origo :/ Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Jak dlouho sis s tím hrál? :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Asi 15 minut :) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ešte sa s tým trochu pohraj a výsledok bude perfektný :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ještě to chce doladit, to určitě jo :) Ale stále přemýšlím nad těmi koncovkami... Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 ver tomu že tie šrubované ak sa vyhráš tak nemáš šancu vidieť že tam nie sú neorigo... ak šroby pekne schováš dohora za nárazník, zistíš to len keď si k tomu ľahneš ;) Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Roberto, az pojedes pro narazniky, tak ti ty sroubovane ukazu, neni se ceho bat ... Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 (upraveno) tomiq07: tak skvěle, to jsem rad, obával jsem se ze pojedu a bude to vidět. Danikd: Super chlape, domluveno :)) Rychlocvak s přírodou :) Upraveno Červenec 3, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky