Přejít na obsah

Černo černá "47"

Doporučené příspěvky

Ja som tiež premýšľal že by som kúpil predné zásterky,ale len na zimu :) Momentálne má u mňa na dvore odparkovanú OII sesternicin priateľ z CZ,má vpredu zásterky a teda veľmi slušne mu hnijú odspodu predné blatníky :blink: Takže za mňa zásterky áno,ale asi len na zimu a na leto ich dávať dole,nech sa tam nedrží špina a bordel :palec:

Odkaz ke komentáři

Taky je davam na zimu kvuli kaminkum. Pak lak prelestim a vymeju dutiny ktery jsem ted nechal vystrikat pro jistotu. Ale kdyz tam ty zasterky nechas dlouhodobe, ucpe ti odtokovy kanalek a hromadi se tam bordel. Pak jsou taci, co ho po nekolila letech vymyji a jsou hrozne udiveni, ze e tam neco drzi. Ano drzi a drzi se to tam i bez zasterek. Jinak vnejsi plochy se dotykaji a pokid ma nekdo lakovany blatniky tak je blbost to davat, protoze lak, ktery neni z vyroby je mekci a min toho vydrzi. Kdyz to dam jen na zimu cca od prosince do brezna tak to poškrábaný nemam. Na predchozim aute to bylo cca 7 let a auto bylo zraly na lak. Ale delej jak myslis ;)

Odkaz ke komentáři

Pravidelně zástěrky sundavam a bordel v prahu vyfukuji. A popravdě od te doby co je tam mam, se mi tam prakticky vůbec nic nehromadi.

Silnice tady jsou všude posypany kamením, mam je tam, abych neměl omlaceny podvozek. Kdyz jsem tam mel 15' tak to tak hrozne nebylo, ale ted s 18' by to trpělo.

Odkaz ke komentáři

Konečně,

dnes jsem vyměnil to, co mě nejvíce v interiéru bolelo a to je víceprvkový spínač světel.

Dále výměna spodní části misky madla, s tím souviselo sundání tapece.

post-40752-0-78243000-1435775026_thumb.jpg post-40752-0-01967500-1435775112_thumb.jpg

post-40752-0-55437200-1435775199_thumb.jpg post-40752-0-27068000-1435775245_thumb.jpg

post-40752-0-37417700-1435775298_thumb.jpg

Ještě mám dotaz: Koupil jsem si novou žárovičku do popelníku ve předu, ale stále mi to nesvítí, nevíte, kde by mohla být chyba?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...