TommyGun Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Je mi to jasný, na tvým místě bych si dal taky pauzu od nákupů :D, ale plány být musí ;) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Plány samozřejmě jsou, ale financí stále ubývá :D Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Jedeš fakt neskutečně :D Sedačky i volant Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ty zadní teda budeš prodávat? Mě napadlo že by jsi je mohl dát někomu na přečalounění. Třeba by je někdo zvládnul sundat a přečalounit ty tvé původní, aby jsi to měl ve stejném stylu :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Díky mikk :) Shamp1x: no možná ne, našel jsem v okolí calounika, který by to svedl, takže to bude komplet, nemyslí si ze by ti bylo nejako extra složité. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Roberto, kde jsi safra splasil ty O3 sedacky? Na bozosi, aukru porad nic nemuzu najit! Takze gratulace ;) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Raym0ne, na bazoši jsem je sehnal, byly tam 3 sady a jednu prodával chlapek 5 km od bydliště, takže to bylo jasné :D Taky chceš tyhle do OII? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Shanim ne zrovna aktivne uz ale od doby, co je dal Viktor do svyho scouta a zjistilo se, ze sedi do O2, tzn uz nekolik mesicu a zatim zadny poradny inzerat. Asi jsem mel smolika a bylo to vzdycky rychle pryc, ze jsem to ani nenasel. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Podle mě na bazoši ještě 2 sady budou, mrkni se tam hele, včera ráno jsem je tam viděl. Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ale chtelo by to cerny koberce teda Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Paráda to tady sledovat, jen tak dál. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Černý koberce? :) šátec: Díky moc :)) Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ty benzinkovy cerveny tam moc kricej Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Benzínkový? :D nějako nechápu kam míříš Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Nikam nemirim....jen rikam ze kdyby jsi mel cerne koberecky bude pusobit lepe Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Že říkáš benzinkové :)) Možná to bude vypadat lépe, to máš pravdu :) Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 raymon - mrkni i tady do bazaru, někdo prodává OIII sedačky s bílým prošitím. A i na bazoši toho bylo dost, alespoň 14 dní zpět když jsem ty sedačky řešil. roberto - tak není co řešit. Nech to přečalounit a pak budeš mít parádní auto. To co zbyde z těch zadních sedaček bude hold na vyhození. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Zrovna pro ně jdu a povezu je známému na přešití! :) Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 To je super, že máš takhle známé. Chvíli jsem taky přemýšlel nad těmi sedačkami z OIII RS, nakonec jsem vzal ale OIIRS a stejně musím vyřešit napájení pro airbag. Jinak spokojenost. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Z OII taky nemají chybu, ale když už tak jsem vzal z 3 :) Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Když je možnost a finance. Teď se na bazoši objevil inzerát na celokožené sedačky OII Rs včetně komplet interiéru z rs. Chce za to 20. Zrovna když jsem pořídil sedacky Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ty kraso, tak to jsem taky zklamanej :/ Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Chce to prodat pouze jako komplet. Tapce, sedačky, výhřev i vzadu. Loketka, stropnice, atd.. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Tak za 20 za všechno, není zrovna moc, myslím si? :) Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Já jsem přemýšlel že bych do toho šel, ale je to z verze kombi, takže bych stropnici nepoužil, zbývající díly asi ano. Ale kožené tapce už mám, takže ty by šly na prodej za cca 4000,- sedačky a loketku bych využil, to co tam mám teď (RS) bych prodal včetně loketky za cca 13 tisíc, to jsem na 17 a pak jde o to, jestli by se prodali i další věci, jako ta stropnice a plasty z interiéru. Defakto, kdyby se to takhle krásně všechno prodalo, tak by jsi si vylepšil interiér za minimální finanční obnos. Ale pořád by jsi v tom měl těch 20.000,- než by se ti prodali všechny ty věci.. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Takhle, myslím si, ze investice je to sakra dobra a určitě by se to prodalo, já bych do toho za sebe určitě šel. :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Ještě přidávám "homemade" piano black maličkosti :D Odkaz ke komentáři
Reno86 Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Tys mě bezostyšně předběhl... :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 :D :D to zas nee Odkaz ke komentáři
Reno86 Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Ale jo, máš vroubek kamaráde! :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky