Přejít na obsah

Teplý start + převodovka

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové,

mám takový problém. Když mám zahřátý motor tak než mi naskočí.(jedu z domu k přítelkyni, ale před tím se ještě stavím v obchodě) Nastartuji a auto prostě škitá, než naskočí. Na dia mi "profík" od AutoK*lly řekl, že je to žhavíkama, ale co vím, ty snad nemají s teplým startem nic společného, ne?

Máte někdo stejný problém?

A ještě jedna maličkost. Občas mi tam nejde narvat jednička. Musím pustit spojku a znovu zařadit, stává se to i u zpátečky. Nevíte, kde je problém?

Odkaz ke komentáři

cvenca: ano, ja ho vymenil pred cca 3k km (v cca 170k km) a musim rict, ze za tepla to radi jak novy a hlavne zlehka. Za studena se to taky vyrazne zlepsilo, vubec uz nemam problem s 1 nebo R.

roberto: ano, myslim. Muze to byt hodne veci a muzou to delat i kabely ve viku. Ve vypisu se za cas vyskytne spousta chyb a musis vydedukovat, ktery stojej za reseni a ktery jsou jen "jednou se neco podelalo" nehlede na to, ze muzou spolu souviset. Ja z 10 teplych startu 6 startuju dlouze a mam v riti cidlo vacky, nebo kabel k nemu.

Jakej olej se tam nalil a kolik? Vstriky by se podle me projevovaly i za jizdy v tahu..

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

No tak zkusím ještě vyměnit ten olej, co kdyby náhodou, pak zajedu na dia a uvidíme co mi to vyplivne.

Tak pokud by se vstřiky projevovali i v jízdních vlastnostech, tak by to neměli být ony. Auto táhle jako zběsilý, žádnej problém.

Mimochodem, taky jsi měl problém s řazení R nebo 1? Já než jsem ji tam kolikrát narazil tak to bylo hrozný... Jako by to byl 5 kvalt a omylelm si chtěl zařadit zpátečku a nepustí tě to přes tu blokaci co tam je, jestli mi rozumíš :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...