Roberto Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Ahoj pánové, mám takový problém. Když mám zahřátý motor tak než mi naskočí.(jedu z domu k přítelkyni, ale před tím se ještě stavím v obchodě) Nastartuji a auto prostě škitá, než naskočí. Na dia mi "profík" od AutoK*lly řekl, že je to žhavíkama, ale co vím, ty snad nemají s teplým startem nic společného, ne? Máte někdo stejný problém? A ještě jedna maličkost. Občas mi tam nejde narvat jednička. Musím pustit spojku a znovu zařadit, stává se to i u zpátečky. Nevíte, kde je problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) nejlepsi by bylo sem hodit celej vypis ;) ono to muze hlasit i sporadicky chyby na zhavkach, ale taky to muze hlasit chybu na cidlu vacky napriklad.. muze pomoct vymenit olej (dle stavu km) a/nebo sestelovat tahla od fofrklacku Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Myslíš olej v převodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Laurin Klement: Celý výpis z diagnostiky máš na mysli? :) Já bohužel vsázím na vstřiky, přetěsnit, či něco jiného. Olej byl měněn cca 2 měsíce zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) cvenca: ano, ja ho vymenil pred cca 3k km (v cca 170k km) a musim rict, ze za tepla to radi jak novy a hlavne zlehka. Za studena se to taky vyrazne zlepsilo, vubec uz nemam problem s 1 nebo R. roberto: ano, myslim. Muze to byt hodne veci a muzou to delat i kabely ve viku. Ve vypisu se za cas vyskytne spousta chyb a musis vydedukovat, ktery stojej za reseni a ktery jsou jen "jednou se neco podelalo" nehlede na to, ze muzou spolu souviset. Ja z 10 teplych startu 6 startuju dlouze a mam v riti cidlo vacky, nebo kabel k nemu. Jakej olej se tam nalil a kolik? Vstriky by se podle me projevovaly i za jizdy v tahu.. Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Na co tak přijde výměna oleje v převodovce na motoru BKD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) hele ja platil cca 2500,- vc. prace, potrebujes 2.5l a jsou jen 1l flasky. Mam doma jeste 0.5L kdybys chtel usetrit ;) v autorizaku meli olej levnejsi nez v cc autodilech edit: upravena cena Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Ani nevím, co tam patří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 G052171A2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 No tak zkusím ještě vyměnit ten olej, co kdyby náhodou, pak zajedu na dia a uvidíme co mi to vyplivne. Tak pokud by se vstřiky projevovali i v jízdních vlastnostech, tak by to neměli být ony. Auto táhle jako zběsilý, žádnej problém. Mimochodem, taky jsi měl problém s řazení R nebo 1? Já než jsem ji tam kolikrát narazil tak to bylo hrozný... Jako by to byl 5 kvalt a omylelm si chtěl zařadit zpátečku a nepustí tě to přes tu blokaci co tam je, jestli mi rozumíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 delalo mi to jen nekdy a jakoby se to zaseklo v polovine, musel jsem radit na 2 krat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Já to samy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.