Přejít na obsah

rada ohladom kupy 1.9 81kw

Doporučené příspěvky

Mě napadlo když koukám na tuhle octu ( připadá že to má taky :-)) )

Na té co máme doma je mezi přední mřížkou a levým světlem větší mezera než mezi mřížkou a pravým světlem ...

Tady mi to taky připadá :-))

Nevšiml si toho někdy někdo? Já to nějak nepobral ... možná to je nějaká iluze a jsem na to už ujetej ale fakt mi připadá že na některých O to je :loool:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zdravim! uz dlhsiu dobu si zhanam octavku 1.9TDI 81kW a teraz sa mi naskytla prilezitos na nasledovny kusok:

text od pana co ju predava:

mail1:

mám Octavii 1,9 TDI 81 KW.Stříbrnou,2.majitel-jsem automechanik.Je velmi hezká a nerad se s ní loučím,ale potřebuji prostor pro děti.Má najeto poctivých 158000 km.Servisní kniha a výbava jakou jste požadoval.Vozidlo je vyrobeno 10/2001.Rozvody nové ve 150000 km.Nyní vyměněny náplně.Žádné investice a spotřeba do 5.litrů.Jezdí s vozidlem hlavně manželka do školky a zpět.Vlastním digitální měřič na laky karoserií a vozidlo nemá žádný díl vyměněný ani lakovaný a tudíž koroze u tohoto vozu je v budoucnu vyloučena-vše je originál a na tom si zakládám.Mám rád kvalitní vozy a hlavně nehavarované. Mimochodem,pracuji u Policie. tudíž Vám nehrozí,že by vozidlo mělo nejasný původ.Na vozidlo by byla záruka.

mail2:

Vozidlo jsem si nechal přivést od kamaráda z Francie po 1.majitelce.Mělo najeto 143000 km.Jak jsem už psal vozidlo je nehavarováno ani nijak opravováno(tedy karoserie je vše původní).Jelikož jsem automechaniktak jsem hned ve 150000 km vyměnil rozvodovou sadu,včetně vodní pumky,na kterou některé servisy zapomínají.Převodový olej,motortový olej,chladící a brzdovou kapalinu.Lůžka předních ramen.Na vozidle je vše funkční a bez problémů.Jinak vozidlo budu mít v létě už 2.roky.Výbava obsahuje ještě loketní opěrku,ASR,světla pro denní svícení.

Cenu jsem ještě nepromyslel.Dal jsem za vozidlo moc peněz a vím,že prodělám,ale se 2.dětmi musím koupit větší.Zkuste navrhnout cenu...

chcem vedet vase nazory... aka by mala byt za nu cena.. ci by ste do toho isli alebo nie...

Zdar každopádně jsou tam jiné budíky 81kw motor má budíky do 240 né? A tady jsou do 220km/h jsou z 66kw auta tak bacha :loool:

Odkaz ke komentáři
uz si koukal tady na tu Octu? ;)

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3096

no tak toto je velmi zaujimava ponuka... keby bola strieborna tak to je uplne ze podla mojich predstav... len nemaslis ze ten motor bude mat o dost skratenu zivotnoste ked z 66 vycucali 96 kW? a tym 55tis km... no ale ked za to ruci tak nieco na tom bude ale preda je to velmi malo na 9 rocne auto, ci?...

nuz a kedy mal k tomu povodne sedacky, nejake menej extravagantne disky a s cenou by isiel o nieco dolu tak by som vazne porozmyslal.. mozno sa s nim spojim...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
mame na nasi 66kw 220 a to bohate staci ;)

To jestly 81kw mnely 240km/h se my zda ze ne ale nejsem jsi jistej! Neco mi rika ze ty mnely take 220km/h!

Sorri ,ale to si těch octávek moc neviděl :pest:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
no tak toto je velmi zaujimava ponuka... keby bola strieborna tak to je uplne ze podla mojich predstav... len nemaslis ze ten motor bude mat o dost skratenu zivotnoste ked z 66 vycucali 96 kW? a tym 55tis km... no ale ked za to ruci tak nieco na tom bude ale preda je to velmi malo na 9 rocne auto, ci?...

nuz a kedy mal k tomu povodne sedacky, nejake menej extravagantne disky a s cenou by isiel o nieco dolu tak by som vazne porozmyslal.. mozno sa s nim spojim...

Pro tenhle motor není problém i víc toho chipu bych se nebál ;) :pest:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

No vypada to super (podle fotek)! Chce to videt na zivo a trosku prokoukat motorvym prostorem jestly nebylo gde co ohnute! Ale podle interieru a vnejsiho stavu se my zda ze jsou to origo km a docela dobra vybava. I cena se my zda byt velice dobra!

Ale jak vis volant se da sehnat za parkaceak a to podle libovolnich km takze to muze take byt "preklep"! Stoji to za to videt, to jo urcite, ale podle fotek moc toho nepoznam, akorat ze vypada velice velice zahovala! Zeptej se o VIN at Ti posle a nejake detailnejsi foto, treba motorovecho prostoru a sedacek a servisky! Osobne bych se na to podival a gdy by se my takova naskitla tady tak je davno prohlidnuta a pripadne zaparkovana v garazi :o

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

zdravim vas!

po dlhosm case sa mi naskytli dalsie 2 moznosti kupy, obe celkom zaujimave.

1. ma aj servisku ale mne osobne tam tie km nesedia(motor volant), ale ked ma servisku tak to bude asik pravda..

"Moje inzerované auto je v mimořádně zachovalém technickém stavu, garážované, s pravidelným ročním servisem ( servisní knížka ), novým akumulátorem 11/2009, repasovanou klimatizací atd., tak jak je uvedeno v inzerátu, což je možné dokladovat osobní prohlídkou. Jsem první majitel, auto je koupeno v ČR. Od 6/2009 nové pneumatiky. Interiér netknutý, plasty nepoškrábaný, látka na sedačkách je jako nová - neošoupaná. Auto je nebourané, lak karosérie je v perfektním stavu."

cena 149 900

post-1686-1270757850_thumb.jpg

post-1686-1270757928_thumb.jpg

post-1686-1270757970_thumb.jpg

post-1686-1270758000_thumb.jpg

post-1686-1270758037_thumb.jpg

post-1686-1270758075_thumb.jpg

post-1686-1270758120_thumb.jpg

post-1686-1270758159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

2. mne osobne padla do oka viac, ale nema servisku

"Skoda OCTAVIA combi 1.9TDi 81kW, černá perleťová metalíza, model 2001, CLIMATRONIC, ABS, ASR, 4xairbag, centrál s DO v klíči, 4x elektrická okna, elektrická zrcátka vyhřívaná, vyhřívaná sedadla, velurový interiér, rádio PHILIPS, ALU kola, najeto 114.000km, po servisu LONGLIFE, rozvody měněné komplet na 98.000km, hagusy, palubní počítač, výškově stavitelná sedadla a volant, dvojitá podlaha zav. prostoru, tónovaná skla. Auto ve vyjímečném stavu, jako nové, ABSOLUTNĚ bez dalších investic."

cena 139 900

post-1686-1270758502_thumb.jpg

post-1686-1270758508_thumb.jpg

post-1686-1270758516_thumb.jpg

post-1686-1270758523_thumb.jpg

post-1686-1270758532_thumb.jpg

post-1686-1270758539_thumb.jpg

post-1686-1270758546_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No obje vypadaji velice zajimave. Interiery vice mene sedi k poctu km ale jak i sam vis to zadnej problem neni vse napasovat aby to odpovidalo poctu km na tachu. Na dijagnostiku a to poradnou a budes vedet pocet km, to ze ma nebo nema servisku ne musi znamenat nic, casto je v lepsim stavu auto ktere ji nema nez to ktere ji ma (ale je treba falsovana).

Ne vym, cerne je strasne neprakticka ale take elegantnejsi a je v kombi verze coz je pro mne velkej +. Zelenu barvu (zelenu agave) moc nemusim ale je videt ze bud je kvalitne lakovana nebo je to velice zachovalej exterier. To ze Ti km ne sedi muze znamenat ze s tim autem bylo raubovano ve meste ale mozna je to stocene. Spis mne zajima co se Ti na tom motoru nezda/ Co nesedi s tema km? Ta zelena ma ty svary a spoje vedle uchiceni tlumicu seriove netknute takze pravepodobne to nebylo havarovane (pokud ano tak to bylo "lepene")

Jinak cerna je podle mne (i gdyz cernu nemusim take) lepsi volba, ale samozrejmne to neber jako doporuceni, protoze z fotek nemuzu prosoudit jak na zivo, chce to poradne projet s mechanikem a zkusit.

Odkaz ke komentáři

no ale tohle se taky neda rict jen tak :palec: co mame auta doma, tak s nimi do autorizaku taky nejezdime a servisky se nevyplnuji, ale rekl bych, ze auta dostavaji stejny, nekdy mozna i lepsi servis, nez je tomu u aut se servisni knizkou :blink:

nerikam, ze bych si auto bez servisni knizky koupil, ale hazet vsechny do jednoho pytle, to je az moc jednoduchy

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...