David.RS82 Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Prosím o rady.. 000665 - regulace plniciho tlakuP0299 - 006 - regulacniho rozsahu nedosazeno - Sporadickáinfo o závadě:Stav závad: 00000001Priorita závad: 5Frekvence závad: 1Počítadlo resetů: 40Kilometry: 225657 kmIndikace času: 0Datum: 2000.00.00Čas: 09:31:16info o závadě:Otáčky: 2016 /minKroutící moment: 296.0 NmRychlost: 107.0 km/h72.93 %Napětí: 14.58 VTlak: 2300.4 mbarTlak: 1874.4 mbar Během loňského roku mi to z důvodu této chyby padlo 2x do nouze.. Za poslední 3 týdny je to jistota při 6tým a někdy 5tým stupni, kdy z podtočenýho sešlápnu pedál a reakce mizivá.. Dle logu turbo neplní jak má.. Hodnotu co by mělo plnit dává kolem 3.000ot. Zatím jsem nechal vyměnit ventil N75. Hadice vypadají OK. Dle servisáka Škody je turbo a regulace OK. Jediný viditelný problém je v netěsnosti kolem hřídelky na sání, ale ta netěsnost jetam již dlouho a doposavad OK. DPF jsem nechal vyčistit přes Vag na 0%, tu gramáž zanesení mám na 50ti gramech. Za 250km od vyčištění psal Vag zanesení 30%.. Nevím čím by to mohlo být, tak prosím o rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Do práce ses netěšil a z práce honem domů ? :-D :-D jinak k tématu DPF bych asi zkusil kontaktovat tyto lidi : http://www.servis-dpf.cz/o-nas za 7tis repas DPF a zase by měl vydržet, otázka co EGR u RSky ? dá se vytáhnout a vyčistit ? měl jsem 1.9 TDI 77kw golfa 5 a tam to šlo, u CRka 1.6 TDI to nejde musí se měnit :-( Ahoj, tohle auto mám asi 4 roky. Měnil jsem : hlavu. Rozvody, chladič, egr, chladič spalin, vstriky ( servisní akce ) a ted i komplet brzdy. Ohledně egr, dá se vyndat, a vyčistit. Ohledně spotřeby- dlouhodobá 6,1. Jezdím dálnice a dálky. Ikdyž servis stál majland( cca 120 000 ) myslím, že to je fajn auto. Osobně bych ale šel do RS fl. Kde je Common Rail. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 A nebo vzít 2,0 T(F)SI a těch 120tis Kč propálit v benálu a užívat si B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Jooo, to je asi ještě lepší :) ikdyž, docela mě baví krouťák od spoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ondra22 Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Ahoj, mám problém se ztrátou vody. Teď jsem vyměnil hlavu a voda se stále ztrácí. Nevíte kde by mohl být ještě problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Co treba chladic vyfukvych plynu nemuzes ho mit praskly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ondra22 Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Kde prosím vás ten chladič spalin najdu? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Je za motorem směrem k palubce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek33 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, přemýšlím o koupi octavie rs r.v. 2008 najeto 188000km.A chtěl jsem se zeptat na co si dát pozor a jak čtu tak jsou občas problémy s hlavou, tak kolik ta oprava hlavy stojí cca? dk za jakoukoliv radu. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 (upraveno) Vstřiky Hlava a hlavně kombinace PPD a DPF která prostě nefunguje Ještě mě tak napadlo že hodně trpí na netěstnost sání, taky mě tam prosakuje olej... Upraveno Prosinec 5, 2015 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek33 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 vstřiky beru, že se to dá na svolávací akci snad, pokud už neproběhlo, to zjistím až v pondělí ve škodovce. A ta hlava, dá se to poznat nějak při koupi nebo to až časem se to projeví? Ten filtr, s tím tak trošku počítám, že by se dal vyčistit nebo nový, ještě nevím. A prosak oleje to by mělo jít vidět ne? A nevím jestli je to PD nebo CR, na to jsem se zapomněl zeptat teda. Jinak dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 zvolávacia akcia na vstreky končí k 31.12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martanek33 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 hm, to je dobrý to vědět :) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
durda120 Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Dnes jsem si jel v klídku z práce se svou O2 RS a nijak jsem to nehonil. Pak jsem si řekl, že ji trochu protáhnu, tak jsem podřadil na trojku a že jí dám těláku záhul. Jenže záhul dala ona mě... Najednou se začal motor vytáčet do max. otáček, jak bych tam rychlost neměl a měl plyn na podlaze. Pak to zase spadlo jako na volnoběh a takto se to pořád opakovalo. Takže jsem zastavil a "chcípnul" ji. Za mnou oblaka bílého kouře, že nebylo vidět na krok. Ještě zhruba 5 minut po "chcípnutí" se z výfuku kouřil. Nedalo mi to a asi za hodinu jsem to zkusil nastartovat, ale jen to škytalo a z výfuku zase bílý kouř:( Co se to ku..a děje??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATES1979 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Cau myslím si buď hlava v háji nebo těsnění pod ní.Memaš náhodou vodu v oleji.Otevři víčko od oleje a nesmí tam byt bila pěna na něm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kinslayer Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Zdarec ogaři , mám problém se svojím Rs tdi pd 125kw Bmn , zničeho nic mi turbo začlo spínat cca 2200 ot. předtím normálně mi spínal kolem 1500ot , a na druhý den mi začlo spínat až kolem 3000ot ,. nevíte co stím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.s Odesláno Září 21, 2016 Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Zdravím. Jsem tu nový, tak netuším jestli jsem se někomu nenaboural do téma.. (když tak sorry). Včera když jsem chtěl jet do práce, tak se mi při nastartování hned rozsvítila kontrolka žhavení, tak jsem zkoušel vypnout a znovu nastartovat motor a to samé. Dneska jsem rozdělal kryt k motoru a pod ním byl olej. . Nevím zda je to normalní aby byl na tomhle místě olej. díky za rady. promiňte za gramatiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek771 Odesláno Březen 23, 2018 Sdílet Odesláno Březen 23, 2018 Zdravím pánové, prosím o radu, Včera se mi rozsvítila kontrolka DPF, tak jsem najel na dálnici že to vypálím. No ujel jsem asi 30 km a kontrolka pořád nezhasínala, najednou auto padlo do nouzového režimu a napsalo motor do dílny. Cca za 2 minuty jízdy kontrolka žhavení i DPF zhasly a auto jelo zase normálně. Nevím teda jestli si ze mě dělá srandu nebo co. Na diagnostice to napsalo DPF filtr zkrat na plus. Předem díky za odpovědi. Je to Octavia II RS 07 takže motor BMN. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davejar Odesláno Duben 4, 2020 Sdílet Odesláno Duben 4, 2020 Hoj, kluci pro vás asi banalita, ale poradíte, nebo máte nějaký trik jak na slícování ?? Měl jsem sundanou chladičovou stěnu a po znovuustrojení nemůžu zaboha slícovat pravý blatník s nárazníkem...nárazník v tom místě kouká trochu více ven...díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.