drura Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 jojo, Audi S8 V10, 5,2 nám už doma taky parkovala, ten zvuk je opravdu neskutečný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Nádherná octule, žlutá je prostě bomba, tak se o ni nadále hezky starej a pokud přijedeš do Žamberku, tak budu určitě očumovat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 surfman: těma Kentaurama určitě chybu neuděláš, origo kola jsou paráda oproti madeinchina-modelina :lool: Konny: díky, uvidím jak s tím Žamberkem, rád bych se mrknul už na nějakej sraz. Až bude zase někdy Rozkoš, tak tam budu určitě :) mám to asi 3 km od baráku, tak i kdyby jen na otočku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Rozkoš bude teď o víkendu a pak na podzim...na čumendu tam asi zajdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Teď bude Rozkoš ? Tyjo tak to sem neměl ani páru, že se teď něco děje. To se tam teda možná taky ukážu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Jjo, v sobotu je Tuning Rozkoš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Květen 30, 2015 Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 Moc pěkná Rska,žlutá je nej, ale časem bledne... jen bych sundal ty mračítka, bez nich je to lepší :) twe, lumen arctic a george jsou 4, pokud si dobře pamatuju :) Asi těch žlutých bude víc- Pavel_JV, boxxer měl taky žlutou ale nevím jestli ji už neprodal... Není to špatný nápad vyfotit všechny v Žamberku, Nevím, proč si na profil (skoro) všichni včetně mně :D dávají fotku auta focenou ze stejného úhlu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Tak včera jsem myl nějákých 356 koní dohromady :) Se divím že se nám to stádo vešlo před barákem na cestu. Tady nějáké to nádobíčko. Proběhlo odstranění polétavé rzi IronXem a stihl jsem Clayem přejet jen střechu a kapotu, protože jsem na druhé Octě ještě s bráchou měnil přední nárazník... ale víckrát už to dělat nebudu, tolik věcí najednou...pak člověk nestihne nic pořádně -_- Ale dnes bude pokračování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Na tý žlutý je ten humus pěkně vidět, co? U mě na černý bych jen spoléhal na to, že to funguje . Jinak pěkná detailingová výbava...já se ne a ne dokopat začít taky něco pořizovat. Někdy dorazím na čumendu a rady ohledně mytí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 To je stejne strasny kolik pi*** musite pouzivat :-D moje vybava je nejaka chudsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Deko, třeba nemusí, ale chce . Tobě teď s novým lakem bude stačit kvalitně zavoskovat. Mě zatím stačila voda a šampon...podle toho ale taky ten výsledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 taky slušná výbavička. ještě el. leštičku to chce:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Pekná zbierka to je.. ja tiež teraz pustím skoro 200€ na kozmetiku, dúfam, že to tak aj bude vyzerať... ale aj tak to nebude také rozsiahle ako to tvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Na tý žlutý je ten humus pěkně vidět, co? U mě na černý bych jen spoléhal na to, že to funguje . Jinak pěkná detailingová výbava...já se ne a ne dokopat začít taky něco pořizovat. Někdy dorazím na čumendu a rady ohledně mytí ^_^ No nevím jestli můžu rozdávat nějaký rady, všechno se teprve učím...dekontaminací prochází moje auto prvně, takže sám vcelku koukám co všechno to umí :) Rady sháním na detailing fóru....stále je se co učit. Ale jde to pomalu, alespoň mě ^_^ To je stejne strasny kolik pi*** musite pouzivat :-D moje vybava je nejaka chudsi Je pravda že toho je hafo, a to zdaleka nemám všechno co někteří používají :P taky slušná výbavička. ještě el. leštičku to chce:D Leštička je v plánu, už jsem ji oznámil jako jednu z možností, když se mě drahá polovička ptala co chci k výročí svatby :D další možnosti byl nově obšitý volant... tak uvidíme co dostanu, že? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Květen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Jinak dneska jsem pokračoval v clayování, sice jsem udělal jen zadní pátý dveře, ale alespoň něco... vadila mi ta špína ve spárách kterou jsem ničím nemohl dostat a samozřejmě ještě ďubky které úplně nepobral IronX u křídla jsem měl problém se do těch spár dostat a tak muselo dolů...a takhle to vypadalo po sundání a tady je již po vyclayováno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 krásná péče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Ty jo, pěkně to tam chytlo lišku, nikdy jsem to křídlo detailněji neohlížel, ale myslel jsem si, že mezi víkem a křídlem bude nějaké gumové těsnění aby to nevydíralo lak. Jinak moc pěkná práce na očistě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 to je choroba tych RS kridel. Hrdzaveje kazde v tych miestach. Zo spodu tiez ako je sruba uchytena tam sa hrdza tiez pekne rozoziera. Nechapem,preco tam nedali pod to karosarsky silikon s UV ochranou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Díky za chválu pánové :) Vždy potěší. Je pravda,že mě to překvapilo pod tím křídlem, že to tam je jen provrtaný a nikde žádná ochrana....malinko odfláknuté, určitě to mohli udělat lépe..ale co už, každé auto má svoje nedostatky, k dokonalosti je musíme přivést až my, jejich majitelé přemýšlím jestli by se nevyplatilo, nějaký gumový těsnění tam vyrobit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 tak neviem,ci gumove tesnenie nebude hrube a nebude to aj vidno,radsej by som pouzil asi toto : DINITROL 410 UV karosářský lepící a těsnící tmelje prelakovatelny,ale staci,ze kupis biely a das tenku vrstvu. Pozor, nedavaj na hrubo, ked prisrubujes kridlo a dotiahnes,vytlaci ti ten tmel von. Ja som pouzival cierny dinitrol pri prilepeni mojho lizatka na kufri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 díky za tip, něco s tím zkusím vymyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 asi mas spatny kus, mel sem dve kridla a obe byly prilepe a prisroubovane, ale vetsinou to dela problem jak se to dost dotahne tak ta barva se zacne loupat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 To já na svoji plácačku radši nesahám. Bůh ví, co bych tam našel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 To já jsem radši že jsem na to přišel teď než až za nějakou dobu, až by se rez prokousal někde napovrch. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Trochu pro oživení....ta 1.8 je prostě nádhernej motor jede předně tak jak člověk zrovna potřebuje "chceš-li levně, prosím....chceš-li rychle, není problém" ...takový hodnoty sem měl problém dosáhnout v 1.6 :lool: Cesta z Prahy... jinak je pravda že mi dost pomáhaj články tady z octavia clubu TURBOBENZÍNEM EFEKTIVNĚ DÍL Č.1 - 6 ...tímto za ně děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Já jsem rád, když se dostanu pod 8l/100 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Máš menší spotřebu než já průměrnou s TDI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Jjo, tohle znám, už jsem na svém zajel Prahu po dálnici a zpět za palubních 6,3... Ale jezdím na LPG a tam měřím od plný do plný, a dlouhodobý průměr mám 8,81 l/100 km při ceně 14,90 Kč/l. Což je super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Jak ses dostal na takovou spotřebu? :O Já když se dostanu pod 7l tak jsem rád a to jedu s lehoučkou nohou kolek stovky max.... A to mám klasickou 1.8t... Kde může být chyba? Svíčky, filtry, oleje jsem měnil, klapku čistil.. Už nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 nesmíš jezdit brzda-plyn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.