Virtim Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Tak se také pochlubím se svým přibližovadlem. Je to 2.0 TDi/103 kW, L&K, MR2011, vyrobená 11.11.2010. Koupené v lednu 2015 po prvním majiteli (kamarádovi končil operativní leasing) se 134 tis. Výbava je hodně košatá, nejvíc se mi líbí nezávislé topení od Webasto. Komplet výbava : E7L = Akční provedení "HIGHLINE" 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KS = Kotoučové brzdy zadní - Geomet D 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H6L = Pneumatiky 225/45 R17 91W 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření 3KD = Zadní sedadlo/opěradlo, dělené sklopné 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag 4A4 = Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací 8L5 = Střešní anténa anténa v okně" J1D = Baterie 380A (72Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GU = Alternátor 140A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 9VJ = Soundpaket 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8AG = Rádio s CD-MP3 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA G07 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L4 = Elektricky nastavitelné obě přední sedadla, řidičova s pamětí 9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu 7X2 = Pomocné parkovací zařízení vpředu a vzadu 9ZU = Příprava pro mobilní telefon 8WD = Mlhový přední světlomet (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GN = Variab. koncepce zavazadlového prostoru QG1 = Prodloužený servisní interval 7MG = Exhalační předpis EU5 L14 = Okruh pérování 14 7P1 = Bederní opěra v předních sedadlech, elektricky nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S7 = Střešní nosič 2UA = Bez provedení pro špatné cesty Pořád jsem přemýšlel, čím ji vylepšit a kromě tažného jsem na nic smysluplného nepřišel :) Teda až na autosedačku, ale ta se nepočítá :D Pokud byste někdo měl nějaký nápad jak ji vylepšit tak napište ! Nějaké fotky : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Zdravím, máš ji pěknou ;-) Vítej mezi námi :-) Ať dlouho slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Díky, to doufám, že bude. Prozatím jsem s ní nadmíru spokojený. Já jsem původně O2 nechtěl (hloupé předsudky), ale od první chvíle , kdy jsem do ní usednul nelituju a užívám si :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Ahoj a vitaj :) laurinka pekna sedacky su top :D vylepsil by som mozno akurat tak bolero a vymenil ho za columbusa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Tak te také vítám mezi námi :) krasnej kousek, přeju co nejvíce šťastných kilometru a uvidíme se v Žamberku :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Díky :) Navíc byla i překvapivě výhodná cena. To auto si mě prostě našlo :) Ten Žamberk bohužel asi neklapne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 (upraveno) Vítej Octa je fakt nádherná! Ať slouží. :) Zrovna nedávno jsem si combi v L&K v úplně stejné barvě prohlížel v Letovicích u sportovní haly. Byla by dobrá haluz, kdyby si to byl ty. Upraveno Květen 28, 2015 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Pěkná barva! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Pekna, jinak to jedno free tlacitko pod klimatizaci je i pro PLA :D ... a muzes dodelavat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Ty sedacky potrebuju :D paradni kousek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Martty23 : to jsem určitě nebyl já, protože bez googlu bych ani nevěděl, kde jsou Letovice :D MaroCZ : parkovat docela zvládám, stačí mi ten optický asistent :) Timil : Nedám, sám mám málo :D Ale jsou fakt super. Jediný mínus sedaček v elektrice je to, že pod ní nedám schránku. ted šla by, ale nechce se mi jí tunit pilníkem :) P.S. nechápu honbu za 17" a 18". Oproti zimákům (16") je to kostitřas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 No alespoň teď víš, že ti na Moravě jezdí dvojnice. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Tak problém s vibracemi vyřešen. Pneuservis, který vyvažoval kola to udělal blbě. Závaží byla na dvou místech. Naštěstí 300,- to spravilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Zeptám se ještě, kde jsi sehnal elektrickou sedačku? Také jsem po ni koukal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Laurina ma el.sedacky standardne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Pravda :-D Já ji sháním do své octy a nemohu sehnat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ted byl komplet interier na prodej z laurina. Za 18tku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Přesně tak, všechno, kromě tažnýho, je originál z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eddavids Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Moc pěkná ,hodně štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Mám skoro dvojnici :) Ke kolům, mám 18" a že by to byl kostitřas, to rozhodně ne. Podle mne to ale může být hodně i typem pneu, třeba máš moc tvrdé bočnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Já mám taky ségru,ale né tak košatou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Je to pěkná barva. Předtím jsem si nikdy nevšiml, že jich jezdí tolik :) Co se tyka pneumatik, tak mám Goodyear Eagle F1 225/45R17. Nevim, jestli je to tema gumama nebo cim. Ja jsem taky rozmazlenej z Vectry, ktera byla hodne mekka. Btw. ten trojramennej volant je moc peknej To byla asi draha sranda co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Volant nebyl drahej,sehnal jsem ho za 5 mám osmnáctky a je to tužší,ale zase to sedí;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 To je hodne slusny. Pytel asi jde pouzit ne ? Jenom kdyby to melo to zelene logo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Pytel je z trojkový a asi i volant,funguje tak jak má a ještě přepíná media ;-) funkce navíc! To bys musel prohodit všechny loga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Ja mam taky multifunkcni kozenej volant. Akorat ten venec mi prijde moc tenkej. Ten tvuj by se lip drzel. Nemam fotku, ale je to tenhle : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 No jo ten jsem měl taky,když jsem s ním točil tak jsem přidával nebo ubíral hlasitost! Koupil jsem ho fungl novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 To se mi nastesti nestava :) Btw. clovek se ani nemuze hrabat v nastavenich, kdyz popojizdi krokem v kolone :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Tojo to nejde Zkus se podívat na bazosi ne na seznamu někde ho budou mít nebo na sk- parts 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Ach jo, nenasel by se tu nekdo z okoli Plzne, kdo by dokazal dodelat tazne ? Zelezo je namontovane a kabl je protazeny az dopredu k rdici. Potrebuje to zapojit do pojistkovky a nakodovat. Dosla mi trpelivost se servisem. Je to tazne od SVC a elektrika je taky od nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.