Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 prostě kvalitní cars :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 no mnel jsem v planu to vse sam namontit ale tatka rikal ze ne at to sverim odbornikum teda "odbornikum" a vite to dokud on plati za opravy tak ja nemam co si vymslet ale poslouhat na slovo ze?. Az to budu platit ze sveho tak budu sam svym panem co se auta a oprav/uprav tyce a to teraz bude pruser :D Zatim se vibrace volantu ne projevily ale jeste na to maji cas, jenom doufam ze tadle expedice skoncila jenom na destickah ze se nebudu ted nejakou dobu muset srat s brzdamy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Krásná osborná montáž :D proč jsi si to nenamontil sám? No vidis udelano je to profi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Zeptám se v tomhle tématu,kolik je minimální tlouštka kotouče??Já mam 20mm a hranky1,5mm. Je to na výměnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nikdo neví???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nikdo neví???? Min. tloušťka brzdového kotouče u všech dieslových motorů mimo motoru ASZ je 19mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ok díky,to bude podobné asi i na benzínak.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ok díky,to bude podobné asi i na benzínak.......... No záleží na motorizaci co máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 od 1.4-1.6 19mm (opotřebení) 1.8 kromě AGN 23mm (opotřebení) 1.8 AGN taky 19mm (opotřebení) 2.0 totéž 19mm (opotřebení) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Man 1.6 74kw,takže 19mm. Ještě jednou díky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Nemáš zač :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ahoj, mám jednoduchou otázku jaké kotouče a desky na Octu 1.6 55 kW ? poměr kvalita - cena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 zdravim pani! ja sa chcem opytatci niekto nevie minimalnu hrubku zadnych kotucov a tiez akopostupovat pri vymene kvapaliny a odvzdusnovani... moze sa to urobit klasicky ako na 120tkach ze sa naslape a postupne sa ide od zadu do predu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Nový zadní kotouč má myslím 9mm, minimální tloušťka je 7mm, systém odvzdušňování je klasika jak píšeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cumla Odesláno Září 25, 2010 Sdílet Odesláno Září 25, 2010 Zdarvim kluci mam otazecku ohledne Hlavniho brzdovyho valce na O1 1.9TDi 81 kw rv . 99. Mam ABS a EDS bez ESP a prumer asi nejspis pistku sem na netu nasel jen 23.8 je to mozny??? diky za odpovedi Valec viz odkaz : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j16...ce-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Ahoj, chystám se na výměnu komplet předku brzdy na 01 Tdi 4x4. Můj mechoš mi říkal, že nemám vymýšlet a dat klasiku origo. Jenže jako správný stávkač nechci origo ... říkal, že vše kromě origa dělá problémy, po 2000tis. hází, kope do pedálu apod. max. prý mám dát ATE a tak jsme vybral od ATE následuící produkty: Destičky: http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-p...?kod=1j0698151g Kotouče: http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-pre...?kod=1J0615301e Co říkáte na tuto variantu ? děkuji moc za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 ja pocuvam na ATE same zle veci,vraj pri prudsom brzdeni sa dost prehrievaju a dost sa vlnia,mame odskusane Zimmermann s Ferodo Premier a dalej Zimmermann dierkovane s platnickami Ferodo DS Performance,mame odskusane aj dierkovane Zimmermann s Ferodo Premier a platnicky uplne zrusili kotuc,ostatne odskusane kotuce ani nebudem radsej spominat,tie prve dve varianty su naj,za dobre peniaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 ATE prý nic moc, pokud nechceš BREMBO, tak doporučuji FERODO PREMIUM - z cc-autodily.cz mám je na autě už cca 3 tisíce km a naprostá paráda ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 origo je co za značku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 origo je myslim ATE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 A je to tu zas v prvovýrobě se dávají kotouče ATE já mám velmi dobré zkušensti s ATE power disc velmi dobrý poměr ceny a kvality co se týká kroucení tak kroutí se všechny kotouče pokud je nezajedeš v klidu (hlavně ATE jsou na to dost náchylný) prvních 1500km brzdi v klidu a uvidíš jakou ti udělají službu !!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petrjamp Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahoj Uvažuji o koupi nových brzd na Škodu Octavii I 1.8T RS 132kw zatím :D předek i zadek v této době tam mám co tam dal předchozí majitel předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané. Auto mám chvíli tak jsem ješte neměl tu čest to vyskoušet na plno Auto mám pro zábavu tak chci tam dát něco co odpovídá kvalitě. Jezdím firemní Škodou Octavii I/II 1.9 TDI sem tam Ostrava-Opava-Šumperk-Jeseník(vrchem) jsou tam pěkné cesty i zatáčky než dojedu ze Šumperku do Jeseníku tak poznávám že auto už nebrzdí tak jak má na začátku a musím dříve brzdit.Jsou tam namontované Original díly Škoda asi ATE standart. Co doručíte: 1.Nechat tam originál díl Škoda 2.Předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané to co tam dal minulý majitel 3.EBC 4.ZIMMERMANN SPORT Vrtané předek i zadek 5.BREMBO 6.STARLINE :D 7.JINÉ Nechci aby to PÍSKALO co mi doporučíte i ze své skušenosti.Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jakub 81KW Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Zdarvim kluci mam otazecku ohledne Hlavniho brzdovyho valce na O1 1.9TDi 81 kw rv . 99. Mam ABS a EDS bez ESP a prumer asi nejspis pistku sem na netu nasel jen 23.8 je to mozny??? diky za odpovedi Valec viz odkaz : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j16...ce-octavia.html Ahoj rozmer valce je 41mm. jestlli chces kvuli gumicce tak skus od firmy Frenkit cena 150 misto normalne 500. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cinek Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 (upraveno) Ahoj Uvažuji o koupi nových brzd na Škodu Octavii I 1.8T RS 132kw zatím předek i zadek v této době tam mám co tam dal předchozí majitel předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané. Auto mám chvíli tak jsem ješte neměl tu čest to vyskoušet na plno Auto mám pro zábavu tak chci tam dát něco co odpovídá kvalitě. Jezdím firemní Škodou Octavii I/II 1.9 TDI sem tam Ostrava-Opava-Šumperk-Jeseník(vrchem) jsou tam pěkné cesty i zatáčky než dojedu ze Šumperku do Jeseníku tak poznávám že auto už nebrzdí tak jak má na začátku a musím dříve brzdit.Jsou tam namontované Original díly Škoda asi ATE standart. Co doručíte: 1.Nechat tam originál díl Škoda 2.Předek ATE POWER DISK drážkované a zadek ZIMMERMANN SPORT Vrtané to co tam dal minulý majitel 3.EBC 4.ZIMMERMANN SPORT Vrtané předek i zadek 5.BREMBO 6.STARLINE 7.JINÉ Nechci aby to PÍSKALO co mi doporučíte i ze své skušenosti.Děkuji za odpověď Za sebe a z vlastni zkusenosti bych si dovolil ti poradit ty Zimmermann sport na obe napravy + desky Ferodo Premier. Nemam sice RS , ale brzdy RS jsem mel na svym TDI a tato kombinace mi brzdila opravdu slusne, nepiskala a beznym provozem, i kdyz jsem to prohnal, k nejakymu vadnuti, nebo snizeni ucinku rozhodne nedochazelo. Mel jsem i ty EBC (kotouce i desky, brzdy komplet jsem mel z anglicana) ale za mne spatny, nebrzdilo to Starline radsi nedavej, prece jen jsou to brzdy Upraveno Srpen 3, 2014 uživatelem cinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.