mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Dražší = lepší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Ted jsem to cetl a zaver... Jak poznam cerstvost steracu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 taky jsem to cetl ... a je fakt ze neni sance poznat jak dlouho to tam lezi .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Není tam někde datum výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 je fakt, ze mam origo Bosche od Skodovky koupeny a budu je menit po 1 a 1/4 roce, takze to za ty penize stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Já se zeptám.. kde je kupujete? Předpokládám, že ve Škodovce budou klasicky dražší. Přední jsem kupoval od vorlajze, ale potřebuju ještě zadní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 V: asi v servise Bosch, prípadne v autodieloch by mohli vyjsť lacnejšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ja jsem je kupoval tady, predni i zadni... http://www.luja.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Máim na autě origo stěrače Škoda a po 6 měsících se při stírání dělaj tři pruhy. Na duhým autě máme bosch a naprosto v pohodě. Teď jsem vyměnil na pátých dveřích ještě původní stěrač kterej byl už dost kaput a dal jsem tam Bosch a je to nádhera. No myslim si že bosch je lepší než origo a nebo adekvátní náhrada. Jo maj je opravdu v každý mototechně. Já je kopil v Horních Počernicích na hlavní. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ja myslim ze jsou Skoda i Bosch stejny... aspon moje byly... (mozna ted uz Skoda bere od jinyho dodavatele) Lisi se pouze v zanedbatelnych detailech... maj napis Bosch, ty puvodni Skoda maj pouze malej znak Bosch vedle napisu Made in Belgium. Z druhy strany nemaj cislo z Etky ale nejaky jiny cislo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 ja jsem si nejdriv koupil origo Bosch a ty teda nic moc :( dal jsem je pryc a koupil od Skodovky a ty si nemuzu vynachvalit, nechapu cim to je, ale je to tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 houmik: záleží aj na roku výroby - keď je stará guma tak je to naprd :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 jo, to je mozny :) no, kazdopadne jdu po lete znova do Skodovky pro sterace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 a na OI pasujú tie z OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 musis prehodit i raminka, pak to pasuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Do Boschů se dají koupit jen samotné gumičky ve Škodovce a vyměnit, jsou to origo Bosch, cena byla kolem 160 Kč/ ks. Někde tu bylo i vlákno s číslama těch gumek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Do Boschů se dají koupit jen samotné gumičky ve Škodovce a vyměnit, jsou to origo Bosch, cena byla kolem 160 Kč/ ks. Někde tu bylo i vlákno s číslama těch gumek Na ty samotné gumičky jsem se ve škodovce ptal a dával jsem jim i to číslo a tvrdili mě, že je samotné neprodávají ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tak zkus prodejce VW - je možný že jsem byl tam, už si to přesně nepamatuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Nevím jak vám ale ja když měnim stěrače tak ty starý maj vytvrdlou konstrukci. Ty nový jsou takový elastičtější tak si myslim že bude lepší dát tam celé nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.