Miles Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Od 13.6.2015 08,30 hodin bude nový povoz místo černýho facelifta. Zatím jen dvě foto jedna základní ze škodaplus a jedna rychlovka když jsem skládal zálohu. Motor: 1.4Tsi, rok 4/2014, najeto 19051, výbava elegance + trošičku navíc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Ty kilometry jsou paradni..Tak at to zitra dobre dopadne;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Tak už je holka doma, zatím najeto okolo 700km, zatím velká spokojenost... 1x foto rodinného octavia clubu(škoda toho slunce chtělo vstát ještě dříve), 1x zátiší s růžemi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Veliká paráda;-). Tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Díky, spotřeba parádní, jízdní vlastnosti oproti OII lepší, i když mi přijde to řízení lehce odtažité, ale asi než si zvyknu, o motoru nemluvě nelze srovnávat 1.6MPi a 1.4TSi, užíval jsem si předjíždění, spotřeba 5,7-6,2/100km, lehce mne zlobí řazení(trojka jde občas hodně ztuha, hlavně při podřazování), columbus - masakrální návykovka. Bohužel ač má vozidlo kdejakou kravinu, ve vozidle chybí je opravdu málo věcí, jediná co mi chybí je vyhřívání čelního okna či nezávislé topení, mazec že to nemá na to že s tím jezdil borec po Švýcarech, kde je zima :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 tak si bufíka nech dodělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Uvažuji o tom, zkusím to domluvit s Jardou kolik by mne ta sranda vyšla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Taky nad webastem hodne uvazuju;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Na skodahome nějakýmu týpkovi praskla střecha když mu běžel bufík - prej(dával i fotky - nehezký pohled), vyreklamoval to ve škodovce, docela mám vítr z tohodle, ale asi náhoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 njn, tak koncern bohužel neumí vyrobit ani jedno funkční TSI, tak se ani nedivím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Moc pěkná Octávečka s krásným světlým interiérem , ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Díkes . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 Včera jsem zjistil, že se daj nahrát nový mapy do Columba na stránkách škody, tak jsem si dnes vyfotil jakou mám verzi a chci to porovnat a nefunguje mi to, stránky po zadání VIN hodí chybu, aaach jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Hurá, ďalšia 1.4 TSI Gratulujem k výberu, nech slúži. Ktorá to je farba, hnedá topaz alebo nebodaj fleetová hnedá amber? Na niektorých fotkách to vyzerá na topaz, na niektorých na amber. Mapy stiahneš z tohto odkazu aj bez zadania VIN kódu http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/P123_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.14.ZIP Ale pozor, ten súbor má to 24GB, takže použi na to nejaký download manager. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Jj diky za odkaz, uz jsem to stahl za dva dny mi to slo, ted jen naplánovat trasu abych to aktualizoval, prej to trva i dve hodiny, na technicaku mam jen hnědá, bez kódu barvy, kouknu dopoledne do servisky jestli tam neni kod barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Ten světlý interier se jim opravdu povedl, moc se mi to líbí. Koukám že jsi z Prahy, tak doraž na jeden z pravidelných srazů... OIII se zatím neukázala ani jedna.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Byla to podmínka doma, musí být hnědá, světlý introš a střešní okno. Mno na pražským srazu už jsem dlouho nebyl, mám frekvenci 1 x za 3 roky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Dnes se mi stala zvláštní věc, když otevírám víčko nádrže tak úplně jako vystřelí a vyfoukne se vzduch, už se mi to stalo 2x, otočím víčkem a prásk víčko vystřelí, divné... netankuji do plna... A včera mne docela dostal front asist, jel jsem trochu dost svižně, přede mnou auto odbočovalo, chtěl jsem se mu jen vyhnout a jet dál rychle, ale auto zabrzdilo jako kráva,MAXík zčervenal výstraha, fuj lekl jsem se jako svině... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 hele, na tyhle asistenty si dej pozor .... zrovna tak adaptivní tempovat, když tě zpomalí z vyšší rychlosti, pokud někoho dojedeš a ten najednou před tebou zmizí, protože zatáčka je o 180 stupňů, to je taky leknutí, nebo, asistent pro jízdu v pruzích, když chceš objet chodce či cyklistu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Tak podle štítku mám hnědou topaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Mija dnes navštívila Jardu Rolbaře a naučila se dalších pár fičurovin (čtení značek, XDS,protočení ručiček, osvětlení ventilátoru atd) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Osvětlení ventilátoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Jj tohle je ono :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Joo jasný, super. Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Aktuální spotřeba z dnešního výletu Praha-Pec pod Sněžkou -Praha, spotřeba celkem 5,4, z Pece do Prahy to bylo lepší a fotka dlouhodobé spotřeby, po cestě aktualizovány mapy zabralo to hoďku. Auto funguje skoro na 100%, pořád mne trápí po podřazování na 3 rychlostní stupeň, někdy tam nejde ani silou, asi budu muset reklamovat, ale bude to asi boj s větrnými mlýny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) ja mam sice O2 s 1.8 TSI,ale převodovka mě jde od začátku taky těžce... u předchozího 2.0 TDI chodila luxusně. u O3 2.0 TDI 4X4 chodí vyborně.... Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 U OII 1.6 mi blbla 1 a někdy trojka, ale fakt málo, tohle je mazec, někdy prostě nejde dát, musím dát 4ku a potom zkusit jestli se chytí a z toho pak několikrát tam skočí jakoby nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Protože Mija mi byla koupena ženou, abych si ji konečně vzal , tak dvě fotky svatební 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Tak to gratulace chlape, ať se vám daří a život klape ..... P.S. kvůli autu jsi si ji brát nemusel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.