Přejít na obsah

vykon klesl

Doporučené příspěvky

Zdravim,vcera jsem jel v tom vedru..v aute ja a spolujezdec....klima pustena tahly kopec jedu 4ku tak 110-120 predjizdim a jako by auto povolilo a zabralo...neco jako kdyz jsou narazy vetru do auta...nedalo mi to vypl jsem klimu a po rovine to jelo v pohode 140 a vic....cim to bylo ze auto tahlo netahlo....slo tak o vterinu nekolikrat za sebou....v patek mi menili olej z 10w40 na 5w40....delala to ta pustena klima?..auto mam r.v 2000 1,9 tdi agr...diky

Auto jelo vice mene na plny plyn do toho kopce...

Odkaz ke komentáři

Me jak kdy.... jednou jsem zrychloval a cuklo to a jindy zas ne. Jindy byla lina nak ves. Ja po vymene se priblizim k uvadene maximalce. Filtr nevim. Ten jsem menil hned po koupi auta a problemy byly i potom. Takze u me na to filtr nemel vliv. Vaha vzduchu se da diagnostikovat pres vag, coz jsem udelal a na ,,konkurencnim" foru me byla sdelena spatna vaha vzduchu.

Odkaz ke komentáři

Já když zapnu klimu, tak pocítím jak zabere elmag spojka. Auto se za jízdy v tu chvíli tak nějak přibrzdí, když to zapnu na místě při volnoběhu klesnou otáčky. Ale že by to se to nějak opakovalo za sebou, to ne. Jen při zapnutí klimy.

Z toho usuzju, že jakmile zapnu klimu, zabere elektromagnetická spojka a dokud klimu zase nevypnu, mám tu spojku stále zapnutou. Nevypíná se mi automaticky. Nevím jestli to tak má být, nebo mám nějakou chybu. Nebo nikdy nedoklimuju do teplotního stavu, kdy by se automaticky spojka odepnula? To je taky možné vysvětlení...

Odkaz ke komentáři

no ja nevim :-D mam klimatronic...mechanik mi rekl ze to ze mi to delalo jako ubrani "jako naraz vetru" delal kompresor ze se v tom vedru 35st. spinal za sebou jel jsem plnej plyn na 4st 110-130km/h...tak nevim...ale zajimalo by me ty podtlakovy hadivky ,kdyby byli v haji tak by to delalo furt ne?..at je pustena klima nebo ne...jinak mi to nedela...

Odkaz ke komentáři

no ja nevim :-D mam klimatronic...mechanik mi rekl ze to ze mi to delalo jako ubrani "jako naraz vetru" delal kompresor ze se v tom vedru 35st. spinal za sebou jel jsem plnej plyn na 4st 110-130km/h...tak nevim...ale zajimalo by me ty podtlakovy hadivky ,kdyby byli v haji tak by to delalo furt ne?..at je pustena klima nebo ne...jinak mi to nedela...

Tak jsem dnes vyměnil vzduchový filtr..takhle vypadal :-( ....myslíte,že to mělo vliv na ten výkon, dík...a jak moc myslíte podle vás ,že tam mohl být dlouho a zasranej je asi dost co?...

post-39091-0-63580800-1436521783_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ten filtr je krasavec no :/ vliv to určitě nějaký má, však zkus běžet do kopce s plnou pusou a ucpaným nosem. Taky to nebude žádná hitparáda. Vyměň filtr a uvidíš ..

Dík ...filtr je nový..včera přes 32st...jedu na klimatronic AUTO ..nastaveno cca 25st..a zase jakoby auto při 4ce a na tacho 100-110 ztrácelo a polevovalo...dal jsem jen klimu "na sebe"...foukání na sebe...a nic...asi to podle mě dělá ten program AUTO a ten kompresor jak spíná a dochlazuje...co myslíte

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...