danikd Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Doporucuji kouknout do Etky a srovnat podle tvuj rocnik s tim FL ... Myslim ze 2006 bude mit jeste jine drzaky-profily pod svetly, a budes muset vrtat jednu dirku ... ja je koupil, ale ma 2008 uz je mela OK ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 držáky na tý fotce máš, u předface jsou uplně jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 držáky na tý fotce máš, u předface jsou uplně jiný Ano, držáky tam mám, ptám se zda to půjde namontit místo starého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 pujde, akorat bych jsi, jak jsem psal, zkontroloval ty dva kratke drzaky pod svetly a ten postredni dlouhy ... nekde to na foru musel menit a vrtat do plechu diru pro druhy sroub ( stary mel jen jeden sroub, novy je na dvou ... ) drzaky kdyztak mam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 pujde, akorat bych jsi, jak jsem psal, zkontroloval ty dva kratke drzaky pod svetly a ten postredni dlouhy ... nekde to na foru musel menit a vrtat do plechu diru pro druhy sroub ( stary mel jen jeden sroub, novy je na dvou ... ) drzaky kdyztak mam ... Za kolik je dáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 200 i s postou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Držiaky dorábal Fido,lebo na liftbacku nie sú.Pokiaľ nemám mylné informácie,tak combi už tie držiaky má aj na predFL,takže by si už nemal dokupovať nič,len vymeniť kus za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Presne tak pred fl lift nema diry na drzaky musi se dodelat... kombi je ma... To reinxed ... pls necituj dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Presne tak pred fl lift nema diry na drzaky musi se dodelat... kombi je ma... To reinxed ... pls necituj dik Děkuji! Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Tak znovu... necituj prispevek co je primo nad tebou. Odporuje to pravidlum tohoto fora. Dodrzuj je, jinak te budem muset resit. Dik za pochopeni,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Ja omluva za to ze jsem nevedel ze ty profily uz na kombi jsou, mel jsem za to ze se musi vrtat i u kombi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 V pohodě, nic se nestalo.Mě v servisu také řekli, že musí být držáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Nevite nekdo k cemu je tato lista u kombikoveho narazniku? Vsude se pise ze staci jen bocni plechy ale k nicemu asi nebude.. V dilech jsem nasel 2 ruzne fotky k temuz cislu... http://www.autodilyhh.cz/dil-koncovy-stredni-zadniho-narazniku-1z9807385 http://www.autodilyhh.cz/dil-koncovy-stredni-zadniho-narazniku-1z9807385-1?curr=EUR Diky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 ako prepinujem konektory? ma niekto nejkaku sikovnu radu? pripadne foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 ideálně vypichovákem, ale ten je dost drahý.... dá se kancelářskou sponkou, jehlou, tenkým šroubovákem, apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 ideálně vypichovákem, ale ten je dost drahý.... dá se kancelářskou sponkou, jehlou, tenkým šroubovákem, apod. a este ako na to, lebo ako na to pozeram, tak neviem na to prist, a nerad by som zhanal nove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Uz ti to tu jasne rekl kolega. Vypichovak. Jinak akorat konektor zmrvis a muzes kupovat jinej. Vypichovak pichnes do konektoru kde je pin, trochu ho tam ojedes a vytahnes ho. zkus to a uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Pokud se ti jedna o konektor prednich mlhovek tak rs ma jiny konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.