lubinob Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 oproti tvojmu sport paketu by ani nemala byť, len po obyčajnom nárazníku môže byť podľa toho ako bola namontovaná.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 me prave treba vyhovuje, jak je zapadla :) je zaroven s naraznikem, jen malilinko povystrcena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jak slozite je odpojit senzory od kabelaze ? a pak prilepit k jinemu narazniku, vim ze musim koupit nove drzaky na senzory ale ty senzory v tech drzacich drzi jak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 držáky se kupovat nemusí, stačí dobrá oboustranka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 myslis ze budou pouzitelne ty z toho mojeho i kdyz mam sportpaket ? Nemas cisla tech drzaku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 hele složitý to je jako asi napsat zprávu na foru, stačí je odlepit, odrbat lepidlo, dat novou oboustranku, pořádně odmastit podklad a máš to hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Nevíte někdo jak vypadá RS nárazník bez origo RS koncovky?Budu měnit zadní nárazník,a rozmýšlím se nad RS,nebo obyč FL.Nechce se mi kupovat RS koncovka a pak ještě řezat výfuk a pak to vařit.Nemáte někdo fotku RS nárazníku bez RS koncovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 TADY Díky,to snad půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Nemáte někdo schéma (návod) na sundání a nandání zadního RS nárazníku? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 zkus na netu sehnat DP , kdyby jsi byl clen OC videl by jsi sekci pro cleny kde je odkaz na stazeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Já mám něco staženýho,ale není tam RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 RS je prakticky to same. ne RS je prisroubovanej primo do kastle a RS je polozenej na drzaky ktery jsou sroubovany do kastle. Oboji samozrejme jeste v podbehu ze jo. Za 14 dni budu davat dolu svuj tak to zkusim nejak sepsat pak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ok,šlo mi jen o ty plechový držáky.Příští týden to budu mít v laku a vyměním ho. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fesoj.4 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj chlapy.Kde bych sehnal zadní spojler na octavku pred face? jestli nemáte nějaké kontakty? Díky moc za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 zdravim, potreboval poradit jestli jsou RS odrazky stejne jak do liftback tak do combi narazniku?????? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 zdarec prosim vás budu měnit přední nárazník za RS a slyšel jsem že jsou problémy se zapojenim mlhovek... co je na to pravdy???? a jak se to dá kdyžtak předělat??? dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jaky problemy ? zkousel jsi koukat do sekce elektrika predFL ? Nepletes si to nahodou s predelanim na FL RS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 asi mi to teda špatně v servisu vysvětlili no uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Pepik90: Předface RS mlhovky mají oproti neRS úplně jiný konektor a jiné piny. Takže je potřeba koupit jiné konektory a do nich piny, a předělat. Zapojení jako takové se nemění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 přesně tak, jen konktory i piny podle mě jsou stejné, ja použil ty puvodní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 jojo dík za info asi nevíte kde je sehnat levně co??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Zkus origo škoda já je kupoval vždycky tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 okej dobrá dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 (upraveno) chlapci ještě dotaz co všechno budu potřebovat na montáž na předního nárazníku???, nový držáky to vim ale pak už mě nic nenapadá. dík za radu Upraveno Duben 8, 2012 uživatelem Pepik90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 držáky jen pokud tam nemáš ty výkroje, a jen musíš trochu uříznout z každé strany tu plechovou lištu, jinak nic, ale to je včechno ve vkákně o přestavbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 No montáž předního nárazníku je potřeba mlhovky, držáky mlhovek, dvě malé krajní mřížky a velkou prostřední. Ty kulaté mlhovky mají jiné konektory, takže ty původní se musí přepinovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 on má komplet přední RS, takže myslím že má vše ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 super dík :) takže nic vyřezávat nebudu a koupim ty držáky origo na RS nárazník... to přepinování nechám na servisu přeci jenom nejsou takovej kutil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.